Valhalla
کاربر سایت
نوش جان100% تایید میشه:d
تا 2 3 روز پیش مدال بازی میکردم بعد امروز گفتم عشقی یه مرحله mw2 رو برم تا یه مقایسه ای پیش خودم بکنم . بعد از 5 دقیقه بازی کردن :-o شدم . حقیقتا که هیچ fps ای جای کال اف رو نمیگره![]()

نوش جان100% تایید میشه:d
تا 2 3 روز پیش مدال بازی میکردم بعد امروز گفتم عشقی یه مرحله mw2 رو برم تا یه مقایسه ای پیش خودم بکنم . بعد از 5 دقیقه بازی کردن :-o شدم . حقیقتا که هیچ fps ای جای کال اف رو نمیگره![]()

سلام دوست بطور قطع دو الی سه روزتر از تاریخ ریلیز جهانی این بازی روی نت میاد.پس انشاا... 5روز دیگر باید منتظر لینکهای دانلود این بازی باشیم.8 روز ديگه....>:d<
احتمالش خیلی کمه. چون Black Ops یه نسخه ی کامل نیست و مثل AC.B ه. پس قاعدتا باید یه نسخه 7 داشته باشه.من چند جا شایعه شنیدم که Black Ops قراره پایان Call of Duty باشه( امیدوارم که غلط باشه)
کسی چیزی میدونه؟
چه ربطی داشت ؟!احتمالش خیلی کمه. چون Black Ops یه نسخه ی کامل نیست و مثل AC.B ه. پس قاعدتا باید یه نسخه 7 داشته باشه.
کاملا تکذیب می شه !اقا می دونید ( فک کنم ندونید :d ) من دروغ نمی گم .
ولی امروز اینجا یه مغازه می گه بازیو اورده . من امروز می رم ببینم موضوع چیه !
من توو دلم به مردک می گم اخه خره وقتی این بازی توو تهران نیومده چه جور توو ارومیه میاد اخرشم امروز می رم ببینم موضوع چیه ؟!
نه,الان دو تا شکرت دیگه دارن و تا COD بعد را می سازن.IW(باقی مانده اش)چند ماه پیش به صورت غیر رسمی گفته بود دارهmw3 را می سازه.این شرکت جدید که اکتی گرفته که همش اسمش یادم می ره هم داره یه کد با سبکی جدید می سازه.من چند جا شایعه شنیدم که Black Ops قراره پایان Call of Duty باشه( امیدوارم که غلط باشه)
کسی چیزی میدونه؟
داری حرف خودم رو به خودم پس میدی؟ خب معلومه که تموم نمیکنه. شما درست بخون پست رو بعد نظر بده بی زحمت.چه ربطی داشت ؟!
از نسخه WoW ای که همین شرکت ساخت به بعد دیگه شماره ای برای سری COD نذاشتن ! پس این دلیل نمیشه !
بعدشم شرکت اکتیویژن انقدر خر نیست که IP پرفروشش رو که میلیاردی فروش میکنه رو به پایان برسونه !

چی می گید زاخارا ما تازه گرم شدیم!:dشماره ی هفت همینه دیگه!حتما نباید بزنه call oب duty 7:bo که!داری حرف خودم رو به خودم پس میدی؟ خب معلومه که تموم نمیکنه. شما درست بخون پست رو بعد نظر بده بی زحمت.
با اجازه شما از MW1 دیگه شماره نذاشت! شما عقبی! منظورم اینه که یه نسخه ی هفتمی هم در کاره حالا اگه شما جاسوس تو Activision داری بگو ببینیم اسمش نسخه بعدش چیه که بقیه به اشتباه نیفتن!![]()
1-نه روز دیگه نمیاد 4 5 روز دیگه لینک ها میاد.اکتبر 31 روزست...هنوزم 9روز مونده
ببین اولا که داری میگی شماره اصلی نیست و مثل AC:B میمونه که من نمیدونم این چه ربطی داشت ؟! این حالا هیچی !داری حرف خودم رو به خودم پس میدی؟ خب معلومه که تموم نمیکنه. شما درست بخون پست رو بعد نظر بده بی زحمت.
با اجازه شما از MW1 دیگه شماره نذاشت! شما عقبی! منظورم اینه که یه نسخه ی هفتمی هم در کاره حالا اگه شما جاسوس تو Activision داری بگو ببینیم اسمش نسخه بعدش چیه که بقیه به اشتباه نیفتن!![]()