Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بازی از نظر داستان فوق العاده هست ولی یکش معرکههههههههههههههههههههههههههههه بود هیچی یکش نمیشه
بازم بلک آپس 2 هم زیبا هست خیلی حال کردم....تنها نکته ای که میمونه اینکه هیلو 4 امسال بهترین شوتر خواهد شد :)

داستان بازی واقعا احمقانه جلو میره یا فقط من این احساس رو دارم؟ :دی این منندز که کلا Immortal هست و هر کاریش کنن نمی میره، بعد اونجایی که دستگیرش کردن چطوری در عرض 5 ثانیه دستبندش رو باز کرد و سالازار رو گروگان گرفت؟ کسی میدونه قضیه چیه یه توضیح بده :دی راستی یه سوال، اونجایی که بهمون حق انتخاب میده از بین هارپر و منندز به یکی شلیک کنیم اگه هارپر رو انتخاب کنیم چی میشه؟ من کشتن منندز رو انتخاب کردم، حوصلم نمیشه اون مرحله رو یه دور دیگه برم :دی

داستان بازی واقعا احمقانه جلو میره یا فقط من این احساس رو دارم؟ :دی این منندز که کلا Immortal هست و هر کاریش کنن نمی میره، بعد اونجایی که دستگیرش کردن چطوری در عرض 5 ثانیه دستبندش رو باز کرد و سالازار رو گروگان گرفت؟ کسی میدونه قضیه چیه یه توضیح بده :دی

===

خوب با سالازار ریخته بودن رو هم:دی! در واقع اون جا کاملا ساختگی بود و از قبل نقشه کشیده بودن:دی!

===

آقا بازی رو تموم کردیم، 7 8 ساعت کلی هیجان داشت، دم اون بابایی که آی پی رو خلق کرد گرم، سالی یبار، یه همچین تجربه ای شدیدا ضروری و لازمه:دی...
در مورد داستان هم نظر من بر خلاف نظر ممده و فکر می کنم داستان و شیوه روایتش برای یه شوتر اول شخص واقعا عالی و سطح بالائه. همون طور که BO هم داستان عالی ای داشت.
حالا این که این بهتره یا اون یکم سلیقه ایه، اما من فکر می کنم BO2 از BO1 هم داستانش پخته تر و حرفه ای تر نوشته شده. Endingـش هم معرکه بود. فقط یکم گنگ شروع می شه.
در کل به Hater های COD می گم Gonna Hate. :دی!
87 از 100...

سلام.یه سوال دارم .من با پروفایل لایوم بصورت آفلاین بازی کردم 3 مرحلشم رفتم. خواستم ببینم بازی که ریلیز رسمی شد اگه با همین پروفایل برم لایو بن میشم؟لطفا یکی جواب بده دارم دیوانه میشم

شما تا زمان ریلیز رسمی بازی لایو نرو بعدش مشکلی نیست

نظر هیچکیو نخوندم بنظرم بهترین کال او دیتوییه که منتشر شده از همه نظر هم عالی شده گرافیک و داستانشم واقعا خوبه ! ( در حد کرایسیس که نیست ولی از کال قبلی بهتره ) عاشق مرحله ای ـم که با :
menendez میریم جلو ! فوق العاده بود

Lavigne
خب خیالم راحت شد، من رو همچین اتفاقاتی خیلی حساسم :دی گفتم سوتی به این تابلویی خیلی عجیبه :دی یعنی الان اون قسمت واسم اسپویل شد ولی الان میرم با آرامش بازی میکنم، اعصابم خرد شد سر این قضیه :| :دی

من با اون قسمتی از مولتی پلیر حال کردم که میتونی به بازی بات یا همون هوش مصنوعی بازی کنی و تا زمان عرضه ی رسمی بازی ازشون لذت ببری !
دوستانی که تو کف آنلاین زدن بلک آپس 2 هستش میتونن به برنامه ی XBSlink مراجعه کنن و دانلودش کنن یکم کار باهاش سخته اما میتونین باهاش بلک آپس 2 رو آنلاین بازی کنین و این نکته رو هم بگم که پینگتون (اونایی که جیتگ ندارن ) باید پایین تر از 30 باشه تا اونجایی که من میدونم ! بعد یک cloud ایجاد کنین و ایرانی ها جوین بشن و بازی کنین !

دوستان عزيز مي خواستم بدونم بازي BO 2 كه هنوز ريليز نشده و وقتي مي ري تو مولتي ميزنه server is not available this time بد از ريليز راه ميوفته يا من مشكل دارم در ضمن اگه الان بريم لايو بن نميشيم؟

دوستان عزيز مي خواستم بدونم بازي BO 2 كه هنوز ريليز نشده و وقتي مي ري تو مولتي ميزنه server is not available this time بد از ريليز راه ميوفته يا من مشكل دارم در ضمن اگه الان بريم لايو بن نميشيم؟

چون هنوز سرور ها راه نیفتاده این ارور رو می ده پس طبیعیه. اما شما می تونی بری تو قسمت Local و بصورت آفلاین رو هر مپی که دوست داری برای خودت دشمن و دوست تعریف کنی تا مپ ها و ... دستت بیاد. (13 نوامبر) سرور راه میفته. امروز هم یه تایتل 23 مگی داد بیرون. آماده شده برای راه اندازی
در ضمن اگه آنلاین شی هیچ مشکلی واست پیش نمیاد...

چون هنوز سرور ها راه نیفتاده این ارور رو می ده پس طبیعیه. اما شما می تونی بری تو قسمت Local و بصورت آفلاین رو هر مپی که دوست داری برای خودت دشمن و دوست تعریف کنی تا مپ ها و ... دستت بیاد. (13 نوامبر) سرور راه میفته. امروز هم یه تایتل 23 مگی داد بیرون. آماده شده برای راه اندازی
در ضمن اگه آنلاین شی هیچ مشکلی واست پیش نمیاد...
اقا دمت گرم اره مپارو ٢ ٣ بار همرو بازي كردم خلاصه اماده ايم واسه ١شنبه

Lavigne
خب خیالم راحت شد، من رو همچین اتفاقاتی خیلی حساسم :دی گفتم سوتی به این تابلویی خیلی عجیبه :دی یعنی الان اون قسمت واسم اسپویل شد ولی الان میرم با آرامش بازی میکنم، اعصابم خرد شد سر این قضیه :| :دی
خو اگه بازی کردی بیا تعریف کن ببینیم چجوریاست؟ترانزیت چطوره؟,بالخره وصف العیش نصف العیش:d

خو اگه بازی کردی بیا تعریف کن ببینیم چجوریاست؟ترانزیت چطوره؟,بالخره وصف العیش نصف العیش:d
ترانزیت خیلی عالی و معتاد کنندس!
کلی وسایل مختلف برا ساختن هست و کلی معمای جل نشده!
من الان یه جای ترانزیت گیر کردم،کسی هم نیست کمک کنه!

دوستان میشه یک نفر راجع به بخش STRIKE FORCE یه توضیحی بده ، اصلا این بخش چی بود که یه دفعه وسط ماموریت ها اومد ؟ من که اصلا باهاش حال نکردم ، میشه اصلا این بخش ها رو نرفت ؟

راستی من الان پنج مرحله را بازی کردم ولی اصلا حس خوبی نسبت به بازی ندارم ، اصلا با نسخه های قبلی همخونی نداره ، یه جورایی بازی دیگه حالت نظامی نداره و انگار داریم یه بازی شوتر بازی میکنیم ، میان پرده هم که دیگه تو بازی بیداد میکنه ، شده مثل بتلفیلد که پر از میان پرده هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or