Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

وای عجب dlc ای شده این escalation ... واقعا بهترین dlc هستش که بازی کردم حتی بهتر از dlc های cod6 . اگه کسی میتونه حتما حتما بگیرتش. 100 برابر بهتر از first strike هستش. فکر کنم اولین ایرانی باشم که این dlc رو گرفتم(هنر کردم:d) زامبی مپش خیلی باحال شروع میشه .بگم اسپویل میشه.(اولش فیلم داره)هرکسی این dlc رو گرفتن منو اد کنه زامبیشو باهم بریم( زامبی مپش خیلی سخت شده).اینم آیدی من: yousef1370
بهترین مپ مولتی پلیرش هم به نظرم zoo هستش. >:d<
در ضمن هرکسی خواست اون 4 تا مپ مخفی زامبی رو داشته باشه بهم پی ام بزنه من لینک دانلودشو میدم.:x

سلام با این که میدونم سوالم جوابی دریافت نمیکنه! اما این حماقت رو میکنم و سوالم رو مطرح میکنم!

دوستان. من این بازی رو گرفتم. دستگاه من هم داری CFW LT+ هست اما بازی اجرا نمیشه! مشکل از کجاس!

وقتی دیسک رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه فقط باید دستگاه خاموش روشن بشه1 چرا؟

سلام با این که میدونم سوالم جوابی دریافت نمیکنه! اما این حماقت رو میکنم و سوالم رو مطرح میکنم!

دوستان. من این بازی رو گرفتم. دستگاه من هم داری CFW LT+ هست اما بازی اجرا نمیشه! مشکل از کجاس!

وقتی دیسک رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه فقط باید دستگاه خاموش روشن بشه1 چرا؟
چون بازی پچ شده نیست .

دوست عزیز برای اینکه بتونین در حالت آفلاین با Bot ها بازی کنید باید Title Update 3 یا بالاتر رو دانلود کنید برای اینکار هم حتما نیاز به دانلود از لایو نیست میتونین Title Update رو از اینترنت دانلود کنید و بعد بریزید تو فلش و بزنید به ایکس باکس ، به همین راحتی تا چهار نفره هم می توانید با Bot ها بازی کنید .

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی چطوری؟
من خودم فک کنم باید آپدیت بشه
حجم آپدیتش چقدر خواهد بود؟
ویرایش:الان امتحان کردم میشه توی حالت آفلاین هم بازی کرد.
راستي call of 7 جزو اون ٦ تاربازيه كه بعد از آپديت اجرا نميشه
سوال بالارم اگه ميشه توضيح بدين

Sent from my iPod touch using Tapatalk
بله.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or