زامبی امسال واقعا عالیه. مپش اتمسفر خوب و درگیر کننده ای داره با کلی ایستر اگ و معما و یه باس فایت واقعا سخت. بنظرم میارزه با دوستاتون تست کنید. 2 هفته دیگه هم مپ جدید زامبی میاد.
وضعیت مولتی هم خوبه واقعا تا الان.
یه سری نمرههایی که به بازی داده شده کاملا احمقانه است دیگه ۲ و ۴ واقعا بی انصافیه.
البته بنظرم فشار و سایبربولی و ترول و... همیشه باید علیه اکتی وجود داشته باشه.
با هیچ متر و معیاری مولتی و زامبی بازی از قبلی بدتر نیست. همین مساله رو ما تو مدرن ۳ داشتیم که مولتی از مدرن ۲ هزار بار بهتر بود ولی به طرز احمقانهای نقدها به مولتی نمره خوبی ندادن. اصلا عجیب بود که زهرمار مدرن ۲ چطوری امتیازهای معمولی گرفت.
بلک اپس ۷ مجددا چوب حماقتهای اکتی رو میخوره. بازی نیومده تو موضع سختی قرار گرفت، بلک اپس ۶ در طول سال نتونست خودشو جمع کنه. یه جوری اعتماد عموم گیمرها از بین رفت و بازیهای مولتی دیگه ای بازار رو با تبلیغات درست به دست گرفتند.
حتما باید کار به اینجا بکشه که بفهمن اسکین الاغ به درد بازی نمیخوره؟ یا این همه باید طول میکشید که کراس پلی از ابتدا وجود داشته باشه؟
شما ببینید دقیق یه سال کامل زمان مدرن ۲ همه بابت اون موومنت عذاب کشیدن، مدرن ۳ اومد همه چی رو برد به حالت نرمال و بازی رو ارتقا داد ولی بخاطر حماقت قبلی بین عموم گیمرها(نه مخاطبهای همیشگی) خیلی دیده نشد.
بلک اپس ۷ دقیقا همین وضعیت رو داره. وقتی شما یه بار چوب کمپین رو خوردی سال دیگه باید همون بودجه ساخت رو قطع کنی بزاری روی موارد دیگه.
تبلیغات بازی هم شد ضد تبلیغ، اومدن اسکین های پیش خرید رو نشون دادن همه فرار کردن مجبور شدن دوباره طراحیشون کنند. بتلفیلد با قدرت تمام حاضر شد و تونست یه درصدی از علاقه مندهای شوتر نظامی رو به سمت خودش جذب کنه.
ارک ریدرز اومد علاقه مندان به اکسترکشن شوتر رو کاملا جذب کرد.
در کل بلک اپس ۷ متاسفانه اسیر حماقتهای همیشگی اکتی شد و موارد خوبش با تلاشهای تریآرک به خوبی دیده نمیشه. یکیش همین مپ جدید زامبی هست که من دیدم تو برخی از نقدها ازش بد گفتند که واقعا عجیبه! هرچند بازم میگم این موجی که علیه بازی شکل گرفته یه بخشیش واقعا بیخودی هست اما نوش جون اکتی

که برای سال دیگه اجازه نده iw هر کاری خواست کنه و موارد مثبت رو حفظ کنه و بفهمه که بخش کمپین باید کیفیت مطلوبی داشته باشه به همون اندازه مولتی.
تو تاپیک بلک اپس ۶، صحبت از همین وضعیت فعلی شده و فکر کنم درباره کمپین افتضاح همون پارسال صحبت کردیم
به هر حال سال خوبی برای بازیهای انلاین بود برای همه سلیقه ها بازیهای تاپ داریم.
دوستانی که روی ایکس باکس هستن مشکل ظرفیت هوم ندارن ؟ واسه ی من تا زمانی که با اکانت سوییچ وارد بازی نشم نمیذاره مولتی بازی کنم
یه چند ساعتی مولتی بازی کردم و حذف sbmm واقعا باعث فان شدن بازی شده شما میتونی با یک لابی چندین مچ بازی کنی بدون اینکه پلیر های حرفه ای وارد بازی بشن
خوشبختانه تیر ها هم خوب ریجستر میشن
نه من اکانت هوم گیم پس دارم و مشکلی نیست.