Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

بالاخره بعد از ساعتها تلاش و کلنجار رفتن با v...p///n و share کردن pc وx360 تونستم dlc سوم این بازی رو هم دانلود کنم. واقعا خوشم اومد.... نسبت به اون دوتا dlc قبلی خیلی بهتر هستش مخصوصا زامبی مپش که عالمیه واسه خودش.زامبی مپش شبیه shi no numa هستش (همون زامبی مپی که تو cod5 بود) از مراحلش هم فعلا hazard رو رفتم .خیلی مپ باحالیه. الانم که adsl کلا قاط زده و فقط میتونم به این سایت بیام و نمیتونم بقیه مپ ها رو برم.
اگه کسی این مپ جدیدا رو دانلود کرد منو حتما اد کنه باهم زامبی مپشو بریم: yousef1370

سلام.
گیم نت پلازا مسابقات Call Of Duty Black Ops داره برگزار می کنه کسانی که پایه مسابقه هستن پ خ بدن یه تیم تشکیل بدیم .جایزاشم خیلی خوبه

بچه ها من تو خود بخش هاي استوري مود بازي هاي كال آو ديوتي خوب بازي ميكنم و معمولا رو hardned بازي ميكنم ولي روي بخش زامبي خيلي مشكل دارم يه مرحلم نميتونم برم ..:| قلقي داره؟
اگه ميشه راهنماييم كنيد:)

ممنون

بچه ها من تو خود بخش هاي استوري مود بازي هاي كال آو ديوتي خوب بازي ميكنم و معمولا رو hardned بازي ميكنم ولي روي بخش زامبي خيلي مشكل دارم يه مرحلم نميتونم برم ..:| قلقي داره؟
اگه ميشه راهنماييم كنيد:)

ممنون

قلق خاصی نداره .... سعی کن بیشتر هدشات کنی ...

• Like
Reactions: Rames
یه سه تا کار جالب تو مد زامبی بلدم خودم کشف کردم من تنهایی تا مرحله 32 رفتم الان میگم چه طوری (مربوط میشه به مرحله اولش )
اولیش در مورد سگها : وقتی سگها میان جایی که تله پورتت میکنه برای آپگرید اسلحه کنارش یه جایی بسیارتنگه میری اونجا تا تهش بعد میشینی اونجا که باشی سسگها میان جلوت نگاهت میکن و بهت اتک نمیدن اما زامبیها اتک میدن )
مورد دوم در مورد جمع اجتماعی زامبی ها : این مورد باید حداقل یه اصلحه خوب داشته باشی باز اونجایی که تله پ.رتت میکنه بالا برای آپگرید اونجا یه مسلسل هست زامبیها رو میتونی عین میدون دور خودت بچرخونی بعئ از اینکه 20 - 30تایی جمع شد بکشی دوباره این کار رو کنی با این کار به تنهایی تا مرحله 32 رفتم.
مورد سوم فیلم : وقتی میری بالا برای آپ گرید بعدش به یه جایی برای 5 ثانیه منتقل میشی اونجا برخی اوقات فیلم پیدا میشه اگه بر داری دفعه بعدی که واسه آپ رفتی میتونی بزاریش برای نمایش البته کاربرد اینو هنوز نفهمیدم .

سلام دوستان.
ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من تازه یادم اومده این بازیو بگیرم. امروز گرفتم ولی بازیو که اجرا میکنم تصویر سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمی افته. دستگاهمم وقتی کینکت خریدم دادم اپدیت کردن. راهنمایی کنید که مشکلم چیه. اگه اپدیتی می خواد بگین اسمش چیه که ببرم بیرون بگم همون کارو بکنن. مرسی.

سلام دوستان.
ببخشید اگه سوالم تکراریه.
من تازه یادم اومده این بازیو بگیرم. امروز گرفتم ولی بازیو که اجرا میکنم تصویر سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمی افته. دستگاهمم وقتی کینکت خریدم دادم اپدیت کردن. راهنمایی کنید که مشکلم چیه. اگه اپدیتی می خواد بگین اسمش چیه که ببرم بیرون بگم همون کارو بکنن. مرسی.
درودعزیز باید ال تی بریزی و بعد بازی با همون ال تی پچ بگیری و تموم.

DLC چهارم هم بالاخره اومد ما هم دانلودش کردیم , در یک کلام فوق العاده , مپ Moon کلا یه تجربه جدیده ‍‍! شبیه Dead Space شده منظره ماه هم فوق العاده کار شده از رو ماه زمین رو هم میشه دید :d به هیچ وجه این مپ رو از دست ندید , اون چهار مپ کلاسیک خیلی خوب بازسازی شدن از اونجایی که من تا حالا تجربه شون نکرده بود خیلی بهم چسبید تو جعبه ی Random شون هم اسلحه بلک آپس جایگزین شده , در کل Rezurrection بهترین DLC بلک آپس تا الان بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or