Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بچه ها خواهشا اگه کسی بازیو کرده تعریف نکنه چونکه جذابیتش از بین میره...من الان رفتم بخرم نیومده بود:(
فکر نکنم ربطی به بن داشته باشه چونکه ما سر بلک ابس و مدرن 3 هم قبلش بازیش کردیم توی لایو هیچی نشد

پیرو حرف های دوست خوبم مسعود
لطفا کسی بازیو تعریف نکنه فقط بیاد از گرافیک و صداگذاری و... یه توضیحاتی بده
میترسم بن کنن 2400 پوینت و 2تا آنلاین پس بترکن برن هوا
یه سوال خیلی ذهن منو درگیر کرده کاپتان پرایس تو این بازی زنده هست؟:dمسخره نکنید سوال بود.

باز ما اومدیم برای اولین بار به تاپیک یک بازی سر بزنیم،زارت اول بازی اسپویل شد..:|
نکنید آقا،جان خودتون نکنید..این اسپویلر برای قایم باشک بازی اختراع نشده که.
حالا میرم یک تاپیک دیگه،باز یک عزیزی اومده ..:|

بله، انگار mw3 یه dlc بود داستان: تقریباً تکراری. گرافیک: بدون تغییر گیم پلی: بدون نوآوری شما اگر mw2 رو با mw مقایسه کنید انوقت پیشرفتی که mw2 در برابر mw داشت خیلی بیشتر از پیشرفت mw3 در برابر mw2 است. در ضمن نمره متای کاربران برای بازی mw3 خود نشان دهنده عمق فاجعه است. من خودم فن call هستم قسم می خورم هنوز mw3 رو تموم نکردم.

دقیقا!!!
واقعا پیشرفت چشم گیری حد فاصل مدرن 1 تا مدرن 2 نمایان شد!
من مدرن 2 رو هنوز که هنوزه وقتی بی بازی میشم میرم و واقعا لذت میبرم!
نمیگم مدرن 3 بد بود نه ولی میتونستن واقعا یه تکونی به بازی بدن!

برای همین یجوورایی منو نا امید کرد!

ولی چیزی که مشخصه فعلا پرچم مدرن همیشه بالاست (من از طرفدارهای EAهستم)و بالا هم میمونه چون بازیی هستش که خط داستانیش به هرجور سلیقه ایی وابستگی ایجاد میکنه!

امیدوارم بلک 2 هم بتونه مثل نسخه اولش بدرخشه!

باز ما اومدیم برای اولین بار به تاپیک یک بازی سر بزنیم،زارت اول بازی اسپویل شد..:|
نکنید آقا،جان خودتون نکنید..این اسپویلر برای قایم باشک بازی اختراع نشده که.
حالا میرم یک تاپیک دیگه،باز یک عزیزی اومده ..:|

گلم تنها راه حل اینه که نیایم اینجا!!من که چشم هامو میبندم |-)

من چیکار کنم سرعت دانلود بره بالا این بازی رو دانلود کنم ! نامحدودم هستم ! گرون بازیش !
داش هرچقدر پول بدی آش میخوری(توقع داری مثلا 1mg بشه اینترنت 32mg؟)
منظورتونو نفهمیدم؟دیگه حداکثر 8 تومان هست دیگه...

ویرایش:لطفا مسائل بی مورد را مطرح نکنید...

آخرین ویرایش:
بازی واقعا عالیه.
گرافیک و موسیقی هم بی نظیر هستند;ساختار مراحلم نمیگم که اسپویل نشه.
مولتی هم تا هفته دیگه باید صبر کنیم ببینیم چی ازآب در میاد

mw4.jpg

بیل موری (Bill Murray)، صداپیشه شخصیت کاپیتان پرایس (Captain Price) در سری Call of Duty، در مصاحبه ای با سایت This Is XBOX به طور ضمنی از ساخت نسخه چهارم سری Modern Warfare توسط شرکت Infinity Ward خبر داد. وی در این مصاحبه که در جریان پروازی از شهر بودروم ترکیه به سمت لندن صورت گرفته از ملاقات با سران این شرکت و صحبت در رابطه با ادامه بازی MW3 سخن گفت. در صورت اثبات این خبر، او جزو معدود افراد قدیمی این شرکت خواهد بود که کار روی پروژه جدید را آغاز می کند.

بازی واقعا عالیه.
گرافیک و موسیقی هم بی نظیر هستند;ساختار مراحلم نمیگم که اسپویل نشه.
مولتی هم تا هفته دیگه باید صبر کنیم ببینیم چی ازآب در میاد

ایول باء ، همین فردا پس فردا امایازاشم میاد فکر نکنم چیز بدی باشه از پارسالی هه بهتر ....

خوش بحال این 36 دارا

من فقط یه چیز بگم , اینکه بازی عالیه ! به حرف کسی گوش نکنید اگه گفت بازی خوب نیست و ... چون واقعا عالیه ! حتی میتونم بگم توی کمپین همون قدر خوبه که Halo 4 خوبه اما هنوز مالتی نزدم طبیعتا چون میترسم بن شم ... :d

داش هرچقدر پول بدی آش میخوری(توقع داری مثلا 1mg بشه اینترنت 32mg؟)
منظورتونو نفهمیدم؟دیگه حداکثر 8 تومان هست دیگه...

ویرایش:لطفا مسائل بی مورد را مطرح نکنید...
اومدم با mul بازیو دانلود کردم از طریق تورنت حالا 8 گیگ مصرف الکی شده و سرعتمم 18 کیلوبیت ! از رو عصبانیت پست دادم کلاً :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or