Call of Duty:Black Ops | PC

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

Activision
Treyarch
Historic First-Person Shooter
Release: Nov 9, 2010​

جدیدترین عنوان از فرنچایز محبوب COD که بر خلاف MW2 و مانند WaW شرکت Treyarch وظیفه ی
ساخت آن را بر عهده گرفته است.
به نظر میرسد طبق تیزر پخش شده واطلاعات موجود ظاهرا به نا‌آرامی‌های دوران جنگ سرد از زمان جنگ جهانی دوم
تا حال حاضر پرداخته خواهد شد و انجام عملیات‌هایی‌ در ویتنام، کوبا و آمریکای جنوبی در بازی تایید شده!
باید دید بعد از جنجال های مطرح شده بر سر شرکت IW و صحبت های عجیب Activision درباره ی
IP سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید.

آخرین ویرایش:
سیستم مورد نیازش چیه؟:-/

سلام تو چند تا سایت این رو نوشته بودن:
Code:
Full System Requirements for Call of Duty 7
Oct-21-2010
Call of Duty System Minimum Requirements

* Processor:Intel® Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better

* Memory: 2GB

* HDD:12GB

* Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better

* Sound: DirectX 9.0c-compatible

* DirectX: 9.0c
مثل اینجا:

خطر درز عملیات سری:

سارقی در آلاباما چند نسخه از عملیات سری را دزدید!

روز گذشته سارقی در ایالت آلابامای آمریکا، تعدادی از لوح‌های فشرده نسخه‌ی ایکس‌باکس360 ندای‌وظیفه: عملیات سری را که برای چاپ به چاپخانه‌ای فرستاده شده بودند را دزدید.
این سارق آمریکایی پس از دزدی چند عدد لوح فشرده عملیات سری، آن‌ها را به افرادی فروخته است و این‌طور که به نظر می‌رسد، یکی از این افراد، از اعضای فعال یک فروم هک زیرزمینی است. این خریدار که در این فروم‌ها به نام "Ungodly Leaker" شناخته می‌شود، عکسی از دیسک عملیات سری منتشر کرده و در رابطه با بازی نیز نظر داده است:

BlackOpsDisc_6672.jpg
پیش از این Ungodly Leaker مسوولیت انتشار هیلو: ریچ زودتر از تاریخ انتشار آن را بر عهده گرفته بود و این‌طور به نظر می‌رسد وی برنامه‌ی مشابهی را برای عملیات سری در نظر گرفته است.
جاش الین، مدیر بخش روابط عمومی استودیوی تری‌آرک توانسته است با یکی از اعضای این فروم در ابتدا از طریق توییتر و سپس با استفاده از تماس اینترنتی رابطه برقرار کرده و تهدید کرده است که اگر آن‌ها اقدام به انتشار عملیات سری نمایند، سایت‌های آن‌ها را از طریق پیگیری‌های حقوق خواهد بست.

سال گذشته نیز اتفاق مشابهی برای جنگاوری‌نوین2 روی داد که این اقدام سریعا از سوی پلیس کشف و از انتشار غیرمجاز بازیجلوگیری شد. اگر عملیات سری به بیرون درز کند واقعا صدمه‌ی بزرگی به اکتیویژن وارد خواهد شد.
در روز نهم نوامبر سال جاری می‌توان ندای وظیفه: عملیات سری را بر روی پلتفرم‌های ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3 و رایانه‌های شخصی تهیه کرد.

خطر درز عملیات سری:

روز گذشته سارقی در ایالت آلابامای آمریکا، تعدادی از لوح‌های فشرده نسخه‌ی ایکس‌باکس360 ندای‌وظیفه: عملیات سری را که برای چاپ به چاپخانه‌ای فرستاده شده بودند را دزدید.
این سارق آمریکایی پس از دزدی چند عدد لوح فشرده عملیات سری، آن‌ها را به افرادی فروخته است و این‌طور که به نظر می‌رسد، یکی از این افراد، از اعضای فعال یک فروم هک زیرزمینی است. این خریدار که در این فروم‌ها به نام "Ungodly Leaker" شناخته می‌شود، عکسی از دیسک عملیات سری منتشر کرده و در رابطه با بازی نیز نظر داده است:

پیش از این Ungodly Leaker مسوولیت انتشار هیلو: ریچ زودتر از تاریخ انتشار آن را بر عهده گرفته بود و این‌طور به نظر می‌رسد وی برنامه‌ی مشابهی را برای عملیات سری در نظر گرفته است.
جاش الین، مدیر بخش روابط عمومی استودیوی تری‌آرک توانسته است با یکی از اعضای این فروم در ابتدا از طریق توییتر و سپس با استفاده از تماس اینترنتی رابطه برقرار کرده و تهدید کرده است که اگر آن‌ها اقدام به انتشار عملیات سری نمایند، سایت‌های آن‌ها را از طریق پیگیری‌های حقوق خواهد بست.

سال گذشته نیز اتفاق مشابهی برای جنگاوری‌نوین2 روی داد که این اقدام سریعا از سوی پلیس کشف و از انتشار غیرمجاز بازیجلوگیری شد. اگر عملیات سری به بیرون درز کند واقعا صدمه‌ی بزرگی به اکتیویژن وارد خواهد شد.
در روز نهم نوامبر سال جاری می‌توان ندای وظیفه: عملیات سری را بر روی پلتفرم‌های ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3 و رایانه‌های شخصی تهیه کرد.
با این اوضاع فکر کنم واسه COD 8 دیگه رسما به اکتیویژن حمله بشه... :دی

قضیه این لینک هایی که مجتبی جان توی بخش دانلود گذاشته از cod black چیه ؟!
برای دانلود اومده ؟!!!!!!

قضیه این لینک هایی که مجتبی جان توی بخش دانلود گذاشته از cod black چیه ؟!
برای دانلود اومده ؟!!!!!!

تا جایی که من خبر دارم بازی فقط برای 360 ها J-tag شده اومده! (که همینم حالت شایعه داره)

اون لینکی که مجتبی جون توی تاپیک گذاشتن خود بازی نیست توی توضیحاتش هم نوشته:

Description: A disk image pre-order, which includes: screenshots, videos and wallpapers

یعنی فقط تریلر ُولپییر ُ اینجور چیزاست !

وای عجب فاجعه ای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط امیدوارم که پخش نشه وگرنه اکتیویژن رسما به خاک سیاه میشینه ! :-o
بچه ها ممکنه از ترسشون بازی رو زودتر بدن بیرون ؟ :d

بچه ها ممکنه از ترسشون بازی رو زودتر بدن بیرون ؟ :d
نه ، من که مطمئنم پلیس بگیرتش ،
امیدوارم مثل pes 11 نشه ، دزدیده بشه و هیچی ـش کامل نباشه و این همه باگ داشته باشه .

نه ، من که مطمئنم پلیس بگیرتش ،
امیدوارم مثل pes 11 نشه ، دزدیده بشه و هیچی ـش کامل نباشه و این همه باگ داشته باشه .

آخی ، فدات شم من :)) نه اینکه واسه بازی اوریجینال پول دادی ماشاالله توقعتم که بالاست !!! :d
علی جون میپسندی نسخه دزدی به صورت کالکتور ادیشن به همراه وسایل اضافش کپی بشه عزیزم ؟ ;)

آخی ، فدات شم من :)) نه اینکه واسه بازی اوریجینال پول دادی ماشاالله توقعتم که بالاست !!! :d
علی جون میپسندی نسخه دزدی به صورت کالکتور ادیشن به همراه وسایل اضافش کپی بشه عزیزم ؟ ;)
حالا اینجا جاس نیست ، ولی من Pes رو به خاطر اینکه خیلی بد شده بود و خیلی باگ داشت orig نخریدم ، ولی fifa 11 رو برای pc اورجینال از یکی از دوستانم گرفتم .

حالا من یه چیز دیگه شنیدم مثل اینکه
اکتیویژن اعلام کرده از انتشار بازی روی پلتفرم pc‏ صرف نظر کرده حالا یا ممکنه دورتر روی پی سی منتشر بشه یا اینکه اصلا منتشر نشه حالا هر چی که هست مربوط به همین دزدیه

حالا من یه چیز دیگه شنیدم مثل اینکه
اکتیویژن اعلام کرده از انتشار بازی روی پلتفرم pc‏ صرف نظر کرده حالا یا ممکنه دورتر روی پی سی منتشر بشه یا اینکه اصلا منتشر نشه حالا هر چی که هست مربوط به همین دزدیه

نه بابا شایعه کردن ...
اصل COD نسخه پی سیه !! مگه میشه برا پی سی نزنن.. b-)

خطر درز عملیات سری:

سارقی در آلاباما چند نسخه از عملیات سری را دزدید!

BlackOpsDisc_6672.jpg

اين يارو كه بازي رو دزديده در مورد گيم پلي و گرافيك بازي توضيحي نداده؟:d

عزیز من ، حرف خنده دار تر از این نشنیده بودم .
چند ماه پیش اعلام شد بعد از cod ops میخوان احصاری برای pc کنن .
اصلا cod برای pc هست ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or