Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
ارزش خرید داره؟
برای پی سی؟

بله چرا نداشته باشه درسته گیم پلی بازی افت کرده اما مگه سالی چنتا شوتر خوب میاد درسته از اوج فاصله گرفته اما همچنان لحظات زیبایی رو برای بازیباز می سازه. همچنان مخفی کاری بازی بهترین بخش بازی هست

لعنتی هوس کردم cod 4 مرحله ی مخفی کاریش با کاپیتان رو یه بار دیگه برم:d

به شَخصه یه اخلاق بدی (شاید هم خوب) که دارم این هست که وقتی یه بازی رو شـروع کردم، سوزَنم گیر میکنه در هر حالت تا آخرش برم! Ghost باعث شُد که بعد از مدّت ها تابو شِکنی کنم و یه بازی رو تو همون نیمه اول ابتدای بازی ولش کنم! پارسال هم همچین حسی رو هم نسبت به Black Ops II داشتم، امّا نیمچه کنجکاوی که بابت داستان بازی در من به وجود اومد باعث شد تا آخر برمش! ولی این یکی رو با کمال میل، عطاش رو به لقاش تقدیم کردم! (پی نوشت یک_مولتیش رو امتحان نکردم. پی نوشت دو_ نظر شخصی)

به شَخصه یه اخلاق بدی (شاید هم خوب) که دارم این هست که وقتی یه بازی رو شـروع کردم، سوزَنم گیر میکنه در هر حالت تا آخرش برم! Ghost باعث شُد که بعد از مدّت ها تابو شِکنی کنم و یه بازی رو تو همون نیمه اول ابتدای بازی ولش کنم! پارسال هم همچین حسی رو هم نسبت به Black Ops II داشتم، امّا نیمچه کنجکاوی که بابت داستان بازی در من به وجود اومد باعث شد تا آخر برمش! ولی این یکی رو با کمال میل، عطاش رو به لقاش تقدیم کردم! (پی نوشت یک_مولتیش رو امتحان نکردم. پی نوشت دو_ نظر شخصی)

قربون ادم چیز فهم/ این یکی دیگه واقعا قابل تحمل نبود/اینم مثه بازیه pes دیگه افتاد تو سرازیری/فکر کنم دیگه نسخه درستی از این سری نبینیم/

آره دیگه !
واسه ی ماها که فقط میتونیم از بخش سینگلش استفاده کنیم ارزش اینهمه انتظارو نداشت ...

البته اون افرادی که نسخه ی اورجینال بازی رو میخرن و مولتیشو بازی میکنن لذت اصلی اینجور بازیارو میبرن !

اینقدر بازی له که بعد از عرضه هم 15 صفحه بیشتر جلو نرفته الان خبر فلان بازی با کیفیت 1080 در کنسول چغندر 4 اجرا می شود هم 20 صفحه جلو می ره

به نظر من بازی خوبی بود و انصافا تیم سازنده تغییرات جالبی در بازی پیاده کرده بودند هم در بخش گیم پلی هم در طراحی حرکتی و ظاهری کاراکتر ها ، هم تنوع مراحل ، گرافیک هم در بعضی جاها به واقع دیدنی بود افکتهای انفجار ، اتش ، اب / مرحله جنگل ، قواصی و زیر آب رفتن شهر به واقع زیبا بود / دوستان دیگه بیش از حد دارند میکوبند! بازی خیلی دلچسب تر از Black ops 2 شده بود.
من نمیدونم ایرادات ، حداقل بیشترش فقط و فقط بر میگرده به موتور گرافیکی قدیمی این بازی !!! و نبودن گرافیک نسل بعدی !!!
این عوض نکردن موتور گرافیکی بازی حتما دلایلی دارد ، شاید دیگر بازی قابل اجرا بر روی 60 فریم نباشد و باعث تغییر و از بین رفتن گیم پلی فوقلاده این بازی بشود.
شاید روزی سازندگان این جسارت را در خودشان ببینند که این کار را انجام بدند، اما تا آن زمان این بازی همچنان در بخش 60 فریم و گیم پلی سریع و سر زنده رقیب ندارد.
سری های Black ops هم به داستان گیرا معروف شده ، اما این بازی هم داستان بدی نداشت یا به قولی انقدرا مثل رقیب خود افتضاح نبود.
این مورد را هم اضافه کنم من خودم از لگ و نه افت فریم ، فقط لگ و بی کیفت بودن بافت انهم بیشتر روی در و دیوار رنج میبردم که با بررسی های انواع کرک و اپدیت های موجود مشکلم را رفع کردم!
ما بازی کپی انجام میدیم بعد انتظار داریم مثل هلو هم جواب بده در صورتی که یک کرک اشتباه ، هم باعث افت فریم میشود هم لگ فراوان ، مخصوصا در این بازی که بیشتر افراد مجبورند به دلیل نبود رم کافی از کرک های دور زننده استفاده کنند که واقعا کیفیت ندارند.
من با نصب اپدیت یک ریلودد و یک کرک معتبر که شامل همان کرک اصلی برای رم 6 به بالا میشود نه کرک های بیخود 4 گیگ فیکس ، از شر هر گونه گیر ، لگ و بافت بد راحت شدم.

آخرین ویرایش:
خب امروز همه 40 اچیومنت بازی رو گرفتم :d

فقط اچیومنت They look like ants یه 10-12 بازی مجبورم شدم تلاش کنم تا بگیرمش :d به دقت خیلی بالای نیاز داره ...

مجموعا اچیو هاش نسبت به BO2 خیلی راحت تر بود ...

متاسفانه گرافیک بازی بازی پایینه و برخلاف وعده خودشون گرافیک بازی حتی نسبت به MW2 هم پسرفت داشته من برف مرحله برفی MW2 رو به خوبی یادمه و با برف مرحله ATLAS FALLS مقایسه میکنم میبینم چقدر پسرفت داشته. البته یه نکته خوب تو گرافیک بازی هست، تعداد بسیار بالای آبجکت ها و پر جزئیات بودن محیط هست طوری که بعضی مراحل مثل مرحله ی که تو آب میگذره جزئیات محیط حیرت آوره و خیلی جزئیات بالاست اما مشکل این همه آبجکت و جزئیات اینه که کیفیت بافتها خیلی پایینه و من که رو ULTRA بازی میکنم بعضی جاها MW قسمت اول تو ذهنم تداعی میشه! اگه گرافیک گوست بافتهایی به کیفیت بتل 4 داشت مطئن بودم گرافیک این بازی بهترین گرافیک نسل میشه با توجه به این سطح جزئیات اما انقدر کیفیت بافتها پائین و در حد 5-6 سال پیشه که آدم نا امید میشه. امیدوارم یه دست درست و حسابی رو سر COD بکشن تا نجات پیدا کنه وگرنه اتفاقی براش میافته که اگه دیگه هرکاری سازنده بکنه دیگه گیمرا به COD اطمینانشون برنمیگرده

متاسفانه گرافیک بازی بازی پایینه و برخلاف وعده خودشون گرافیک بازی حتی نسبت به MW2 هم پسرفت داشته من برف مرحله برفی MW2 رو به خوبی یادمه و با برف مرحله ATLAS FALLS مقایسه میکنم میبینم چقدر پسرفت داشته. البته یه نکته خوب تو گرافیک بازی هست، تعداد بسیار بالای آبجکت ها و پر جزئیات بودن محیط هست طوری که بعضی مراحل مثل مرحله ی که تو آب میگذره جزئیات محیط حیرت آوره و خیلی جزئیات بالاست اما مشکل این همه آبجکت و جزئیات اینه که کیفیت بافتها خیلی پایینه و من که رو ULTRA بازی میکنم بعضی جاها MW قسمت اول تو ذهنم تداعی میشه! اگه گرافیک گوست بافتهایی به کیفیت بتل 4 داشت مطئن بودم گرافیک این بازی بهترین گرافیک نسل میشه با توجه به این سطح جزئیات اما انقدر کیفیت بافتها پائین و در حد 5-6 سال پیشه که آدم نا امید میشه. امیدوارم یه دست درست و حسابی رو سر COD بکشن تا نجات پیدا کنه وگرنه اتفاقی براش میافته که اگه دیگه هرکاری سازنده بکنه دیگه گیمرا به COD اطمینانشون برنمیگرده
دیگه زدین به اون در :دی
دیگه گرافیک بازی پیشرفت که خوب داشته! نامردی نکنین !
اون بافت های بی کیفیت هم باگ کرک هست! روی الترا هم بزاری بازم بیشتر نمیشه که اگه به بخش مشکلات سر بزنی میبینی که کرک واسش اومده که مشکلاتشو حل میکنه و تکسچر ها خیلی کیفیتشون میره بالا!

دوستان کسی قرار هست نسخه 7 گیگی که میگن فقط ماله Single player هست رو تو روزای اینده بده بیرون ؟ یا باید همین نسخه ها رو بگیریم ؟

ادم زروش میاد بخواد 22 گیگ رو دانلود کنه بعد رایت کنه یا حتی 13 تومان بده بخره اونم برای این بازی که میگن هم خیلی کوتاهه هم مشکلات زیادی داره هم گرافیکش جالب نیست

گرافیک سیستم من 9600 GSO هستش با 4GB رم و سی پی یو AMD 270 XII
به نظر شما بازی راحت اجرا میشه که بخوام بخرم یا نه ؟
8تا دیسکه که اگه بگیرم و اجرا نشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or