Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ببخشید می دونم اینجا جاش نیست ولی برای اطلاع دوستان می گم
بازی رایت 97% مشکل داره و ارور Failed to authorize disc میده
حتما باید BurnerMax تهیه کنید

ببخشید می دونم اینجا جاش نیست ولی برای اطلاع دوستان می گم
بازی رایت 97% مشکل داره و ارور Failed to authorize disc میده
حتما باید BurnerMax تهیه کنید

این ارور وقتی روی هارد نسب میشه به وجود میاد در همه ی بازی ها نسخه 97 درصدی این اروررا می دهد ولی یک راه حل دارد اهنگ پخش کنی وتا رسیدی به منو استاپ کنی من با این روش تمام بازی های 97 درصدی را اجرا کردم

این ارور وقتی روی هارد نسب میشه به وجود میاد در همه ی بازی ها نسخه 97 درصدی این اروررا می دهد ولی یک راه حل دارد اهنگ پخش کنی وتا رسیدی به منو استاپ کنی من با این روش تمام بازی های 97 درصدی را اجرا کردم

دوست من بعد از 7 سال داشتن 360 دیگه همه چی دستم اومده
این بازی بدون اینکه روی هارد نصب شده باشه(رایت 97%) این ارور میده
البته احتمالش خیلی زیاده با ارائه ورژن جدید که تو abgx هم تایید بشه مشکل برطرف بشه ولی فعلا این مشکل پابرجاست

دوست من بعد از 7 سال داشتن 360 دیگه همه چی دستم اومده
این بازی بدون اینکه روی هارد نصب شده باشه(رایت 97%) این ارور میده
البته احتمالش خیلی زیاده با ارائه ورژن جدید که تو abgx هم تایید بشه مشکل برطرف بشه ولی فعلا این مشکل پابرجاست

حرف شمام درسته ممکنه مثل FIFA13 باشه شایدم دیسکت کثیف اخه من دانلود کردم و 97 درصدی رایت کردم مشکلی نداره

من دو مرحله اش رو بازی کردم البته رو درجه اسون واقعا ادم رو درگیر میکنه که اجازه خاروندن سر رو به ادم نمیده.گرافیکشم خیلی خوب کار کرده.تنوع سلاح ها هم بسیار زیبا و قشنگ کار شده.انواع و اقسام سلاح های که تا بازی نکنین متوجه حس من نمیشید.هر لحظه شما مننظر یه سوپرایز تو این بازی باید باشید

دوستانی که لایو می‌رن@
اگر تو پروفایلی که باهاش بازی کردید لایو برید به احتمال 90% پروفایل بن می‌شه و به احتمال 10% کلا کنسول:دی
پروفایل هم اگر بن بشه تا سال 9999 غیر قابل استفاده ـس:دی(رسما غیر قابل استفاده برای آخر عمر انسان ها:دی)
خیلی ببخشید ، ولی شما از کجا اینقد مطمعنی !؟ نکنه تو مایکروسافت کار میکنی !؟ :-/ خواهشا جو الکی ندید فعلا که خبری نیس !!

د
وستان کسی اون مرحله ای که دوست زخمیت همراهته بعد از روی قایق وارد جنگل میشیم و توی علفزارها قایم میشی که چند تا بچه تفنگ دستشونه رو رد کرده؟

برای من هی قفل میکنه و باید دستگاه رو خاموش کنم

آخرین ویرایش:
آقا خدمتتون عرض کنم مولتی رو بازی نکنید بهتره چون ممکنه بن شید ممکنه نشید. همچنین بخش زامبی هم بدک نیست من با رفیقم رفتم خوب بود فقط رو solo یا همون تک نفره سرویس میشین. نرین بهتره مگر این که زیادی شاخ باشین. من رو حالت هارد میگما. در مورد گرافیک انفجارها یک مصنوعی هستش ولی محیط ها بد کار نشده. آقایون راستی من تازه عضو شدم. قبلا تو پردیس بودم ولی اونجا شده بود اسپم خونه و بچه بازی. ممنون که مثل اونها نیستید. آهان راستی دوستان ماموریت های بخش strike force
رو هم برید واقعا عالیه. %97 هم مشکل داره فکر کنم هی فریز میشه و میاد بیرون. البته رفیقم میگفت. ولی این بخشی که گفتم رو برید خیلی عالیه. از special ops سری mw بهتره

دوستان کسی اون مرحله ای که دوست زخمیت همراهته بعد از روی قایق وارد جنگل میشیم و توی علفزارها قایم میشی که چند تا بچه تفنگ دستشونه رو رد کرده؟

برای من هی قفل میکنه و باید دستگاه رو خاموش کنم
عزیز من اون قسمت رو راحت رد کردم و هیچ گیری نداره.یکبار بازی رو نصب کن ببین تا اخر نصب میشه یا نه؟شاید مشکل از دیسک باشه.منم توی مدال افتخار این مشکل رو داشتم و از دیسک بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or