Call of Duty: Ghosts | Xbox 360

من دیشب اومدم این تاپیک 6 صفحه بود، داخل دو سه تا پست هم لینک HD Pack داده شده بود، دیشب رفتم دیسک 1 بازی رو سفارش دادم که امروز بیام HD pack رو دانلود کنم می بینم تمام پستها پاک شده!!!!!
دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه لینک HD Pack رو بذارید یا پیام خصوصیش کنید.
مرسی
اچ دی پک داره؟؟
رو فلش هم میشه نصبش کرد؟؟
من هارد ندارم.اگه رو فلش میشه هم بگید تا دانلود کنم

اچ دی پک داره؟؟
رو فلش هم میشه نصبش کرد؟؟
من هارد ندارم.اگه رو فلش میشه هم بگید تا دانلود کنم

اره داره .
رو فلش هم میشه نصبش کرد .
آخه چرا پست ها رو پاک می کنید ؟

اره منم همین مشکل دارم امدم دانلود کنم دیدم پست پاک شده چرا >>؟؟؟ دو تا پست کاربردی هم که تو تاپیک زده میشه پاکش میکنید فکر کنم پست اقا بهرام بود بهرام جان لطفا دوباره اون
لینکگ دانلود پک بذار مرسی

اره منم همین مشکل دارم امدم دانلود کنم دیدم پست پاک شده چرا >>؟؟؟ دو تا پست کاربردی هم که تو تاپیک زده میشه پاکش میکنید فکر کنم پست اقا بهرام بود بهرام جان لطفا دوباره اون
لینکگ دانلود پک بذار مرسی
من دیشب اومدم این تاپیک 6 صفحه بود، داخل دو سه تا پست هم لینک HD Pack داده شده بود، دیشب رفتم دیسک 1 بازی رو سفارش دادم که امروز بیام HD pack رو دانلود کنم می بینم تمام پستها پاک شده!!!!!
دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه لینک HD Pack رو بذارید یا پیام خصوصیش کنید.
مرسی

آدم میره کلی آپلود میکنه و فلان و بسار ...
همینجوری میان صاف میکنن میرن !

75 میل جمعیت داره کشور ، نصف قوانین توش رعایت نمیشه ، حالا یه پست و لینک مفید که ملت احتیاج دارن رو باید سریع پاک کنن ، تا خدایی نکرده سایت به بیراه کشیده نشه !!!!!!!!!!
تو یه سایت خارجی گذاشتم ، طرف برداشته گذاشته پست اول ، حالا اینجا ...
--------
مستقیم :

Pass : Abolfazl3007

دوستان ببخشید من همون اوایل بازی گیر کردم
فکر می کنم مرحله سومه که در یک ورزشگاه هست و شما با یک دوربین دارید نگاه می کنید.من نمی دونم اینجا باید چی کار کنم

سلام
بچه ها من یه مشکلی برا نصب دیسک 2 دارم,موقع نصب ارور می ده.من فکر می کردم مشکل از دیسکه و بردم تعویضش کردم ولی بازم همین مشکل پیش اومد و دیسک 2 وسط نصب ارور داد.
میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟اونطور که فروشنده می گفت رو دستگاهای اسلیم این مشکل هست,کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟
ممنون

سلام
بچه ها من یه مشکلی برا نصب دیسک 2 دارم,موقع نصب ارور می ده.من فکر می کردم مشکل از دیسکه و بردم تعویضش کردم ولی بازم همین مشکل پیش اومد و دیسک 2 وسط نصب ارور داد.
میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟اونطور که فروشنده می گفت رو دستگاهای اسلیم این مشکل هست,کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟
ممنون

مشکل از دیسکه,کل دیسکهای اون فروشنده مشکل داره چون از سورسی که رایت کرده مشکل داشته.

آدم میره کلی آپلود میکنه و فلان و بسار ...
همینجوری میان صاف میکنن میرن !

75 میل جمعیت داره کشور ، نصف قوانین توش رعایت نمیشه ، حالا یه پست و لینک مفید که ملت احتیاج دارن رو باید سریع پاک کنن ، تا خدایی نکرده سایت به بیراه کشیده نشه !!!!!!!!!!
تو یه سایت خارجی گذاشتم ، طرف برداشته گذاشته پست اول ، حالا اینجا ...
--------
مستقیم :

Pass : Abolfazl3007
سلام.
این برای کنسول های غیر جی تگ هم کار می کند؟
بازی 97% اجرا می شود؟

خدا لعنت کنه هرچی بازی ساز فرنگی ه و هرچی شرکت تو مونت رئال و هرکی داره تصمیم میگیره که بازی HD pack داشته باشه یا نه و بازی ها همه باید دو تا دیسک داشته باشن
تا شما بیای اینجا و یا هرجا یا همه جا رو مخ ما رژه بری
درباره بازی صحبت کنید

من که کلا سری black ops بازی نکردم . اخریش modern wafere بود .میخوام بدونم بخش داستانی بازی از مدرن کوتاه تره روی نرمال ؟ تو گیمفا نوشته بود بخش داستانیش فقط 4 ساعته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or