Call of Duty: Ghosts | Xbox 360

دوستان نباید انتظار بالایی در رابطه با گرافیک بازی در بخش چند نفره نسخه ی xbox 360 داشته باشن چون انجین یا موتور گرافیکی بازی تغییر کرده و به روز رسانی شده برای نسل بعد. 360 نمیتونه
نه در بخش کمپین و نه در مولتی با 60 فریم بازی رو اجرا کنه چیزی که طی انجام بازی متوجه شدم. و در پخش کمپین هم بازی با فریم بالای 60 اجرا میشه و روان نیست از نظر یک پلیر حرفه ای بازی ولی به دلیل اهمیت شدید سرعت فریم 60 در بخش مولتی کیفیت تکسچر ها و گرافیک پایین اومده تا در بخش مولتی به روانترین نحوه اجرا بشه. البته با نصب بازی روی هارد خود کنسول کمی کیفیت
تکسچر ها بالا میره و بهتر میشه و از نصب روی فلش بهتره. ولی اگر گرافیک بالای گوست رو می خواید باید بازی رو روی pc و کنسول های p4 و one تجربه کنید .
در ضمن قابل ذکر هست که تنها مولتی بازی بر روی pc حجمی حدود 25 gb داره که گویای تمامی تفاوت هاست. :sniper:

خداوند سینگل بتل را آفرید تا قدر سینگل های COD و متوجه بشیم ! :دی

یعنی تمام نسخه های COD ، بهترین سینگل ها رو در بین شوتر های نظامی اول شخص داره جدا !

گیم پلی کولاک !
داستان و شخصی پردازی و اتمسفر و کشش داستانی ، کولاک !
موزیک کولاک !
صدا پیشگی کولاک !
گرافیک رو همین 360 حتی کولاک !! ( 3 برابر بهتر و پولیش شده تر از گرافیک بتل 4 روی 360 هست . تازه 60 فریم ! )

واقعا کلاس کاری سینگل پلیر ، مثل تمام نسخه های COD ، فوق العاده بالاست !

آقا یه سوال کلی از داستان.نیازی به اسپویل نداره ولی بزارم بد نیست
داستان هیچ ربطی به قبلیا نداره؟؟ آخه یه بنده خدایی بود تو mw2 که جنرال شپرد بنزین ریخت روش ولی اصلا معلوم نشد مرد یا نه.اونم اسمش ghost بود.کسایی که بازی کردن بگن.ولی حیییییف .روح soap Mc Tavish شادد..=((اصلا cod بدون اون معنی نداره:(:|:))
ولی در کل من نسخه های MW رو بیشتر از همه پسندیدم چون شاهکار بودن!..بیشتر هم داستانشون خارق العاده بود

خداوند سینگل بتل را آفرید تا قدر سینگل های COD و متوجه بشیم ! :دی

یعنی تمام نسخه های COD ، بهترین سینگل ها رو در بین شوتر های نظامی اول شخص داره جدا !

گیم پلی کولاک !
داستان و شخصی پردازی و اتمسفر و کشش داستانی ، کولاک !
موزیک کولاک !
صدا پیشگی کولاک !
گرافیک رو همین 360 حتی کولاک !! ( 3 برابر بهتر و پولیش شده تر از گرافیک بتل 4 روی 360 هست . تازه 60 فریم ! )

واقعا کلاس کاری سینگل پلیر ، مثل تمام نسخه های COD ، فوق العاده بالاست !

دوست من سینگل xbox 360 تو 80 در صد مواقع بالای 60 هست و فقط مولتی بازی ثابت روی 60 فریم اجرا میشه . حتی در مجله ign هم در این باره بحث شده بود.

دوستان ببخشید من همون اوایل بازی گیر کردم
فکر می کنم مرحله سومه که در یک ورزشگاه هست و شما با یک دوربین دارید نگاه می کنید.من نمی دونم اینجا باید چی کار کنم

یعنی هیچکش مود Extinction رو بازی نکرده بیاد یه توضیح بده ببینیم چجوریاس
در این حالت شما باید یکی یکی با یک دریل لانه ی فضایی ها را نابود کنید که در این بین دشمنا به شما حمله میکنن با کشتن دشمنا پول میگیری که میشه باهاش اسلحه و ... خرید در کل تکنفره زیاد مزه نمیده باید 4 نفری بازیش کنید بخش زامبی از این خیلی بهتر بود
بخش چند نفره هم حداکثر 12 نفر میتونن بازی کن که واقعا هیجان بازی رو کم کرده اون نقشه ی دی ال سی هم به معنای واقعی افتضاحه و اصلا داینامیک نیست
در کل بازی نا امید کنندست

آخرین ویرایش:
من دیشب اومدم این تاپیک 6 صفحه بود، داخل دو سه تا پست هم لینک HD Pack داده شده بود، دیشب رفتم دیسک 1 بازی رو سفارش دادم که امروز بیام HD pack رو دانلود کنم می بینم تمام پستها پاک شده!!!!!
دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه لینک HD Pack رو بذارید یا پیام خصوصیش کنید.
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or