خب باید با ایرانی ها بازی کنیسلام
پینگ من از لندن 170 هست ولی بازم مشکل دارم
مثلا من تو دوربین خودم 4 گلوله به طرف زدم اون 2 تا بعد تو کیل کم نشون میده من هیچ گلوله ای شلیک نکردم!!!!
سلام
پینگ من از لندن 170 هست ولی بازم مشکل دارم
مثلا من تو دوربین خودم 4 گلوله به طرف زدم اون 2 تا بعد تو کیل کم نشون میده من هیچ گلوله ای شلیک نکردم!!!!
دوستان توی Ghost چطوری باید Clan war ساخت
سلام
بیاین یه CLAN بزنیم:d
خوب من ادد کن اینم گیمر تکممن زدم شما براي من تو تاپيك پست بزار شما رو تو بازي ادد كنم البته بايد اكانت كال تون فعال باشه
بچه ها هاست پیدا کردن بازی چطوریه ؟ مثل MW3 راحت پیدا می کنه با خارجیا بازی کنیم یا فقط باید با ایرانی ها بازی کنیم؟
سلام
امروز داشتم بازی می کردم که به طور خیلی خودجوش از بازی افتادم بیرون و یه کادر شبیه همونی که وقتی کانکشنتون با هاست قطع میشه میاد، اومد ... اما با این تفاونت جای اینکه بنویسه your connection lost نوشته بود : f*ck you nigga enjoy now بعدش دیدم لولم 1 شده ، kill هام 0 شده ، death هام 100000 شده ، squad points هام هم-99999 شده ، time played هم شده 416days ... یعنی اینقدر این کال آف بی در و پیکره ... میشه گل گرفتش واقعا ؟!
طبیعتا دیگه ! می تونم عکس بزارم اگه دوست داشتی ...اين موردي كه شما تعريف كردي يعني شما هك شدي?
همچين موردي رو من نه ديده بودم نه شنيده بودم
نه من نگفتم قبول ندارم گفتم خیلی برام جالب بودطبیعتا دیگه ! می تونم عکس بزارم اگه دوست داشتی ...