معمولا "همگی" بازی رو روی نرمال تمام میکنند بعد دیدن اگر گیم پلی پتانسیل داشت؛ میرن سراغ Veteran!همه اینجا خوره ی بازی COD هستند و در عرض چند ساعت بازی رو تموم می کنند و این جا میان نقد و نظرات شون رو می نویسند ! کسی بین شما بازی رو اصلا روی Veteran تمام کرده ؟ اگر تمام کرده باشه نمیتونه این همه تایید و تمجید از گیم پلی بکنه .
طبق معمول همیشه respawn های بینهایت دشمنان همچنان باقی است . هم رزمنده ها هم دقت تیراندازی شون در حد تیم پینت بال ! دشمنان هم بقیه رو ول کردن ، تا شما سرت رو دربیاری فرتی بزنن ! چند روزه من دارم بازی میکنم هنوز مرحله Khe Sanh رو نتونستم رد کنم . بعد یارو تو 5 ساعت بازی رو تموم کرد!
معمولا "همگی" بازی رو روی نرمال تمام میکنند بعد دیدن اگر گیم پلی پتانسیل داشت؛ میرن سراغ Veteran!
هوش مصنوعی این بازی روانی میکنه آدمو اگر بخوایم رو Veteran تمومش کنیم! یک بار سر WAW این کارو کردم واسه هفت پشتم بسته، اما بازی مثل MW ارزشش رو داره که روی درجات سختی بالا تموم کرد. این بازی اصلا....!
به نظر من سخت نیست.سخت ندیدین!#معمولا "همگی" بازی رو روی نرمال تمام میکنند بعد دیدن اگر گیم پلی پتانسیل داشت؛ میرن سراغ Veteran!
هوش مصنوعی این بازی روانی میکنه آدمو اگر بخوایم رو Veteran تمومش کنیم! یک بار سر WAW این کارو کردم واسه هفت پشتم بسته، اما بازی مثل MW ارزشش رو داره که روی درجات سختی بالا تموم کرد. این بازی اصلا....!
کی گفت سخت؟وقتی میری یوهو همه دشمنا یاراتو بیخیال میشن فقط میچسبن به تو ، بلد هم نیستن بزنن یه دفعه میشن 500000 تا! این رو اعصابه! احساس میکنی داره به شعورت توهین میشه! مگه هیلو هست که بریم تو شکیمشون؟!ابه نظر من سخت نیست.سخت ندیدین!#
تو عرض 1-2 ساعت 3-4 مرحله رفتم.
فقط همین دشمن بینهایتش خیلی رو اعصابه یه جورایی واسه اینکه بخوای چکپوینت رو رد کنی باید بری تو شیکمشون!:d
بحث سر این نیست که کاور بگیریم یارامون بزننشون ! بنده حاضرم که اصلا یارام نباشن تو صحنه تا گیج نشم، 1000 دفعه خودم دیدم که یارام از جلوی دشمنا رد شدن و انگار اونا کور بودن! فقط منو میزندن! وقتی یارام پشت منو پوشش میدن و من قبلا اونجا رو خالی از دشمن کردم، چطور یوهو از پشتتم میان؟!اصلا یارای خودی نبودند به نظرم بهتر بودو کسی این مشکلات رو نداشت، هوش مصنوعی این بازی افتضاحه! ولی بقیه قسمتاش خیلی خوبه. این مشکلات رو من توی MW و MW2 و Halo (مخصوصا هیلو)کم دیدم یا اصلا ندیدم! از legendry هیلو که سخت تر نیست! مهم منگل بودن هوش مصنوعی هست!من که از همون اول روی Veteran رفتم، روانی هم نشدم خیلی حال داد
میدونی مشکل اصلی اینه که بچه ها روی Veteran می رن یجا کاور می گیرن تا دوستاشون دشمنا رو بکشن ، اینه که یه عده از دشمنا رو نمیکشن که ما باید می زدیمشون و بچه ها فک می کنن هوش مصنوعی مشکل داره
سلام بچه ها
من تو آپشن گزینه اول ( Grafic contact ) دستکاریش کردم الان یادم نیست باید رو چه قسمتی باشه ! ماله شماها رو unrestricted هست یا سره reduced ؟؟ لطفا سری جواب بدید . سواله دوم : من save های بازیرو پاک کردم میخوام وقتی وارده بازی میشه مثله همون اول ازم بخواد برایتنس و چزای دیگرو تنظیم کنم واسه اینکار باید چیکار کنم ؟؟