Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

100% تایید میشه :x:d

تا 2 3 روز پیش مدال بازی میکردم بعد امروز گفتم عشقی یه مرحله mw2 رو برم تا یه مقایسه ای پیش خودم بکنم . بعد از 5 دقیقه بازی کردن :-o شدم . حقیقتا که هیچ fps ای جای کال اف رو نمیگره:x:x:x
نوش جان :دی منم ان شاالله فردا پس فردا دوباره به اغوش mw2 بر میگردم :دی نزدیک یک سالی میشه بازی نکردم از وقتی دیگه بخاطر مودم جدیدم رو ps3 اجرا نشد :(

اقا می دونید ( فک کنم ندونید :d ) من دروغ نمی گم .
ولی امروز اینجا یه مغازه می گه بازیو اورده . من امروز می رم ببینم موضوع چیه !
من توو دلم به مردک می گم اخه خره وقتی این بازی توو تهران نیومده چه جور توو ارومیه میاد اخرشم امروز می رم ببینم موضوع چیه ؟!

احتمالش خیلی کمه. چون Black Ops یه نسخه ی کامل نیست و مثل AC.B ه. پس قاعدتا باید یه نسخه 7 داشته باشه.
چه ربطی داشت ؟!
از نسخه WoW ای که همین شرکت ساخت به بعد دیگه شماره ای برای سری COD نذاشتن ! پس این دلیل نمیشه !
بعدشم شرکت اکتیویژن انقدر خر نیست که IP پرفروشش رو که میلیاردی فروش میکنه رو به پایان برسونه !

اقا می دونید ( فک کنم ندونید :d ) من دروغ نمی گم .
ولی امروز اینجا یه مغازه می گه بازیو اورده . من امروز می رم ببینم موضوع چیه !
من توو دلم به مردک می گم اخه خره وقتی این بازی توو تهران نیومده چه جور توو ارومیه میاد اخرشم امروز می رم ببینم موضوع چیه ؟!
کاملا تکذیب می شه !
مردک دروغ می گفتش ! :d

من چند جا شایعه شنیدم که Black Ops قراره پایان Call of Duty باشه( امیدوارم که غلط باشه)
کسی چیزی میدونه؟
نه,الان دو تا شکرت دیگه دارن و تا COD بعد را می سازن.IW(باقی مانده اش)چند ماه پیش به صورت غیر رسمی گفته بود دارهmw3 را می سازه.این شرکت جدید که اکتی گرفته که همش اسمش یادم می ره هم داره یه کد با سبکی جدید می سازه.

چه ربطی داشت ؟!
از نسخه WoW ای که همین شرکت ساخت به بعد دیگه شماره ای برای سری COD نذاشتن ! پس این دلیل نمیشه !
بعدشم شرکت اکتیویژن انقدر خر نیست که IP پرفروشش رو که میلیاردی فروش میکنه رو به پایان برسونه !
داری حرف خودم رو به خودم پس میدی؟ خب معلومه که تموم نمیکنه. شما درست بخون پست رو بعد نظر بده بی زحمت.
با اجازه شما از MW1 دیگه شماره نذاشت! شما عقبی! منظورم اینه که یه نسخه ی هفتمی هم در کاره حالا اگه شما جاسوس تو Activision داری بگو ببینیم اسمش نسخه بعدش چیه که بقیه به اشتباه نیفتن!:>

آخرین ویرایش:
داری حرف خودم رو به خودم پس میدی؟ خب معلومه که تموم نمیکنه. شما درست بخون پست رو بعد نظر بده بی زحمت.
با اجازه شما از MW1 دیگه شماره نذاشت! شما عقبی! منظورم اینه که یه نسخه ی هفتمی هم در کاره حالا اگه شما جاسوس تو Activision داری بگو ببینیم اسمش نسخه بعدش چیه که بقیه به اشتباه نیفتن!:>
چی می گید زاخارا ما تازه گرم شدیم!:dشماره ی هفت همینه دیگه!حتما نباید بزنه call oب duty 7:bo که!

اکتبر 31 روزست...هنوزم 9روز مونده
1-نه روز دیگه نمیاد 4 5 روز دیگه لینک ها میاد.
2-با توجه به آپ تو دیت جدید,احتمال داره که برای بازی کردنش باید یکی دو هفته ای برای فریمور جدید صبر کنیم.پس مثل اینکه بیشتر از 9 روز شد!:d

ببین اولا که داری میگی شماره اصلی نیست و مثل AC:B میمونه که من نمیدونم این چه ربطی داشت ؟! این حالا هیچی !
اما سوتی دومت اینجا این بود که کلا به قول بعضیا توی این سایت از رو معده حرف زدی ! کی MW شماره نداشت ؟!
حالا یا ما یه چیزیمون بوده یا شما چشات ایراد داشته ! اون نسخه اسمش Call Of Duty4:MW بود ! لینک رو هم پایین گزاشتم که دیگه نخوای مزه پراکنی کنی بفهمی کی عقبه ؟!
لینک
اون مزه آخرت هم خیلی جالب بود !! سریال Big Bang Theory رو دیدی ؟ همون خنده شلدون نثارت !!
کار دیگه ای هم داشتی بیا تو پروفایل که اینجا بچه ها از مزت خندشون نگیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or