Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

منم بازی رو تموم کردم خیلی بازی قشنگی بود و داستانش خیلی جالب بود ولی حیف که درست متوجه نشدم اگه کسی میتونه زحمت بکشه داستانشو کامل بنویسه

ممنون

معلوم نیست با گرافیک بازی چیکار کردن که بافت ها ضعیف شده و کارتونی ماننده .تکنیک AA هم انگار کلا حذف شده! به هر حال انتظاری بیشتری میرفت از گرافیک.اما گیم پلی همچنان سطح مطلوبی داره

لطفا جواب بدین اگه خودتون امتحان کردین
منظورم بخش Training Mode هست
کسی امتحان کرده؟

حتما داره.......ولی تو این نسخه ای که ما داریم بازی می کنیم نیس..... .

چون خود سازنده بازی هزار بار گفته که این مد وجود داره وخودشم تو ویدیوهاشم نشون داده شده....... .

ای کاش تو نسخه های ما هم بود.

حتما داره.......ولی تو این نسخه ای که ما داریم بازی می کنیم نیس..... .

چون خود سازنده بازی هزار بار گفته که این مد وجود داره وخودشم تو ویدیوهاشم نشون داده شده....... .

ای کاش تو نسخه های ما هم بود.
میشه بیشتر توضیح بدین
یعنی حتما باید نسخه ی اورجینال باشه
تو یه سایت خوندم برای بازی کردن حتما باید انلاین باشی و فقط برای تمرینه!؟؟

میشه بیشتر توضیح بدین
یعنی حتما باید نسخه ی اورجینال باشه
تو یه سایت خوندم برای بازی کردن حتما باید انلاین باشی و فقط برای تمرینه!؟؟

نه فکر نکنم مربوط به نسخه اورجینال باشه...... .

این حدس منه که به نسخه های لیک شده مربوطه....به غیر از این واقعا نمیتونم دلیل دیگه ای پیدا کنم.........خودشم از همون اول سیستم لینک بازی کلا باز و کلاجریان این xp گرفتن هم بی معنیه....... .

نمیدونم چکار کنیم........ .

آخرین ویرایش:
بازی از نظر گرافیکی و مخصوصا افکتها خوب کار شده بود. انفجارها و دود های ناشی از ان. در مرحله ی wmd رد پای افراد وقت راه رفتن روی برف نبود(صدای قلب شخصیت بازی باعث ویبره دسته میشد که هیجانو به ادم کاملا منتقل میکرد:d). ولی یادمه در قسمت قبلی در مرحله ای که از کوه یخ بالا میرفتم و وقتی به زمین رسیدم رد پا کاملا مشخص بود.این مسئله کمی منو ناراحت کرد. داستان بازی معرکه بود. mason واقعا شخصیت مناسبی بود.دیگه اقا خودتون میدونید.من که کم اوردم.>:d<:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or