Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

به نظر من باید به بازی رده 23 میدادن.واقعا هیجان عجیبی داره.ادم حس ادم کشی وافعا بهش دست میده.من که خیلی با گیم پلیش حال میکنم.تو بعضی مراحلش قلبم میخواد از سینم بزنه بیرون.بعضی از ویدئوهاش هم چنجش اوره(شکنجه کردن و کشتن)

اقا برای من تو مرحله سوم که نامریی میشن اونجا که وارد یه قلعه مانند (درش رو با تفنگ میترکونن) میشن fatal crash میده و هنگ میکنه کسی دیگه ای این مشکل رو داره؟؟

بچه ها داستان بازی بیشترش هول محور دشمن اصلی شما توی این بازی منندز میگرده که باید از کارهای پلیدی! که میخواد انجام بده جلوگیری کنید و در اخر یا بکشینش یا زنده ش بذارین!
بخشی ش هم راجع به اینه که وودز چطور از بلک ابس 1 جون سالم به در برد و الان باید برین نجاتش بدین

دوستان بازی رو تموم کردم به جرات میتونم بگم بهترین نسخه ی این بازیه ، باورم نمیشه که بازی بازم اکشن تر شده ! داستان خیلی گیراتر از قبل شده مخصوصا نقش منفی بازی منندز ! گرافیک بازیم خدا رو شکر خیلی بهتر از قبل شده . بازم تکرار میکنم این بهترین نسخه ی این بازیه از نظر من

بازی بازم چسبید برام :دی منکه خوشم اومد . هیجان و سرعت گیم پلی فوق العادست .
گرافیک بازی هم در شرایط 60 فریم بودن هیچ اشکالی نمیشه براش گرفت چون هم 60 فریم هست و هم صحنه های درگیری بسیار سنگینه که با این شرایط واقعا نمیشه براش ایرادی گرفت ! از نظر بصری هم پیشرفت کاملا محسوسی نسبت به نسخه های قبلی داشته . یه چیزی هم برام جالب بود بازی تو بعضی مراحل محیطهاش بزرگ بود و ازادیه عمل زیادی داشتی و یه حالت sandbox مانند تو بازی بود از این نظر پیشرفت خوبی داشته .

آخرین ویرایش:
بازي از لحاظ گرافيكي پيشرفت قابل توجهي داشته موشن كپچر صورت ها و سطح جزئيات چهره ها فوقالعاده هستن رنگ پوست شخصيت ها بسيار طبيعي كار شده انميشين ها خيلي پويا و روون ساخته شده و ميشه گفت در اين زمينه بهترينه تو سبك خودش...گيم پلي بازي هم بسيار هيجاني و سريعتر از قبل شده واز حالت يكنواختي دراومده و خيلي مدرنتر شده من كه خيلي خوشم اومد فراتر از انتظارات ظاهر شده والبته به خاطر 60 فريم بودنش نميشه به كيفيت پايين بعضي از تكسچرها خرده گرفت.

وای بازی عالیه، شاهکاره، یعنی بی نظیره، بهترین FPS تاریخه اصلا >:d< یه کم هایپ کنیم وقتی امتیازاتش اومد بکوبیم تو سرش lol :دی خارج از شوخی بازی فراتر از انتظارم بوده، یعنی اون تغییراتی که تو بازی دادن خوب نتیجه داده. MW3 هم برام همین طوری بود، قبل از بازی کردن فکر می کردم باهاش حال نکنم ولی خیلی برام جذاب بود. اینم تا اینجا خوب بوده البته این مدل شوترها دیگه داره تکراری میشه ولی بازم اون جذابیت خاص خودش رو داره و میشه لذت کافی رو ازش برد. فقط داستانش برام جذاب نیست، نسخه قبلی خیلی داستان مرموزی داشت، اینجا تا حالا خوشم نیومده از داستان :دی ولی در کل واسه اونایی که شوتر نظامی دوست دارن بهترین انتخابه و از اون بازی های EA خیلی بهتره (تو بخش تک نفره).

سلام.یه سوال دارم .من با پروفایل لایوم بصورت آفلاین بازی کردم 3 مرحلشم رفتم. خواستم ببینم بازی که ریلیز رسمی شد اگه با همین پروفایل برم لایو بن میشم؟لطفا یکی جواب بده دارم دیوانه میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or