Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

خیر تو Cache Partion نه تو Data Partion و بعد این صورت :

Content ==> 00000000000000

و بعد پوشه ی 41560855 رو پیدا کنید اگه نبود خودتون بسازید و توی این پوشه Title Update ـون رو کپی کنید.

• Like
Reactions: Soap McTavish
خیر تو Cache Partion نه تو Data Partion و بعد این صورت :

Content ==> 00000000000000

و بعد پوشه ی 41560855 رو پیدا کنید اگه نبود خودتون بسازید و توی این پوشه Title Update ـون رو کپی کنید.

دقیقا کاراییرو که گفتین کردم نشد میشه کم با جزئیات توضیح بدین ممنون

یه نکته یادم رفت بگم تو پوشه ی 41560855 باید یه پوشه بسازین به نام 000B0000 و بعد Title Update رو درون اون قرار بدین یعنی کل مسیر به این شکله :

Content ==> 00000000000000 ==> 41560855 ==> 000B0000

salam bebakhshid nemitunam farsi type konam/... inja dastrasi nadaram!!!
aqa man kheyli vaqt bood black ops nazade budam dishab oomadam bazi konam khodamo koshtam nayoomad??!! MW2 ram gozashtam nayoomad?? az chi mitoone bashe? az UPDATEiye ke bara ASSISIN CREED nasb karde budam? pach mikhad?d:((

آقا من دیگه حالم بده می خوام برم آپدیت کنم دسگام اورجینال شه.کسی این بازی رو با یه قیمت مناسب داره؟دارم دیوونه می شم.حتی نمی دونم این سوالو کجا بپرسم.:))(black ops)

آخرین ویرایش:
سلام به همه من ایکس باکس ارکید 2009 دارم از وقتی دستگاه رو گرفتم دستگاه داخلش باز نشده و ال تی هم نداره دستگاه فقط کپی خور شده تا حالا به لایو هم متصل نشدم من از وقتی ابدیت حدودا 5 ماه پیش رو انجام دادم کال او دیوتی بلک اپس رو اجرا نمیکنه با این اوصاف میتونم با دیسک پچ شده این بازی کارم راه بیوفته بدون باز شدن دستگاه واقعا برام حیاتی یه کمکی کنین)x

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...من مپ پک های کال آف رو دانلود کردم...با کامپیوتر...کسی میتونه کمک کنه چه طوری اجراش کنم؟(توی دستگاهم ریختم با پروفایلاش)(منظورم
DLCهستا)
ممنون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or