Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

DashLaunch v3.4
نصب کن درست میشه دز ضمن فقط بخش تک نفره و زامبی اونم به صورت تک نفره اگه بخوای coop بازی کنی
fatal crash میده

نصب کردم اونو ولی اره دیگه تا دست به تنضیمات میخوای بزنی fatal میده به خاطر نسخه ی downloadha ست ؟؟؟؟ کسی میدونه اون چه نسخه ایه؟

---------- نوشته در 11:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------

احتمالا نسخش خراب بوده
الان یه نسخه دیگه اومده بیرون.اونو بگیر.

کدوم رو بگیرم؟

یه سری اشکالات جزیی دیدم, گفتم بگم : به نظر من صدای اسلحه ها یه مشکل اساسی داره و خیلی پایینه یعنی بزور شنیده میشه و گرافیکه بازی یه جوریه ( نمیدونم چه جوری بگم ) پیشرفت کرده ولی بافتها کهنه است اما انیمیشن ها
اما یه چیزی که به نظر من همیشه توی بازی های قبلی هم کم بود : دیگه میتونید اول هر مرحله اسلحه دلخواه رو انتخاب کنید که خیییییییییلیییییی عایه

سلام خدمت دوستان گل و گرامی سایت بازی سنتر..:p

من بازی بلک 2 رو چند روزه دانلود کردم (از دانلود ها) و وقتی میزنم تو رایت با این خطا مواجه میشم .دقیقا وسط رایت میسوزه..

کسی میدونه مشکل من چیه و از کجاست! قبلا بازی کشتی کج 2012 رو هم گرفته بودم و بدون مشکل رایت کردم ولی این از سری بازی هایی که حجمشون یکمی بیشتره 97% رایت میشه..تا الانم 4 تا دی وی دیم سوخته :>:((

منم بازی رو امروز گرفتم مثل همه cod یا از همون دقیقه اول با هیجان شروع میشه از نظر سینمایی بودن و اکشن که حرف نداره cod تو این مورد همیشه یه استاندارد بوده چیزی که خیلی خوبه اینه که گرافیک بازیم خیلی عالیه و نسبت به قدیم خیلی پیشرفت کرده به راحتی جزو بهترین گرافیکهای امساله و جالبه حتی تو بعضی مرحله ها وسعت محیط هم خیلی وسیع تر از قبل شده البته بازی نسبت به قبل LOD یا لود مرحله به مرحله جزئیات خیلی توش زیاد شده ولی بازم مجموعا عالیه مخصوصا برای رندر 60fps ... اگه یه زمانی اینها تصمیم بگیرن مثل forza horizon یه بازی 30 فریمی بدن بیرون فکر میکنم یه کار واقعا عالی و فک انداز انجام بدن در کنار گرافیک عالی انیمیشنها و شلوغی محیط هم خیلی عالی هستن فقط بازی خیلی باگ داره از گیر کردن رفیقات تو درو دیوار گرفته تا غیب شدن بعضی اجسام و اتفاقات عجیب و غریب دیگه.

++++++++++++

یه مشکلی که خیلیا با cod مخصوصا روی کنسولها دارن اینه که تکسچرهای بازی یکم ضعیفه و این مشکل وقتی روی اکثر LCD/LED تی وی ها بازی میکنی چون کنتراست واقعی تصویر پائینه بیشتر تو ذوق میزنه پیشنهاد من اینه که اونایی که LED یا LCD دارن مخصوصا اون مدلایی که local dimm نداره مثل اکثر مدلای سامسونگ و ال جی حتما بک لایت رو کم کنن یا بازی رو روی مد استاندارد و سینما که مشکی عمیقتری نمایش میده بازی کنن.

آخرین ویرایش:
واقعاً مولتیش چرته(از جمله اینکه تو قسمت Hardcore اصلاً Domination نداره).از مپ هاش گرفته تا امکاناتش که کپی برابر اصل از Ghost Reconـه.خداوکیلی هنوز هیچی روی دست MW3 نزده.من که فعلاً بی خیالش شدم.
درعوض از سمتی دیگه قسمت چند نفره توی بخش زامبی ـش جالبه.مپ هاش واقعاً جذابن.جالب اینجاست که حتی روی زمین هم نمیزاره وایسی و هی باید به سمت های مختلف بری تا نمیری.

دوستان کسی نمیخواد برای بخش Zombies بازی guide بنویسه؟!
اصلاً احتیاجی به راهنما نیستش.شما کافیه برید و تو یه لابی Join شید خود پلیر ها راهناییت می کنن.

اقا بخش زامبی چرا اینطوریه؟من شنیده بودم با اتوبوس میره یه شهر دیگه ولی خودم که بازی میکنم،فقط نهایتش 2 تا در رو باز میکنم و دیگه تا اخر باید همونجا باشم.دیگه در نداره تا باز کنم
شما وقتی سوار اون اتوبوس میشید راننده شما رو به مکان های مختلف می بره.البته به محض اینکه بوق میزنه شما باید سوار شید وگرنه اگر بره دیگه راهی برای ادامه دادن نیست و شما فقط میتونید توی یک منطقه زامبی بکشید.
پ.ن:البته توجه داشته باشید که فقط در بخش Tranzit میشه این کار رو انجام داد.

آخرین ویرایش:
اون پایانش چقدر باحال بود
اون اهنگ راک رو میگم
اقا بخش زامبی چرا اینطوریه؟من شنیده بودم با اتوبوس میره یه شهر دیگه ولی خودم که بازی میکنم،فقط نهایتش 2 تا در رو باز میکنم و دیگه تا اخر باید همونجا باشم.دیگه در نداره تا باز کنم

شما وقتی سوار اون اتوبوس میشید راننده شما رو به مکان های مختلف می بره.البته به محض اینکه بوق میزنه شما باید سوار شید وگرنه اگر بره دیگه راهی برای ادامه دادن نیست و شما فقط میتونید توی یک منطقه زامبی بکشید.
اگه اتوبوس بره بعد یه مدت دوباره بر میگرده.
+
بدون اتوبوس هم میشه به مکان های مختلف رفت و حتی اگه پیاده برید بین راه چندتا مکان و آیتم جدید هم میتونید پیدا کنید.فقط اگه پیاده برید یه سری موجود کوچولو میپرن رو سرتون و از خونتون کم میکنن که اونا رو هم با یکمی تمرین میشه راحت کشت....

دوستانی که به لایو وصل میشن!
مشکلی نداره قبل ریلیز دارید بازی میکنید؟ از خشم مایکرو یا اکتی نمیترسید؟ بدانید و اگاه باشید و نشانه ها را ببینید(هیلو4) و ایمان بیاورید تا بن نشوید! :دی

دوستانی که به لایو وصل میشن!
مشکلی نداره قبل ریلیز دارید بازی میکنید؟ از خشم مایکرو یا اکتی نمیترسید؟ بدانید و اگاه باشید و نشانه ها را ببینید(هیلو4) و ایمان بیاورید تا بن نشوید! :دی
نه باو هیچی نمی‌شه الان روی گیمر تگ زیر آواتار من کلیک کن و برو تو لیست گیم هام می‌فهمی:دی

نه باو هیچی نمی‌شه الان روی گیمر تگ زیر آواتار من کلیک کن و برو تو لیست گیم هام می‌فهمی:دی
چندین نفر از ادد لیستم هم دارن بازی میکنن!(باشد که رستگار شوند :| )
اما من با وجود این که بازی رو گرفتم تا حالا نتونستم خودم رو راضی کنم بزارم تو دستگاه! لول

اقا کسی میدونه باید چه جوری پاور رو فعال کرد در مرحله زامبی؟؟من با اتوبوس استگاه سوم پیاد میشم میرم توی در قهوره ای و تابلو رو درست میکنم و میزنم در کر کره ای باز میشه اما در هایی که میگه you need source of power باز نمیشه یکی کمک کنه بگه چه جوری باید درها رو باز کرد10 بار هم برق رو قطع و وصل کردم اما باز هم همین رو میگن درها و باس برقی هم نمیاد!!!لطفا کمک کنید

دست خوش اقا واقعا زحمت به خود ندادید که 1 صفحه پیش رو بخونی خیلی از بچه ها بازی رو تموم کردند تو هم میگی ریلیز نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:))=))

دوست عزیز!
اونی که بازی کردن نسخه لیک شده است
ریلیز رو من نمیدونم ولی فکر کنم دیروز تازه ریلیز شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or