Call of Duty: Ghosts | XBL

یه زمانی به BO2 می گفتیم نوب خونه حالا این GHOSTS شده هم نوب خونه هم کمپ خونه :)) :| :|
بهترین راه مقابله با کمپ اینکه شما هم در مقابل کسایی که کمپ می کنن بکمپی
من بکمپم تو بکمپی اون وقت کی بازی کنه!
داشتیم dom بازی میکردیم یارو کنار پرچم B واستاده به صورت کمپی و فقط میکشه هیچ غلطی نمیکنه!تازه اول گروهشون هم بود!
امیدوارم بعدا یکم بهتر بشه!

جريان اين بازيكن هايي كه مولتي ميكشن چيه امروز داشتم TDM بازي ميكردم يه نفر رو mute كردم يهو 3 نفر mute شد جريان چيه مگه ميشه مولتي كشيده?

6 تا که بیشتر نمی شه :|
اگه دیدی بیشتر از 6 تا دارن ماد کردن و احتمال بن داره.
ویرایش:
http://forum.bazicenter.com/thread85051/

منظورم خونه خونه ها بود اصولا هشت خونه براي پريك داري كه ميتوني ازشون استفاده كني بعضي از اونها 5تا ميخوره بعضي هم هستند كه يه دونه استفاده ميكنه
ولي من بعضي از بازيكن ها رو ديدم كه دارن با 10 يا حتي 12خونه بازي ميكنن
شما به مولتي ها برخورد نكردين?

ببخشید توی قسمت انلاین این بازی نمیشه که ایرانی ها با ایرانی ها بازی کنند مثل black ops 2 چون با سرعت اینترنت ما نمیشه با خارجی ها بازی کرد
ممنون

- - -ویرایش - - -

ببخشید توی قسمت انلاین این بازی نمیشه که ایرانی ها با ایرانی ها بازی کنند مثل black ops 2 چون با سرعت اینترنت ما نمیشه با خارجی ها بازی کرد
ممنون

ممنون
منظورتو نفهمیم.
ببین اینطوری هست:
"با ایرانی ها میتونی بازی کنی" " با خارجی ها به سختی میتونی بازی کنی "

- - -ویرایش - - -

منظورم خونه خونه ها بود اصولا هشت خونه براي پريك داري كه ميتوني ازشون استفاده كني بعضي از اونها 5تا ميخوره بعضي هم هستند كه يه دونه استفاده ميكنه
ولي من بعضي از بازيكن ها رو ديدم كه دارن با 10 يا حتي 12خونه بازي ميكنن
شما به مولتي ها برخورد نكردين?
این باگ که پچ شد خب

از اونجایی که چند وقت پیش live آمار داده بود که 50% کاربراش دخترای زیره 20 سال هستند برا همین هست که این cod توی liveپر از نوب هست کم پیش میاد کسی cod بازی کنه و بازیکن حرفه ای باشه cod بعد از mw2 که iw ر اعضاش ر به کل عوض کردن دیگه پر از نوب هست برا همین هست که توی live خیلی کمتر ازpsn ر به bf میارن چون اکثرا دختر بچه و نوب هستند البته خوب بازی کن خوب همه جا هست به کسی بر نخوره:d ولی واقعیت ر قبول کنید

از اونجایی که چند وقت پیش live آمار داده بود که 50% کاربراش دخترای زیره 20 سال هستند برا همین هست که این cod توی liveپر از نوب هست کم پیش میاد کسی cod بازی کنه و بازیکن حرفه ای باشه cod بعد از mw2 که iw ر اعضاش ر به کل عوض کردن دیگه پر از نوب هست برا همین هست که توی live خیلی کمتر ازpsn ر به bf میارن چون اکثرا دختر بچه و نوب هستند البته خوب بازی کن خوب همه جا هست به کسی بر نخوره:d ولی واقعیت ر قبول کنید
:| :| :| :|

اونجا همه نوبن و دختر بچه يعني چي والا شما اگه نميتونيد بازي كنيد دليل نميشه ايراد بني اسرائيلي بگيري
در ضمن بازيكني كه خوب بازي ميكنه خوبه حالا ميخواد دختر بچه 15 ساله باشه يا مرد 40 ساله كه 30ساله داره بازي ميكنه
شما اگه ادعا داري برو بين همون نوب ها ببينم ميتوني يه گيم بدون دس بياي بيرون
البته ببخش تند جواب دادم تند صحبت كردي خوب
والا

اونجا همه نوبن و دختر بچه يعني چي والا شما اگه نميتونيد بازي كنيد دليل نميشه ايراد بني اسرائيلي بگيري
در ضمن بازيكني كه خوب بازي ميكنه خوبه حالا ميخواد دختر بچه 15 ساله باشه يا مرد 40 ساله كه 30ساله داره بازي ميكنه
شما اگه ادعا داري برو بين همون نوب ها ببينم ميتوني يه گيم بدون دس بياي بيرون
البته ببخش تند جواب دادم تند صحبت كردي خوب
والا
واقعا شما فکر میکنید دختر بچه بلده بازی fps بازی کنه در ضمن cod خیلی سخت دس نگیری چون کار تیمس و حرفه ای بودن نمیخواد هر کی از پشت اون یکی در میاد میزنتش ولی بتل (البته که نسخه ی 4 افت داشته)باید همه خوب بازی کنن اگه نیرو هوایی زمینی ر ساپورت نکنه قطعا زمینی ها نابود میشن ولی کالاف چی با اون سگه همدیگر و ساپورت میکنن تقریبا نقش اولش سگه اس xd

آغاز این مدل از بازی ها در کانتر استرایک استارت خورد این رو که قبول داری
خوب حالا COD یک بازگشت به اصل اصیله که با رعایت تمام قوانین یک بازی شوتر چند نفره جزئیات فراوان رو بهش اضافه کرده
شما وقتی داری COD رو بازی میکنی واقعا احساس یک سرباز تمام عیار رو داری که با اندازه های واقعی روبروت واستادن
من نمیخوام رو BF4 ایراد بزارم ولی امکاناتی که برای نیروهای سواره درست کردن اون حس شوتر اول شخص رو از اصلش دور کرده و البته این هم معلومه که بازی اگه میخواد بزرگتر باشه باید از یه چیزایی زد
و همینه که کاراکتر ها در BF4 خیلی کوچیک و شبیه اسباب بازی هستن ولی در COD در سایز واقعی
خوب بتل یکسری امکانات زمینی هوایی داره درسته ولی آیا شوترش ه به اندازه COD لذت بخش هست
همین مورد باعث میشه تا وقتی مثلا من میرم بتل بازی کنم بلافاصله میپرم تو یه ماشینی هلکوپتری چیزی چون اونطری تجربه بهتری دارم

واقعا شما فکر میکنید دختر بچه بلده بازی fps بازی کنه در ضمن cod خیلی سخت دس نگیری چون کار تیمس و حرفه ای بودن نمیخواد هر کی از پشت اون یکی در میاد میزنتش ولی بتل (البته که نسخه ی 4 افت داشته)باید همه خوب بازی کنن اگه نیرو هوایی زمینی ر ساپورت نکنه قطعا زمینی ها نابود میشن ولی کالاف چی با اون سگه همدیگر و ساپورت میکنن تقریبا نقش اولش سگه اس xd

تو نسل 7 کنسول ها COD حرف اول رو میزنه اما در نسل بعد bf بازی اصلی هست ...در کل منی که هم کال میزنم و هم بتل انصافا تو X360 کال یه سر و گردن بالاتر از بتل هستش......البته نمیشه کتمان کرد که کال بعد mw2 افت کرده اما هنوز همون گیم پلی 60 فریم روونش لذت بخشه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or