Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام بچه ها بازی رو دانلود کردم
الان هم گذاشتم دارم می بینم چطوری هست اول برام مولتیش برام مهم هست ولی سینگل اون رو بازی نمی کنم باید این چند تا بازی رو تا آخر تموم کنم
تا بد بیام سراغ این بازی تا 10 15 روز دیگه شما رو تو لایو می بینم.

ArMy of FrOz3N

بابا بزار بازی دو دیقه بیاد بعد متا رو بپرس!! :دی
مستر ، متای بازی ها چند روز قبل از عرضه ی بازی منتشر میشه:|:دی

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

Nuketown_2025.jpg

دانلود جدیدترین تریلر منتشر شده از این بازی با حجم تقریبی 19 مگابایت

=================================================

http://download2us.softpedia.com/dl...k Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer.zip

=========================================================

تصاویر مربوط به این تریلر:

Call of Duty: Black Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer Screenshots, screen capture - Softpedia

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

http://download2us.softpedia.com/dl/88328862d343ab4a59eac3d2f8e95968/5097a2bc/200123052/games/trailer/Call%20of%20Duty%20Black%20Ops%20II%20Welcome%20to%20Nuketown%202025%20Trailer.zip

Call of Duty: Black Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer Screenshots, screen capture - Softpedia

عزیزم نمرات شاید تا روز قبل بازی هم منتشر نشن شایدم یه هفته قبل منتشر بشن هنوز تا عرضه این بازی مونده و هیچ نقدی هم براش نیومده هنوز که بخواد تو متا ثبت بشه

عزیزم نمرات شاید تا روز قبل بازی هم منتشر نشن شایدم یه هفته قبل منتشر بشن هنوز تا عرضه این بازی مونده و هیچ نقدی هم براش نیومده هنوز که بخواد تو متا ثبت بشه
اینو دیگه نمی دونستم:دیولی فکر کردم الان که بازی لیک شده حتما امتیازاتش هم منتشر شده:|

Nuketown_2025.jpg

http://download2us.softpedia.com/dl...k Ops II Welcome to Nuketown 2025 Trailer.zip

عزیز هنوز 1 امتیاز هم از بازی منتشر نشده بعد شما متا رو میپرسی! برای متا حداقل باید 4 تا امتیاز ثبت بشه.
حتما میدونی متا میانگینی از چند ده نقد سایت های مورد تایید متاکریتیک هست.

باشه باو فهمیدیم!!من فکر کردم منتشر شده و من ندیدم!!یه بار جناب SMM9 گفتن منم متوجه شدم!!دیگه نیازی به فرمایش شما نبود!!دعوا داری بیا بزن!!

نه دوست من، دعوا چرا؟؟:d پست هامون همزمان ارسال شد.
در ضمن مگه لحن من تو پست قبلی تند و دعوایی بود؟؟ با دید مثبت به پست ها نگاه کنید تا بد برداشت نکنید.

آخرین ویرایش:
عزیز هنوز 1 امتیاز هم از بازی منتشر نشده بعد شما متا رو میپرسی! برای متا حداقل باید 4 تا امتیاز ثبت بشه.
حتما میدونی متا میانگینی از چند ده نقد سایت های مورد تایید متاکریتیک هست.
باشه باو فهمیدیم!!من فکر کردم منتشر شده و من ندیدم!!یه بار جناب SMM9 گفتن منم متوجه شدم!!دیگه نیازی به فرمایش شما نبود!!دعوا داری بیا بزن!!

داش ما یه سوالی داریم:
فردا که من این بازیـــــــو به صورت آفلاین از اکانت لایوم اجرا کردم و بازی کردم اگر بعد از در آوردن dvd و آنلاین شدن بخوام یه بازی دیگه رو اجرا کنم از لایو بن یا فلگ میشم؟

داش ما یه سوالی داریم:
فردا که من این بازیـــــــو به صورت آفلاین از اکانت لایوم اجرا کردم و بازی کردم اگر بعد از در آوردن dvd و آنلاین شدن بخوام یه بازی دیگه رو اجرا کنم از لایو بن یا فلگ میشم؟
بن میشی!مثل همون بلایی که سر دوستان تو بازی هالو 4 اومد!
اگه خیلی دل و جرات داری و تحمل صبر نداری میتونی حداقل با یه اکانت دیگه که به لایو وصل نمیشی بازی کنی اینطوری احتمال بن شدن کمتره!
ولی اگه با پروفایلی که لایو بازی میکنی بازی رو انجام بدی به احتمال 99 درصد بن میشی!

بن میشی!مثل همون بلایی که سر دوستان تو بازی هالو 4 اومد!
اگه خیلی دل و جرات داری و تحمل صبر نداری میتونی حداقل با یه اکانت دیگه که به لایو وصل نمیشی بازی کنی اینطوری احتمال بن شدن کمتره!
ولی اگه با پروفایلی که لایو بازی میکنی بازی رو انجام بدی به احتمال 99 درصد بن میشی!
منظورم آفلاینه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

داش ما یه سوالی داریم:
من برای mw3 همین کارو کردم ولی بن نشدم و تا حالا هم برای halo4 ماکرو این کارو کرده و معلوم نیست حالا برای bo2 هم همین کارو کنه

به نظره من که از این خبرا نیس که مایکروسافت بخواد کسیو به خاطر این بازی بن بکنه !! و فقط این کارو برا Halo 4 کرده ! الانم چنتا از بچه ها دارن Domination تو Bo2 بازی میکنن و فعلا هم هیچ کاریشون نشده !;)

من بازی کردم . گرافیک خیلی خوبه. اولش تو یه صحراست که یه سری شورشی حمله می کنن بهت.
خیلی خوب بود.
فقط حدس می زنم که با دیسک truncate مشکل داره. معلوم نیست فعلاً. می برم فروشگاه، مشتری هام بهم می گن که زده بیرون یا نه....

کلا دیگه بن نمی کنن ..... چون من یه بار داشتم به ساپورت مایکروسافت حرف می زدم .. گفت ممکنه خساراتی ایجاد شه و تا حالا چند نفر شکایت کردن .... دلیلش رو هم دقیق نفهمیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or