Call of Duty:Black Ops | PC

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

Activision
Treyarch
Historic First-Person Shooter
Release: Nov 9, 2010​

جدیدترین عنوان از فرنچایز محبوب COD که بر خلاف MW2 و مانند WaW شرکت Treyarch وظیفه ی
ساخت آن را بر عهده گرفته است.
به نظر میرسد طبق تیزر پخش شده واطلاعات موجود ظاهرا به نا‌آرامی‌های دوران جنگ سرد از زمان جنگ جهانی دوم
تا حال حاضر پرداخته خواهد شد و انجام عملیات‌هایی‌ در ویتنام، کوبا و آمریکای جنوبی در بازی تایید شده!
باید دید بعد از جنجال های مطرح شده بر سر شرکت IW و صحبت های عجیب Activision درباره ی
IP سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید.

آخرین ویرایش:
آخرین بازی که از این سری بازی کردیم MW2 بود که این باعث میشه انتظارا از BO بالا بره
بعید میدونم به خوبیه MW2 باشه
پس بهتره سطح انتظارو پایین بیاریم که یه موقع ضد حال نخوریم!

------------------------------------------------------------------------------------------
.....:::::Fight For The Lost:::::...

من که تا حال به شخصه پسرفتی از COD مشاهده نکردم. (یک نظر کاملا شخصی ;) )
به شدت به Black Ops امیدوارم و میدونم که ناامیدمون نمیکنن. :)

دوستان میگن یکی از مراحل این بازی

آزادی گروگانهای سفارت آمریکا در ایرانه

آیا واقعیت داره؟

البته بیشتر مراحلش توی ویتنام هستش

حالا چقدر واقعیت داشته باشه خدا میدونه

دوستان میگن یکی از مراحل این بازی

آزادی گروگانهای سفارت آمریکا در ایرانه

آیا واقعیت داره؟

البته بیشتر مراحلش توی ویتنام هستش

حالا چقدر واقعیت داشته باشه خدا میدونه
اگر بخوای دقیقتر بگی آزادسازی دیپلماتهای ایرانی از دست گروگانگیر ها که تا تا اونجایی که من اطلاع دارم بله در بازی وجود داره.

بنظرم قضیه گروگان گیری در لندن باشه
میریزن سفارت ایران بروبچ میگیرن شما باید بعنوان سرباز جهانی :d بری نجاتشون بدی فکر کنم:-/
گروگانگيري در سفارت ايران در لندن‌روز دهم ارديبهشت 1359، سفارت جمهوري اسلامي ايران در لندن به اشغال 6 مرد مسلح عراقي درآمد. اين حادثه به فاصله چند روز پس از دخالت نظامي امريكا در طبس‌، به وقوع پيوست‌. اين افراد پس از اشغال سفارت‌، جمهوري اسلامي ايران را متهم به «سركوب خلق‌هاي غير فارس‌» كرده و خواستار خودمختاري خوزستان (با نام مجعول عربستان‌) شدند. آنان تهديد كردند كه اگر خواسته‌هايشان عملي نشود، ديپلماتهاي ايران را خواهند كشت‌.
افراد مسلح عراقي در اين عمليات‌،26 نفر از جمله 17 كارمند سفارتخانه‌، 8 نفر مراجعه كننده و يك مأمور نگهبان انگليسي را به گروگان گرفته بودند. اشغال سفارت ايران 6 روز به درازا كشيد. در طول اين حادثه دوتن از ديپلماتهاي ايراني ـ عباس لواساني ودكتر علي اكبر صمدزاده ـ توسط افراد مسلح به شهادت رسيدند. در نهايت نيز با حمله يك گروه كوماندوئي حكومت انگليس به سفارتخانه، 6 مرد مسلح بازداشت شدند. ولي هرگز خبري از محاكمه‌، مجازات‌، محكوميت و يا حتي اخراج آنان از انگلستان منتشر نشد.
چند روز قبل از اين حادثه‌، سفارت انگلستان در تهران تخليه شده و ديپلماتهاي انگليسي ايران را ترك كرده بودند. در 1376ش. يك مأمور سابق سازمان پليس مخفي انگليس ( MI6 ) فاش ساخت كه در حادثه اشغال سفارت ايران‌، پليس اسكاتلنديارد طراح و برنامه‌ريز اصلي بود‌. اين مأمور انگليسي كه خود در زمان وقوع حادثه مشاور رئيس پليس اسكاتلنديارد بود گفت‌: «اشغال سفارت و مرگ ديپلماتهاي ايراني را رئيس MI6طرح‌ريزي كرده و اجراي آن را به چند تروريست عراقي كه دست پرورده سازمان اطلاعاتي انگليس بودند واگذار نمود.»

آخرین ویرایش:
اون مرحله گروگان گیری به نظر میاد شایعه بود. من یه سر کوچیک به ویکی بازی زدم ولی چون نمیخواستم مرحله هاش برام اسپویل شه چیز زیادی نخوندم! ولی چیزی از این گروگانگیری به چشمم نخورد. البته شاید هم باشه اگه کسی براش اسپویل شدن مراحل مهم نیستش میتونه از این لینک تحقیق کنه(دقت کنه که چیزی رو هم توی تاپیک اسپویل نکنه) :

http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_of_Duty:_Black_Ops#Missions

دوباره تاکید میکنم که حتی اسم مرحله ها هم میتونه اسپویلر باشه!

یه خبر

سایت المانی PCGames.de گفنه بازی در المان سانسور میشه و حتی کسانی هم که بازی رو پیش خردید کرده بودند باز بازی براشون سانسور هست و استیم هم گفته ما برای المان نسخه ی انگلیسی و امریکایی قرار نمیدهیم و المانی ها باید برای تهیه COD clack ops به اجبار نسخه ی اتریشی بازی را بگیرن :)):p
این هم منبع

اون مرحله گروگان گیری به نظر میاد شایعه بود. من یه سر کوچیک به ویکی بازی زدم ولی چون نمیخواستم مرحله هاش برام اسپویل شه چیز زیادی نخوندم! ولی چیزی از این گروگانگیری به چشمم نخورد. البته شاید هم باشه اگه کسی براش اسپویل شدن مراحل مهم نیستش میتونه از این لینک تحقیق کنه(دقت کنه که چیزی رو هم توی تاپیک اسپویل نکنه) :

http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_of_Duty:_Black_Ops#Missions
بنظر من شایعه نیست،این مطلب رو یکی از طراحان بازی در مصاحبه ی اختصاصی با GT Trailers عنوان کرده بود که در بازی وجود داره.

بنظر من شایعه نیست،این مطلب رو یکی از طراحان بازی در مصاحبه ی اختصاصی با GT Trailers عنوان کرده بود که در بازی وجود داره.

من که از خدامه وجود داشته باشه بدون شک مرحله قشنگی میشه. ولی جور در نمیاد!

1. ما توی بازی با 2 تا شخصت اصلی هستیم که مال آمریکا هستن و هیچ ربطی به SAS ندارن.

2. توی ویکی بازی قسمت ارتش هاش SAS وجود نداره.

3. اون ماموریت اصلا عملیات سیاه نبود! :دی

ولی شاید توی قسمت COOP هستش. گرچه بازم با این حساب باید تیم SAS توی ویکی بازی باشه.

گفتم COOP حسابی هوسش رو کردم! COOP ای که MW2 داشت بیش از حد عالی بود امیدوارم این یکی هم یه همچین COOP تاکتیکی ای داشته باشه! (البته COOP بخش زامبی بماند که اصل حال اونجاست :x :d )

آخرین ویرایش:
تریلر لانچ بازی زیبا بود، شاید Biggest COD باشه (اونم احتمال زیادی وجود نداره) اما Biggest Game of 2010 اغراقی بیش نیست :d

من كه واقعا براي يه اكشن اول شخص دارم ديوونهه ميشم.

خيلي وقته بازي درست درموني نيومده توي اين سبك
خیلی وقته ؟!!!!!!!!!

تریلر لانچ بازی زیبا بود، شاید Biggest COD باشه (اونم احتمال زیادی وجود نداره) اما Biggest Game of 2010 اغراقی بیش نیست :d

Biggest COD که هستش :دی ولی در مورد بیگست گیم آف 2010 همچین بدم نگفته!

1.بازی یه سینگل کامل داره که گیم پلی درجه 1 + مراحل متنوع مثل موتور یا هلیکوپتر سواری داره + یه داستان عالی که تراژدی هم داره :دی

2.یه بخش coop که احتمالا مثل mw2 تاکتیکی ای و حرفه ای هستش!

3.بخش زامبی که واقعا لذت بخشه! مخصوصا همراه دوستان!

4. و در نهایت MP عالی و بی نقص این سری !

کدوم بازی این همه چیز داره؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or