Call of Duty:Black Ops | PC

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

Activision
Treyarch
Historic First-Person Shooter
Release: Nov 9, 2010​

جدیدترین عنوان از فرنچایز محبوب COD که بر خلاف MW2 و مانند WaW شرکت Treyarch وظیفه ی
ساخت آن را بر عهده گرفته است.
به نظر میرسد طبق تیزر پخش شده واطلاعات موجود ظاهرا به نا‌آرامی‌های دوران جنگ سرد از زمان جنگ جهانی دوم
تا حال حاضر پرداخته خواهد شد و انجام عملیات‌هایی‌ در ویتنام، کوبا و آمریکای جنوبی در بازی تایید شده!
باید دید بعد از جنجال های مطرح شده بر سر شرکت IW و صحبت های عجیب Activision درباره ی
IP سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید.

آخرین ویرایش:
همه این مواردی که گفتی درست اما اگر یک نگاه به عناوین در شُرف انتشار و ریلیز شده سال 2010 بندازی میبینی تایتل هایی هستن که میتونن پرچم دار بزرگترین بازی سال 2010 که هیچ بلکه بزرگترین بازی تو سبک خودشون باشند نمونش ابر بازی Gran Turismo 5
در کل تجربه نشون داده تری آرک همیشه از لحاظ COD سازی یک گام از اینفینیتی وارد عقب تر بوده :d

من که بی صبرانه منتظرم این بازی هم واسه پی سی هم کنسول بیاد.اقایون من موندم 18 ابان میاد چه جوری میشه که بازی 2 روز دیگه تو ایران باشه؟

من که بی صبرانه منتظرم این بازی هم واسه پی سی هم کنسول بیاد.اقایون من موندم 18 ابان میاد چه جوری میشه که بازی 2 روز دیگه تو ایران باشه؟
بازی نهایتا فوقش تا 3 یا 4 روز اینده بیاد الان هم که برای ایکس باکس اومده و دارن بازی میکنن
من یکم بازی کردم تو ایکس باکس واقعا میشه گفت بهترین بازی سال 2010 خواهد شد و mw2 پیشش سوسکه
و اینم قول میدم که به زودی فروشی 2 برابر mw2 بکنه .

• Like
Reactions: leonk13
به نام خدا

بچه ها من خودم توی پاساژ صدف مغازه دارم . البته شاگردمااا :d بچه ها امروز میگفتن نهایتا تا پنج شنبه یا شنبه کرک شدش میاد . البت اگر کرکش مثل AC II گیر نده . :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or