ببخشید می دونم اینجا جاش نیست ولی برای اطلاع دوستان می گم
بازی رایت 97% مشکل داره و ارور Failed to authorize disc میده
حتما باید BurnerMax تهیه کنید
این ارور وقتی روی هارد نسب میشه به وجود میاد در همه ی بازی ها نسخه 97 درصدی این اروررا می دهد ولی یک راه حل دارد اهنگ پخش کنی وتا رسیدی به منو استاپ کنی من با این روش تمام بازی های 97 درصدی را اجرا کردم
دوست من بعد از 7 سال داشتن 360 دیگه همه چی دستم اومده
این بازی بدون اینکه روی هارد نصب شده باشه(رایت 97%) این ارور میده
البته احتمالش خیلی زیاده با ارائه ورژن جدید که تو abgx هم تایید بشه مشکل برطرف بشه ولی فعلا این مشکل پابرجاست
خیلی ببخشید ، ولی شما از کجا اینقد مطمعنی !؟ نکنه تو مایکروسافت کار میکنی !؟دوستانی که لایو میرن@
اگر تو پروفایلی که باهاش بازی کردید لایو برید به احتمال 90% پروفایل بن میشه و به احتمال 10% کلا کنسول
پروفایل هم اگر بن بشه تا سال 9999 غیر قابل استفاده ـس(رسما غیر قابل استفاده برای آخر عمر انسان ها
)
خواهشا جو الکی ندید فعلا که خبری نیس !!ببخشید می دونم اینجا جاش نیست ولی برای اطلاع دوستان می گم
بازی رایت 97% مشکل داره و ارور Failed to authorize disc میده
حتما باید BurnerMax تهیه کنید
عزیز من اون قسمت رو راحت رد کردم و هیچ گیری نداره.یکبار بازی رو نصب کن ببین تا اخر نصب میشه یا نه؟شاید مشکل از دیسک باشه.منم توی مدال افتخار این مشکل رو داشتم و از دیسک بوددوستان کسی اون مرحله ای که دوست زخمیت همراهته بعد از روی قایق وارد جنگل میشیم و توی علفزارها قایم میشی که چند تا بچه تفنگ دستشونه رو رد کرده؟
برای من هی قفل میکنه و باید دستگاه رو خاموش کنم