Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:

iMahmoud

کاربر سایت
خب درست شد و دو مچ بازی کردم.

مچ اول جرم دادن و ۳ کیل و ۲۵ دث :(( :D
اما مچ دوم ۱۸ به ۱۴ شدم :>

در کل خوبه، حال داد. اما حس میکنم بلک اپس ۶ بهتر بود. حالا باز باید بازی کنم تا نظر قطعی بدم.
یه شات‌گان بگیر دستت به صغیر و کبیر هم رَحم نکن. هرکی اومد جلوت از فاصله نزدیک فقط بزن

• Like
Reactions: u.s.a

u.s.a

کاربر سایت
یه شات‌گان بگیر دستت به صغیر و کبیر هم رَحم نکن. هرکی اومد جلوت از فاصله نزدیک فقط بزن
آره زیاد دیدم با شاتگان میان
یکی که با grenade luncher میدویید و کیل میگرفت. شصت بار منو کشت :-"

impish61

کاربر سایت
کمپین رو تموم کردم
چند بار اومدم پست بزارم کلی نوشتم تهش پاک کردم
حقیقتش حس و حالی دیگه نیست
بدون توجه به خوب یا بد بودن کمپین با انجام این بازی و بازیهای مشابه دارم به این نتیجه میرسم که دوران کالاف و امثال کالاف تموم نشده بلکه دوران گیمی هم سن و سالای منه که داره تموم میشه
ما هنوز نشستیم تا بازیهای قدیمی برامون تکرار بشه ولی دیگه دوران ما گذشته
دوران بازیهای این شکلیه
دوران جووناس
امیدوارم حداقل جوونترها از این بازیا لذت ببرن

آخرین ویرایش:

darkworld

کاربر سایت
کمپین رو تموم کردم
چند بار اومدم پست بزارم کلی نوشتم تهش پاک کردم
حقیقتش حس و حالی دیگه نیست
بدون توجه به خوب یا بد بودن کمپین با انجام این بازی و بازیهای مشابه دارم به این نتیجه میرسم که دوران کالاف و امثال کالاف تموم نشده بلکه دوران گیمی هم سن و سالای منه که داره تموم میشه
ما هنوز نشستیم تا بازیهای قدیمی برامون تکرار بشه ولی دیگه دوران ما گذشته
دوران بازیهای این شکلیه
دوران جووناس
امیدوارم حداقل جوونترها از این بازیا لذت ببرن
مسئله این نیست که نسل نو این بازی ها رو دوست داره. مسئله این هست دارن سلیقه نسل نو رو به این سمت هدایت می‌کنند حتی اگه خوششون نیاد حتی اگه شاکی باشند. بالاخره انقدر روند رو ادامه میدن که سلیقه به این سمت بره. حالا چرا؟ چون این روند بازی ها سود داره و لازم نیست هی بازی جدید ساخته باشه فقط با آپدیت و محتوای جدید و هزینه پایین سود بیشتری از جیب مردم برای خرید آت و آشغال جدید میگیرن. والا فروش اویل های کلاسیک ریمیک و سایلنت هیل ۲ ریمیک گواه این هست حتی نسل نو هم بازی پدر مادر دار دوست داره

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
حالا میدونم که فیل اسپنسر نقش خاصی تو توسعه این بازی نداشته ولی خیلی جالب میشه اگه CoD هم تو دوران اسپنسر به سرنوشت هیلو، فورتزا موتوراسپرت و .... دچار شه.
قشنگ تمام تپه ها رو فتح میکنه استاد. :D

Big Band

کاربر سایت
حالا میدونم که فیل اسپنسر نقش خاصی تو توسعه این بازی نداشته ولی خیلی جالب میشه اگه CoD هم تو دوران اسپنسر به سرنوشت هیلو، فورتزا موتوراسپرت و .... دچار شه.
قشنگ تمام تپه ها رو فتح میکنه استاد. :D
استاد سر کیسه رو شل بکنه چند تا لایک و کامنت و نقد فیک بخره چنین اتفاقی نمی افته. فقط و فقط مشکل مایکروسافت اینه که تو دوره زمونه بازی با الگوریتم تیک تاک و اینستاگرام بلد نیست چیکار کنه. COD ده ساله داره از این حرکات میزنه ولی حالا که اسم مایکروسافت خورده روش اینطوری شده، خیلی جالبه. دفعه قبل هم که اینجوری ادا اطوار تو شبکه های اجتماعی زیاد شده بود موقع لانچ BF1 بود :D

آخرین ویرایش:

Sepi_60

کاربر سایت
استاد سر کیسه رو شل بکنه چند تا لایک و کامنت و نقد فیک بخره چنین اتفاقی نمی افته. فقط و فقط مشکل مایکروسافت اینه که تو دوره زمونه بازی با الگوریتم تیک تاک و اینستاگرام بلد نیست چیکار کنه. COD ده ساله داره از این حرکات میزنه ولی حالا که اسم مایکروسافت خورده روش اینطوری شده، خیلی جالبه. دفعه قبل هم که اینجوری ادا اطوار تو شبکه های اجتماعی زیاد شده بود موقع لانچ BF1 بود :D
یعنی میخوای بگی مایکرو با همه اون ثروت تموم نشدنی و قدرتی که الان در هوش مصنوعی داره بازم توان رقابت در سوشال مدیا با سونی و فیک نیوزش رو نداره؟;)) چقد بدبخت و بی عرضن پس اینا:دی یا شایدم فک کردی عمو اسپنسر خیلی آدم نیکوکار و صادق و با وجدانیه و قسم پالادین خورده که از راه سالم بیزینس کنه؟:دی
یا زیادی ساده این یا استاد مغلطه آخوندی هستین:دی

MyJinx

کاربر سایت
BO7 رکورددار پایین ترین نمره از سوی بازیکنا توی کل فرنچایز شده! حتی زباله ریبوت MW3 نمره بیشتری گرفته:
1001538684.jpg
گویا پول به حساب این پلیرا واریز نشده که اگه شده بوده الان میانگین بالای ۹ میشده! خود بازی وگرنه ایرادی نداره اصلا! :D

eddprime

کاربر سایت
من موندم چه اصراریه که بازی که خوشتون نمیاد می رید بازی کنید ول کنید دیگه بذارید بقیه که از بازی خوششون میاد لذت ببرن هی میاید اینجا آه و ناله می کنید
کمپین نسخه های قبلی چی بوده که این بخواد معجزه کنه مهم مولتی و زامبیه که اونم درحد خودش خوبه

sopranus

کاربر سایت
وقتی رقابتی وجود نداره و طرف ناشر مولتی به حساب میاد فقط مشکل شخصی میتونه باعث این همه هیت نسبت به شخص خاص و کمپانی باشه.

سالی کلی بازی میسازن و به قول دوستان با ۱ دلار همه میتونن بازی کنن و رو بقیه کنسولها هم منتشر میشه.

این نفرت و ادا اطوار علتش جز ارث پدری چی میتونه باشه؟

ultimate team 2

کاربر سایت
یک حدس های می شد زد که هیتر های این بازی بیشتر به خاطر خریده شدن اکتیویژن توسط ماکروسافت هستن ولی با این چند پست اخیر به یقین تبدیل شد
خب خداروشکر بلاخره فهمیدی .

یک صحبت هایی ما کردیم در مورد بتلفیلد که یک کاربر سهام دار با جفت ایدی هاش بدو میپرید نقل و قول میکرد .حقیقتا به هیچ عنوان نظری میدم نه فکر میکنم فن فلان بازی هستم نه فلان کمپانی حقیقتا فن کمپانی کنسولی خاصی نیستم اما فن کمپانی گیم ساز فن راک استار هستم ولی فن با منطق هستم نه چشم و گوش بسته .حدیث داریم تعصب به هرچیز گوش ها رو کر و چشم ها رو کور میکنه.

یادمه زمانی توی تاپیک بتلفیلد نظر میدادم اومده بودن میگفتن چون مایکرو فنی و بتلفیلد زده روی دست کالاف داری بتلفیلد رو هیت میدی درصورتیکه مطلقا اینجوری نبود و من توی بتا بخاطر مپ های کوچیک شده ناراحت بودم . و همچنین میگفتن تو یک پست بیار در مورد بازیهای مایکروسافت بد گفته باشی ‌.در مورد کالاف امسال گفتم کمپینش خوب نیست انلاینش هم من فقط از مد ۲۰ به ۲۰ خوشم اومد و اگر این مد نبود حقیقتا بازیو دلیت کرده بودم تاحالا اما مشکلی دارم اونجا پینگ میره بالای ۱۳۰ ولی خب از بقیه مد ها برام لذت بخش تره .اما ترجیهم بتلفیلده ( نه داداچ فن مایکروسافتی ) چون از مپ های بزرگ بیشتر خوشم میاد ولی چون من مینم فیفا هست و حداقل روزی ۴ ۵ ساعت التیمیت میزنم دیگه اونجور وقتی ندارم برای بازیهای دیگه از طرفی بتلفیلد خب رایگان نیست برای کاربران گیم پس فعلی ولی کالاف چرا پس با همین سَر میکنم .

Esperanto

کاربر سایت
من موندم چه اصراریه که بازی که خوشتون نمیاد می رید بازی کنید ول کنید دیگه بذارید بقیه که از بازی خوششون میاد لذت ببرن هی میاید اینجا آه و ناله می کنید
کمپین نسخه های قبلی چی بوده که این بخواد معجزه کنه مهم مولتی و زامبیه که اونم درحد خودش خوبه
چون جنابعالی از این زباله ( که سهام دارش هم نیستی )لذت میبری دلیل نمی شه ما مسخره اش نکنیم . برای شما قسمت مولتی مهمه نوش جان هر سال برو یه ری اسکین برات آماده میکنن یکی مثل من هر وقت کال آف بازی کرده برا همون سه چهار ساعت کمپین بوده. پس لطفاً بزارید بهش بخندیم کمی روحمون شاد شه این بازی بدهههه خنده دار بده نه در حدی که عصبانی بشیم چون ارزش نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or