مستر ، متای بازی ها چند روز قبل از عرضه ی بازی منتشر میشهبابا بزار بازی دو دیقه بیاد بعد متا رو بپرس!!![]()

مستر ، متای بازی ها چند روز قبل از عرضه ی بازی منتشر میشه
---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------
دانلود جدیدترین تریلر منتشر شده از این بازی با حجم تقریبی 19 مگابایت
=================================================
http://download2us.softpedia.com/dl/88328862d343ab4a59eac3d2f8e95968/5097a2bc/200123052/games/trailer/Call%20of%20Duty%20Black%20Ops%20II%20Welcome%20to%20Nuketown%202025%20Trailer.zip
=========================================================
تصاویر مربوط به این تریلر:
Call of Duty: Black Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer Screenshots, screen capture - Softpedia
مستر ، متای بازی ها چند روز قبل از عرضه ی بازی منتشر میشه
---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------
![]()
دانلود جدیدترین تریلر منتشر شده از این بازی با حجم تقریبی 19 مگابایت
=================================================
http://download2us.softpedia.com/dl...k Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer.zip
=========================================================
تصاویر مربوط به این تریلر:
Call of Duty: Black Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer Screenshots, screen capture - Softpedia
باشه باو فهمیدیم!!من فکر کردم منتشر شده و من ندیدم!!یه بار جناب SMM9 گفتن منم متوجه شدم!!دیگه نیازی به فرمایش شما نبود!!دعوا داری بیا بزن!!
باشه باو فهمیدیم!!من فکر کردم منتشر شده و من ندیدم!!یه بار جناب SMM9 گفتن منم متوجه شدم!!دیگه نیازی به فرمایش شما نبود!!دعوا داری بیا بزن!!عزیز هنوز 1 امتیاز هم از بازی منتشر نشده بعد شما متا رو میپرسی! برای متا حداقل باید 4 تا امتیاز ثبت بشه.
حتما میدونی متا میانگینی از چند ده نقد سایت های مورد تایید متاکریتیک هست.
بن میشی!مثل همون بلایی که سر دوستان تو بازی هالو 4 اومد!داش ما یه سوالی داریم:
فردا که من این بازیـــــــو به صورت آفلاین از اکانت لایوم اجرا کردم و بازی کردم اگر بعد از در آوردن dvd و آنلاین شدن بخوام یه بازی دیگه رو اجرا کنم از لایو بن یا فلگ میشم؟
منظورم آفلاینه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟بن میشی!مثل همون بلایی که سر دوستان تو بازی هالو 4 اومد!
اگه خیلی دل و جرات داری و تحمل صبر نداری میتونی حداقل با یه اکانت دیگه که به لایو وصل نمیشی بازی کنی اینطوری احتمال بن شدن کمتره!
ولی اگه با پروفایلی که لایو بازی میکنی بازی رو انجام بدی به احتمال 99 درصد بن میشی!
من برای mw3 همین کارو کردم ولی بن نشدم و تا حالا هم برای halo4 ماکرو این کارو کرده و معلوم نیست حالا برای bo2 هم همین کارو کنهداش ما یه سوالی داریم:
فردا که من این بازیـــــــو به صورت آفلاین از اکانت لایوم اجرا کردم و بازی کردم اگر بعد از در آوردن dvd و آنلاین شدن بخوام یه بازی دیگه رو اجرا کنم از لایو بن یا فلگ میشم؟