Bizhanl
کاربر سایت
گیمی ک تو ایران فیلتر نشه گیم نیسته مسخره بازیهلعنتی اینم که یه آپدیت داد الان باید فقط با قند شکن میره تو بازی
تنها بازی ای که میشد با اینترنتم انجام بدم همین بود اینم واسه ما دامبول در میاره
گیمی ک تو ایران فیلتر نشه گیم نیسته مسخره بازیهلعنتی اینم که یه آپدیت داد الان باید فقط با قند شکن میره تو بازی
تنها بازی ای که میشد با اینترنتم انجام بدم همین بود اینم واسه ما دامبول در میاره
چرا دادن به کسایی که قبلاً لینک کرده بودن. خودم گرفتمش.سلام ، این ghost stealth فقط برای کسایی که تازه اکانتشون رو به اکتیویژن لینک کردن مجانیه ، برای مایی که قبلا این کارو کردیم نمیاد ؟
چجوری میتونم با ساپورت اکتیویژن ارتباط برقرار کنم ؟ از داخل خود بازی میشه ؟چرا دادن به کسایی که قبلاً لینک کرده بودن. خودم گرفتمش.
اگه تا حالا بهت نرسیده صبر کن اگه دیگه نداد بدون مهلتش تموم شده نمیده دیگه.
برا اطمینان بیشتر هم با ساپورت اکتیویژن در کسوت بذار بگو دوستام گرفتن من نگرفتم .
تو داخل خود بازی برو تنظیمات ساپورت رو پیدا میکنی بالا سمت چپ.چجوری میتونم با ساپورت اکتیویژن ارتباط برقرار کنم ؟ از داخل خود بازی میشه ؟
ساپورت به اون شکلی که شما گفتی نبود ، رفت یه جایی که مثل ایمیل بود و حالت تلگرام نداشت و امکان جواب دادن به پیامم وجود نداشت ، اهمیتی هم به پیامم داده نشد . تصمیم گرفتم یه اکانت جدید بسازم چون همین اکانت رو هم تقریبا یکی دوماهه ساخته بودم ، فقط میخوام مطمئن شم هنوزم با ساخت اکانت جدید ghost stealth رایگان میده ؟؟ چجوری میشه مطمئن شد ؟! الکی از صفر شروع نکنم !تو داخل خود بازی برو تنظیمات ساپورت رو پیدا میکنی بالا سمت چپ.
میزنی یه لیست سوال های از پیش نوشته شده میاد گزینه other یا message رو میزنی الان اسمش یادم نیست میری تو به صفحه مثل تلگرام با یارو چت میکنی. جواب هم نداد اشکال نداره بعداً که سین کرد حتما جواب رو مینویسه نیاز نیست معطل واستی
نمیدونم والله شما چطور شده ولی من رفتم سوالم رو پرسیدم جوابم دادن.ساپورت به اون شکلی که شما گفتی نبود ، رفت یه جایی که مثل ایمیل بود و حالت تلگرام نداشت و امکان جواب دادن به پیامم وجود نداشت ، اهمیتی هم به پیامم داده نشد . تصمیم گرفتم یه اکانت جدید بسازم چون همین اکانت رو هم تقریبا یکی دوماهه ساخته بودم ، فقط میخوام مطمئن شم هنوزم با ساخت اکانت جدید ghost stealth رایگان میده ؟؟ چجوری میشه مطمئن شد ؟! الکی از صفر شروع نکنم !
سلام اکتی امروز تویت زد گفت کاراکتر به همه میرسه صبر داشته باشیدساپورت به اون شکلی که شما گفتی نبود ، رفت یه جایی که مثل ایمیل بود و حالت تلگرام نداشت و امکان جواب دادن به پیامم وجود نداشت ، اهمیتی هم به پیامم داده نشد . تصمیم گرفتم یه اکانت جدید بسازم چون همین اکانت رو هم تقریبا یکی دوماهه ساخته بودم ، فقط میخوام مطمئن شم هنوزم با ساخت اکانت جدید ghost stealth رایگان میده ؟؟ چجوری میشه مطمئن شد ؟! الکی از صفر شروع نکنم !
آلکاتراز بهتره عمو?کاراکتر اپیک میگیریدوستان منم هر از چند گاهی بازی میکنم
اگر پایه بودید گروهی درست کنیم تو واتساپ هماهنگ شیم بازی کنیم با هم
البته حس بتل یا آلکاتراز نیست فقط مولتی
سلامآلکاتراز بهتره عمو?کاراکتر اپیک میگیری
نزدیک من خودم Fennecسلام
میشه بهترین اسلحه برای فاصله نزدیک و دور و متوسط رو معرفی کنی
و این که چجوری بعضیا فقط اسنایپ دستشونه از نزدیک هم با اسنایپ میزنن :/