Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستانی که لایو می‌رن@
اگر تو پروفایلی که باهاش بازی کردید لایو برید به احتمال 90% پروفایل بن می‌شه و به احتمال 10% کلا کنسول:دی
پروفایل هم اگر بن بشه تا سال 9999 غیر قابل استفاده ـس:دی(رسما غیر قابل استفاده برای آخر عمر انسان ها:دی)

پیرو حرف های دوست خوبم مسعود
لطفا کسی بازیو تعریف نکنه فقط بیاد از گرافیک و صداگذاری و... یه توضیحاتی بده
میترسم بن کنن 2400 پوینت و 2تا آنلاین پس بترکن برن هوا
یه سوال خیلی ذهن منو درگیر کرده کاپتان پرایس تو این بازی زنده هست؟:dمسخره نکنید سوال بود.

عماد جان نه کابیتان price فقط مربوط به سری مدرن میشه و این یه داستان جداگانه داره...بجای برایس cpt.woods هستش و میسون....بچه ها لطفا مسائل مربوط به بازی رو توی اسبویلر قرار بدین...ممنون
بچه ها یه سوال: اگه فقط افلاین بازیش کنیم و تا زمان ریلیز وصل نشیم لایو خطری نداره؟ اخه نمیتونم تا ریلیز صبر کنم...

35947038744081410649.jpg

24942483493938902021.jpg

34509547896872982572.jpg

81495675011918915735.jpg

بخش multiplayer به نظر من خیلی خوب کار شده مخصوصا مپ هاش که خیلی متفاوت با نسخه های قبلیه و خیلی خوب طراحی شدن و اکثرشون مپ های بزرگی هستن.
اسلحه ها هم از نظر ظاهری کلا عوض شدن ولی به نظر من تنوع اسلحه ها هنوز کمه.
چیزی که یکم توی ذوق میزنه صدای اسلحه ها و مخصوصا صدای انفجار و نوع انفجار هستش که کمی مصنوعی به نظر میرسه.
کلا multiplayer بازی منو یاد killzone میندازه...
فردا هم میرم سراغ زامبی.:>

بچه ها الان این بازی رلیز رسمی شده؟ اگه نشده که هنوز بیخیالش بشیم باز جریان هیلو4 سرمون پیش نیاد.:d

نه هنوز رسمی ریلیر نشده!

اگه سر Halo بن شدی که دیگه آب از سرت گذشته و خیالی نیست و اگرم بن نشدی و لایو میری که مراقب باش!

بچه گرافیک چه طوره؟

نه هنوز رسمی ریلیر نشده!

اگه سر Halo بن شدی که دیگه آب از سرت گذشته و خیالی نیست و اگرم بن نشدی و لایو میری که مراقب باش!

بچه گرافیک چه طوره؟

خوشبختانه سر هیلو خطر از بیخ گوشمون گذشت و بن نشدیم. اخه فقط افلاین بازیش کرده بودم. ولی دیگه سر این یکی حسابی باید حواسمون باشه دوباره به دردسر نیفتیم!:>

یعنی کسی بازی نکرده هنوز بیاد یه توضیحی بده ؟؟
سینگل چجوریه ؟
زامبی ؟
قدیما تا یه بازی میومد همه میومدن تعریف میکردن از بازی الان میریم تو تاپیک فقط بحث 97% و ایناس :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or