Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
اینم اون تاپیکی که گفتم، طرف گفته که با رم زیر 6 حتی اجرا هم نمیشه!

6 GB minimum RAM requirement mandatory :: Call of Duty: Ghosts General Discussions

البته حالا یا طرف مشکلش یه چیزه دیگه بوده و نتونسته بازی رو اجرا کنه، یا اینکه ممکنه بعدا یه کسی یه روشی پیدا کنه که با رم زیر 6 هم اجرا بشه.
اگر واقعا با رم زیر 6 اجرا نمیشه، معلومه که خوده Infintry wards به صورت نرم افزاری یه کاری کرده که بازی اجرا نشه، چون توی حالت عادی اگر رم پایینتر داشته باشید، باید بتونید بازی رو اجرا کنین، فقط فریم مناسبی نخواهد داد...

توی تست های بازی bf4 در حالت ultra تنها از 3 گیگ رم استفاده می کرد بعد این چطوری به 6 گیگ رم نیاز داره من فکر میکنم دو نسخه ای هست یکی واسه ما فقرا یکی واسه 6 گیگ رم داران گرامی :d

اینم اون تاپیکی که گفتم، طرف گفته که با رم زیر 6 حتی اجرا هم نمیشه!

6 GB minimum RAM requirement mandatory :: Call of Duty: Ghosts General Discussions

البته حالا یا طرف مشکلش یه چیزه دیگه بوده و نتونسته بازی رو اجرا کنه، یا اینکه ممکنه بعدا یه کسی یه روشی پیدا کنه که با رم زیر 6 هم اجرا بشه.
اگر واقعا با رم زیر 6 اجرا نمیشه، معلومه که خوده Infintry wards به صورت نرم افزاری یه کاری کرده که بازی اجرا نشه، چون توی حالت عادی اگر رم پایینتر داشته باشید، باید بتونید بازی رو اجرا کنین، فقط فریم مناسبی نخواهد داد...

بابا از خود اکتی یا انودیا هستن احیاناََ که الکی جو دادن
آپدیت کن خوب چون اینجور که داره پیش میره فردا همه بازیا به رم بالای 4 نیاز دارن

سیستمی که 4-5 سال پیش بسته شده هرجاشو دست بزنی بدتر میشه و راندمان خوبی بدست نمیاره باید همه چی عوض بشه .
من که ویندوز 64 بییتی 8.1 دانلود کردم گذاشتم که اگه اجرا نشه رو 32 نصبش کنم . اما آپدیت سخت افزار فعلاََ شرمنده;;)

آخرین ویرایش:
توی تست های بازی bf4 در حالت ultra تنها از 3 گیگ رم استفاده می کرد بعد این چطوری به 6 گیگ رم نیاز داره من فکر میکنم دو نسخه ای هست یکی واسه ما فقرا یکی واسه 6 گیگ رم داران گرامی :d

اینجوری که نمیشه استدلال کرد، چون فلان بازی اونجوری بوده، حالا این بازی باید اینجوری باشه! کسی هم نمیگه که process بازی که 6 گیگ رم اشغال میکنه! :d
باید صبر کنیم و ببینیم، فعلا بازی فقط توی استرالیا و هنگ کنگ و اینا منتشر شده.

اینجوری که نمیشه استدلال کرد، چون فلان بازی اونجوری بوده، حالا این بازی باید اینجوری باشه! کسی هم نمیگه که process بازی که 6 گیگ رم اشغال میکنه! :d
باید صبر کنیم و ببینیم، فعلا بازی فقط توی استرالیا و هنگ کنگ و اینا منتشر شده.

چرا نمیشه استدلال کرد
خداییش یکم چرتکه بنداز ببین cod مگه چقدر قوی میتونه باشه که نیاز به حداقل 6 گیگ رم داشته باشه

دوستان بحث های حاشیه رو تموم کنید !
یه نکته ی مهم هم گوش زد میکنم بازی تاپیک مشکلات داره مسائل مربوطه رو اونجا بحث کنید !

دوستان بحث های حاشیه رو تموم کنید !
یه نکته ی مهم هم گوش زد میکنم بازی تاپیک مشکلات داره مسائل مربوطه رو اونجا بحث کنید !

داداش صابر شما خودتو ناراحت نکن بحث فکر نمی کنم حاشیه باشه و کاملا به بازی مربوطه
اما مشکلات بازی رو دوستان باید توی بخش خودش مطرح کنن

گرافیکش خیلی بهتر شده اما همچنان نسبت به bf4 خیلی عقب تره افکت های سایه و دود هم انگار هیچ تغییری نکردن کاملا نسل قبلی هستن چیزی که دقیقا نقطه ی قوت bf4 هست.

بازم تا خودم بازی نکنم نمی شه درست نظر داد 28 گیگ گذاشتم دانلود الان

این عکس گویای همه چیز هست!
6 گیگ نیاز داره در حالی که فقط 2 گیگ استفاده می کنه!
13598607325585892233.jpg

به نظرمن روی 32 بیت اجرا میشه........یعنی امیدوارم

اگه منظورت سایت های ایرانی هست فکر کنم دوستان پی سی دانلود بقیه هم توی صف دانلود هستن توی تورنت مثل من باید وایسی فکر کنم فردا واسه من تموم بشه سه روز بعد واسه شما بیاد توی سایت های ایرانی اگه تورنت میتونی دانلود کنی یا علی بزن بیا تو هم توی لیست متقاضی ها لینک بازی دوساعت و نیم میشه اومده

الان یعنی ما نمیتونیم اجراش کنیم ؟:">

کرکش اومده داداش، اون رو دانلود کن با 4 گیگ توپ اجرا میشه. مرض داشتن الکی 6 گیگ گذاشتن!

- - -ویرایش - - -

خدا کنه که با زیر 6 گیگ اجرا بشه من بد بخت که رمم 3 گیگه باید چیکار کنم ؟

دیگه زیر 4 گیگ راه نداره انگار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or