Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
وقتی میرم داخل مولتی فقط گزینه های private match و training course در دسترس هستن و همش میگه گیم پس بخر کسی راه حلی داره ؟

آخرین ویرایش:
وقتی میرم داخل مولتی فقط گزینه های private match و training course در دسترس هستن و همش میگه گیم پس بخر کسی راه حلی داره ؟
روی ایکس باکس؟ من فقط یه‌بار با اکانتی که گیم‌پس روش بود ساین‌این کردم، بعد سوییچ کردم به اکانت خودم و وارد بازی شدم. درست شد.

• Like
Reactions: ezio252
من ظرفیت هوم دارم الان باید چیکار کنم ؟ با هر دو اکانت ساین این کنم ؟
آره، فقط وارد اکانت گیم‌پس شو بعد سوییچ کن رو اکانت خودت و وارد بازی شو. عین ظرفیت سوییچ ازش استفاده کن :D من یکی از دوستام این مشکل رو داشت. فقط همون بار اول این کار رو کردیم و مشکل حل شد. برای دفعات بعدی دیگه نمیخواست.

• Like
Reactions: MyJinx and ezio252
آره، فقط وارد اکانت گیم‌پس شو بعد سوییچ کن رو اکانت خودت و وارد بازی شو. عین ظرفیت سوییچ ازش استفاده کن :D من یکی از دوستام این مشکل رو داشت. فقط همون بار اول این کار رو کردیم و مشکل حل شد. برای دفعات بعدی دیگه نمیخواست.
با سوییچ کردن حل شد ولی وقتی از اکانت گیم پس خارج میشم دوباره مشکل برمیگرده

IMG_7283.jpeg
🔥🎮 بلک اپس ۷ الان پرفروش‌ترین بازی PlayStation Store شده!

با اینکه بازیکن‌ها نظرات متفاوتی درباره بازی دارن، بلک اپس ۷ در حال حاضر رده اول فروش در فروشگاه PlayStation رو داره.

آمار فروش نشون می‌ده که بازی با وجود نقدهای مختلف، خیلی خوب فروش می‌کنه. 📈🔥

دوستانی که روی ایکس باکس هستن مشکل ظرفیت هوم ندارن ؟ واسه ی من تا زمانی که با اکانت سوییچ وارد بازی نشم نمیذاره مولتی بازی کنم
یه چند ساعتی مولتی بازی کردم و حذف sbmm واقعا باعث فان شدن بازی شده شما میتونی با یک لابی چندین مچ بازی کنی بدون اینکه پلیر های حرفه ای وارد بازی بشن
خوشبختانه تیر ها هم خوب ریجستر میشن

زامبی امسال واقعا عالیه. مپش اتمسفر خوب و درگیر کننده ای داره با کلی ایستر اگ و معما و یه باس فایت واقعا سخت. بنظرم میارزه با دوستاتون تست کنید. 2 هفته دیگه هم مپ جدید زامبی میاد.
وضعیت مولتی هم خوبه واقعا تا الان.
یه سری نمره‌هایی که به بازی داده شده کاملا احمقانه است دیگه ۲ و ۴ واقعا بی انصافیه.
البته بنظرم فشار و سایبربولی و ترول و... همیشه باید علیه اکتی وجود داشته باشه.

با هیچ متر و معیاری مولتی و زامبی بازی از قبلی بدتر نیست. همین مساله رو ما تو مدرن ۳ داشتیم که مولتی از مدرن ۲ هزار بار بهتر بود ولی به طرز احمقانه‌ای نقدها به مولتی نمره خوبی ندادن. اصلا عجیب بود که زهرمار مدرن ۲ چطوری امتیازهای معمولی گرفت.

بلک اپس ۷ مجددا چوب حماقتهای اکتی رو میخوره. بازی نیومده تو موضع سختی قرار گرفت، بلک اپس ۶ در طول سال نتونست خودشو جمع کنه. یه جوری اعتماد عموم گیمرها از بین رفت و بازیهای مولتی دیگه ای بازار رو با تبلیغات درست به دست گرفتند.
حتما باید کار به اینجا بکشه که بفهمن اسکین الاغ به درد بازی نمیخوره؟ یا این همه باید طول میکشید که کراس پلی از ابتدا وجود داشته باشه؟
شما ببینید دقیق یه سال کامل زمان مدرن ۲ همه بابت اون موومنت عذاب کشیدن، مدرن ۳ اومد همه چی رو برد به حالت نرمال و بازی رو ارتقا داد ولی بخاطر حماقت قبلی بین عموم گیمرها(نه مخاطبهای همیشگی) خیلی دیده نشد.
بلک اپس ۷ دقیقا همین وضعیت رو داره. وقتی شما یه بار چوب کمپین رو خوردی سال دیگه باید همون بودجه ساخت رو قطع کنی بزاری روی موارد دیگه.

تبلیغات بازی هم شد ضد تبلیغ، اومدن اسکین های پیش خرید رو نشون دادن همه فرار کردن مجبور شدن دوباره طراحیشون کنند. بتلفیلد با قدرت تمام حاضر شد و تونست یه درصدی از علاقه مندهای شوتر نظامی رو به سمت خودش جذب کنه.
ارک ریدرز اومد علاقه مندان به اکسترکشن شوتر رو کاملا جذب کرد.

در کل بلک اپس ۷ متاسفانه اسیر حماقتهای همیشگی اکتی شد و موارد خوبش با تلاشهای تری‌آرک به خوبی دیده نمیشه. یکیش همین مپ جدید زامبی هست که من دیدم تو برخی از نقدها ازش بد گفتند که واقعا عجیبه! هرچند بازم میگم این موجی که علیه بازی شکل گرفته یه بخشیش واقعا بیخودی هست اما نوش جون اکتی 😁 که برای سال دیگه اجازه نده iw هر کاری خواست کنه و موارد مثبت رو حفظ کنه و بفهمه که بخش کمپین باید کیفیت مطلوبی داشته باشه به همون اندازه مولتی.

تو تاپیک بلک اپس ۶، صحبت از همین وضعیت فعلی شده و فکر کنم درباره کمپین افتضاح همون پارسال صحبت کردیم 😁

به هر حال سال خوبی برای بازیهای انلاین بود برای همه سلیقه ها بازیهای تاپ داریم.

دوستانی که روی ایکس باکس هستن مشکل ظرفیت هوم ندارن ؟ واسه ی من تا زمانی که با اکانت سوییچ وارد بازی نشم نمیذاره مولتی بازی کنم
یه چند ساعتی مولتی بازی کردم و حذف sbmm واقعا باعث فان شدن بازی شده شما میتونی با یک لابی چندین مچ بازی کنی بدون اینکه پلیر های حرفه ای وارد بازی بشن
خوشبختانه تیر ها هم خوب ریجستر میشن
نه من اکانت هوم گیم پس دارم و مشکلی نیست.

زامبی امسال واااااقعا خوبه.
مولتی هم به نسبت خوبه، یعنی اگر سال قبل مثلاً مدرن ۲ بود بعدش همین میومد قطعاً خیلی بیشتر خوش می‌گذشت.
خیلی از انیمیشن ها، و ... تکراری همون BO6 هستش.
کمپین هم که ارزش نداره حرفی بزنیم.
کمپین BO6 , زامبی و مولتی BO7 با هم ریلیز میشد سال خوبی می‌بود برای COD

دوستان تو کال اف دیوتی های اخیر بین کلد وار و ونگارد و مدرن وارفیر ۲ کدوم بهترین کمپین داره؟ کلا تو شوتر نظامی ها غیر ۳ گانه مدرن وارفیر و بلک اوپس ۱ اگه کمپین قوی تو ذهنتونه بگید.ممنون

دوستان تو کال اف دیوتی های اخیر بین کلد وار و ونگارد و مدرن وارفیر ۲ کدوم بهترین کمپین داره؟ کلا تو شوتر نظامی ها غیر ۳ گانه مدرن وارفیر و بلک اوپس ۱ اگه کمپین قوی تو ذهنتونه بگید.ممنون
ww2
cold war
اینا درحد یکبار تموم کردن خوبن

• Like
Reactions: prop and AM!R
مد ۲۰ به ۲۰ واقعا عالیه فقط پینگ میره بالای ۱۳۰ یهو تلپورت میشه بعد میفهمی مردی .الان با ساپورت dns حرف زدم میگم چه dns میزنم چه نه میندازه سرور غیر خاورمیانه .ساپورت گفت : احتمالا این مد سرور خاورمیانه نداره .

• Like
Reactions: prop and VEGETAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or