Call of Duty: Ghosts | Xbox 360

دوستان بازی عالی بود باید بتلفیلد رو قبل گوست بازی کرده باشی تا قدرشو بدونی واقعا بتل نسخه اکس باکسش داغون بود پر از باگ و مشکل ولی گوست با این که بازی از هالت مدرن رفته آینده شدیدا متنفرم
ولی واقعا گیم پلی و گرافیک مشکلی نداشت گیم پلی منو یاد mw3 میندازه که بازی مورد علاقه منه که بهترین گیم پلی در تمامی نسخه های بازی call of duty رو داره و infinity ward کارشو مثل همیشه خوب انجام داده
من خودم به عنوان یکی از قدیمی ترین پلیر های بازی در استیم منتظرم بازی تخفیف بخوره و نسخه اورجینالشو بخرم . در ضمن بازی در نسخه xbox روی فلش نصب میشه و مشکلی نداره بنده خودم تست کردم با خیال راحت میتونین حتی بازی رو 97% خریداری کنید و روی فلش بریزید. b-)

سلام
زامبی مود داره؟
زامبی نداره ولی یه بخشی داره به اسم Extinction، شبیه همون زامبی ها هست با این فرق که توی extinction دشمن هامون فضایی ها هستن :| :d
+
بازی آیا مثل قبله با مثل کریسیس شده همش تخیلی و ادم فضائی؟؟؟ یه تریلر دیدم اینجوری بود ناامید شدم .....................
اون تریلری که شما دیدی از بخش extinction بوده که داخلش با فضایی ها میجنگیم،خود بازی و مولتی پلیر شبیه قبل هست.

امتحانش كه ميشه.فقط بعد ممكنه بن بشن اين دوستمون :|
نه عزیز من هر سال یه هفته مونده به عرضه بازی انلاینشو تو xboxتست میزنم تا حالا هم مشکلی پیش نیومده :d ولی جدا از این بحث این قضیه که پینگو نشون نمیده خیلی عجیبه یعنی شما اصلا نمیفهمی که با host بازی پینگت چنده :|

بازی موقع نصب دیسک دوم تا 95% میره ولی بعد ارور میده میگه که دستگاه انتخاب شده برای نصب قطع شده . هم رو هارد امتحان کردم هم رو فلش. کسی می دونه مشکلش چیه؟
خوب مشکل شما دقیقا مثل من که با تعویض دیسک حل میشه مشکل از دیسکه
منم بازیرو تجربه کردم بازی واقعا عالیه:dبا اینکه یه فن COD ام و هیچوقت از این سری خسته نمیشم اما بازی نسبت به دو تا نسخه ی قبلی بهتره یعنی مهم ترین نکته ی بازی که باعث شده نسبت به COD های قبلی بازی متفاوت بشه جو و اتمسفر سنگین بازیه که عالی از آب دراومده محیط آخرالزمانی تو سری چیز جدیدیه و سابقه نداشته برای همین بازی جذابتر از نسخه های قبلیه گیم پلی بازی همون گیم پلی همیشگی و روونه سریه که با سکانسای سینمایی جذاب و نفس گیر همراهه و مطمئنا برای طرفدارای سری خسته کننده نمیشه البته وجود سگی به اسم رایلی تو بازی همونطور که سازنده ها از قبل روش مانور دادن بازیرو جذابتر کرده و رو گیم پلی تاثیر مثبتی گذاشته بزرگترین نکته ی قوت و تمایز گیم پلی بازی با نسخه های قبلی همین رایلیه که کار کردن باهاش تو میدون جنگ خیلی خوب و خوش دست از آب دراومده طراحی اسلحه ها و مرحله ها هم مثل همیشه متنوع و خوبه داستان برای یه بازی تو این سبک قابل قبوله اما طراحی شخصیتا خیلی جالب نیست و به شدت تکرارین یعنی نمیشه مثل کاپیتان پرایس یا مک تاویش یا سایر شخصیتای سری باهاشون ارتباط برقرار کرد اما در کل باید به این شخصیتا فرصت داد شاید تو نسخه های بعدی از سری گوست بهتر بشن گرافیک بازی غیر از تغییر سبک رنگ بندی تغییری نکرده و همونه البته از بازی که اخر نسل داره میاد انتظاری غیر از این نمیشه داشت همین که بازی داره رو حالت 60 فریم به اون نرمی اجرا میشه اونم بدون باگ غنیمتیه(BF4 هرکس بازی کرده باشه قدر COD:G رو میدونه)صداگذاری و موزیکا مثل همیشه خوبن و در کل COD:G از نظر من از دو نسخه ی اخری بازی بازیه بهتریه طرفدارای سریم مطمئن باشن بازی راضیشون میکنه
متای بازیم از نظر من بین 80 تا 85 اگرم بالاتر بشه جای تعجبی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or