Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
خوب کمپین تمام کردم
اول تشکر میکنم از ماکروسافت که این بازی روی گیم پس اورد و من تونستم خیلی راحت بدون صرف هزینه زیادی بازیش کنم
کمپین 11 تا اکت داره که هر اکتی حدودا 1 ساعتی طول میکشه و وقتی 11 اکت تمام میکنی یک قسمت OpenWrold باز میشه که اونجا میتونی کلی ماموریت انجام بدی و دنیا خودش داره کلا کمپین پر و پیمانی هست و از اون کمپین های که زود تمام میشه خبری نیست و میتونه شما سرگرم کنه مخصوصا که به صورت Co-OP با دوستانتان برید
اما کلا بازی یک حالت خر تو خری داره از داستانش گرفته تا روایت داستانش و گیم پلیش خر تو خره ولی این خر تو خر حداقل تو بخش گیم پلی چیز بدی نیست و لذت بخشه ثانیه به ثانیه هی انمی های مختلف میاد باس های مختلف میاد و ریتم بازی نمیخوابه و یک جورایی سازنده داستان بازی فدای گیم پلی کرده گان پلی بازی هم تو بهترین شرایط ممکن هست یعنی با خودت میگی از این گان پلی بهتر تو بازی شوتر امکان نداره وجود داشته باشه و همه چی به روانی کامل اجرا میشه تنوع مراحل هم خوب هست یعنی مرحله خطی داره مرحله مخفی کاری داره مرحله OW داره مرحله ترسناک در حد Dead Space داره مرحله تخیولی! هم داره اون قسمتی که همه انتقاد میکنند مربوط به اون مراحل تخیولیش هست که شاید 1/4 بازی شامل بشه اما خوب اینقدر عجیبه که آدم از ذهنش بیرون نمیره و معلوم نیست چرا سازنده همچین ریسکی کرده. گرافیک بازی بسیار چشم نوازه و هیچ مشکلی نداره
در کل به خوام نمره بدم
داستان 5
روایت داستان 4
گیم پلی 8
گان پلی 10
گرافیک 9
و درکل به کمپینش امتیاز 7.5 میدم

نمیدونم چرا میگین یوزر اسکور پایین بازی بخاطر هیت به مایکروسافته!!! :-??
چیو به چی ربط میدین :|مولتی بازی افتضاحه. یعنی رسما سگ میزنه گربه میرقصه. همه از این سر خوردن و پشتک زدن رو هوا شاکی ان.
من که پاکش کردم و میخوام همون mw2 رو ادامه بدم.

نمیدونم چرا میگین یوزر اسکور پایین بازی بخاطر هیت به مایکروسافته!!! :-??
چیو به چی ربط میدین :|مولتی بازی افتضاحه. یعنی رسما سگ میزنه گربه میرقصه. همه از این سر خوردن و پشتک زدن رو هوا شاکی ان.
من که پاکش کردم و میخوام همون mw2 رو ادامه بدم.
هیت دادن به این بازی تو دوره زمونه ای که خیلیا از نبود موومنت تو ژانر شوتر گلایه دارن و Titanfall 3 میخوان منطقی نیست

هیت دادن به این بازی تو دوره زمونه ای که خیلیا از نبود موومنت تو ژانر شوتر گلایه دارن و Titanfall 3 میخوان منطقی نیست
اگر کسی دنبال تایتان فال ۳ هست، اون بازی و اون IP رو میخواد نه اینکه یک سری که شبیه ساز جنگیه کلا تبدیل بشه به مخلوط فورتنایت و تایتان فال.
مثلا چه احساسی داره نسخه بعدی گران توریسمو بره تو سبک نیدفور اسپبد باشه کلا؟

اگر کسی دنبال تایتان فال ۳ هست، اون بازی و اون IP رو میخواد نه اینکه یک سری که شبیه ساز جنگیه کلا تبدیل بشه به مخلوط فورتنایت و تایتان فال.
مثلا چه احساسی داره نسخه بعدی گران توریسمو بره تو سبک نیدفور اسپبد باشه کلا؟
والا این فرنچایز که تو این ۲۰ سال انواع و اقسام ژانر ها رو به خودش دیده و به همین دلیل هم به بخش های مختلف تقسیم شده. Black Ops هم هزار بار گفتم دفعه اولش نیست که میزنه تو فاز سکانس توهم و دنیا های خیالی عجیب و غریب. بیشتر مثل اینه که به Forza Horizon به خاطر شبیه ساز نبودن گیر بدی.

والا این فرنچایز که تو این ۲۰ سال انواع و اقسام ژانر ها رو به خودش دیده و به همین دلیل هم به بخش های مختلف تقسیم شده. Black Ops هم هزار بار گفتم دفعه اولش نیست که میزنه تو فاز سکانس توهم و دنیا های خیالی عجیب و غریب. بیشتر مثل اینه که به Forza Horizon به خاطر شبیه ساز نبودن گیر بدی.
فورزا هورایزن درسته شبیه ساز نیست ولی منطق رو زیرسوال نمیبره ، اتفاقا چون خمیرمایه فورزا موتوراسپورت داره ، همه چیش روی اصوله.
اگه Arma رو گرنتوریسمو ، فورزا هورایزن رو بتلفیلد، بلک اوپس سری آسفالت میشه :دی

فکر کنم همه جهان هیترن چون بعد ccu فاجعه bo7 تو استیم الان خبر اومده فروش فیزیکیش در بریتانیا هم ۶۱ درصد کمتر شده از BO6 و از bf6 هم کمتر بوده .
IMG_1317.png

البته برا جماعتی که زندگیشون این بوده با هر ساز اربابشون برقصن فکر کنم درکش سخت باشه از چیزی که فنش هستی برای بهبودش انتقاد کنی.

هیتر و فن بوی حرفشان دو زار اعتبار نداره فن بوی یک بازی معمولی با آب و تبدیلش میکنه به یک شاهکار، هیتر هم کارش به نقاط مثبت بازی نیست فقط میگرده یک قسمت ضعیف گیر میاره و میگه بازی مضخرفه آشغاله و نمره ۰ و ۱ میده به این خاطر این افراد چه یک نفر باشن چه ۸۴ میلیون نفر حرفشان دو زار اعتبار نداره یک گیمر واقعی نقاط ضعف و قدرت بازی میبینه و هر کدام جدا بررسی میکنه و یک نظر منطقی میده

گویا پول به حساب این پلیرا واریز نشده که اگه شده بوده الان میانگین بالای ۹ میشده! خود بازی وگرنه ایرادی نداره اصلا! :D
نسخه PS5 از زیر دستشون دررفت و نشد مهندسی کنن :D عاقبت تردپارتی شدن برای مهندسین متاکریتیک:

Screenshot 2025-11-18 at 10.07.00.png

هیتر و فن بوی حرفشان دو زار اعتبار نداره فن بوی یک بازی معمولی با آب و تبدیلش میکنه به یک شاهکار، هیتر هم کارش به نقاط مثبت بازی نیست فقط میگرده یک قسمت ضعیف گیر میاره و میگه بازی مضخرفه آشغاله و نمره ۰ و ۱ میده به این خاطر این افراد چه یک نفر باشن چه ۸۴ میلیون نفر حرفشان دو زار اعتبار نداره یک گیمر واقعی نقاط ضعف و قدرت بازی میبینه و هر کدام جدا بررسی میکنه و یک نظر منطقی میده
جملتو بزن گوگل ترنسلیت معنی کنه

آخرین ویرایش:
خب من تقریبا به پرستیژ اول رسیدم، یه نیمچه Review از بخش مولتی بگم:

به نطر من با یکی از بهترین مولتی‌پلیر‌های چندین سال اخیر CoD طرف هستیم بیشتر این لذت بخش بودن هم به کمرنگ شدن SBMM و منحل نشد لابی ها برمیگرده.
واقعا سال‌ها بود اینطوری میخکوب نشده بودم پای کنسول حداقل از زمان BO3
دیشب یه لابی نسبتا آسون پیدا شد. تقریبا ۲ ساعت با همون پلیرا بازی کردم واقعا خاطره CODهای قدیمی زنده شد.

به نظرم بیشتر مپ‌ها خوب طراحی شده و مپ خیلی بد نداریم.

تعداد اسلحه‌های بازی کمه ولی خب هرکدوم فاز خودشون رو دارن و گان‌پلی بازی واقعا لذت بخشه. پرستیژ اسلحه هم چیز جدید جالبیه.

امسال Aim Assist رو شدیدا ضعیف‌تر‌ کردن، که به نظرم باعث شده گیم‌پلی خیلی بهتر بشه. یکم بیشتر طول میکشه عادت کنید خودم چند ساعت اول همش هدف‌گیریم تو در و دیوار بود ولی وقتی عادت کنی هدف‌گیری خیلی بهتر میشه و Skill تو بازی خیلی مهم تر شده.
برخلاف قبل وقتی میمیرم عموما مشکل خودم بودم.

کانکشن و سرورها خیلی خوبه گزینه کراسپلی هم میشه فقط واسه کنسول فعال کرد که از شر PC player ها و هکرها راحت میشی.

از Movement هم راضیم این قابلیت در و دیوار پریدن به نظرم خوبه اگه درست بتونی استفاده کنی تو مپ راحت میتونی سریع و روون بچرخی.

خلاصه کثافت باتفیلد ۶ رو شست و برد :D فقط امیدوارم در آینده گولمون نزنن و زیرپوستی الگوریتم SBMM شدید رو برگردونن چون تو وضعیت فعلی واقعا داره حالی میده.

سلام با gamepass بازی میکنم روی PC سر این بازی هر بار میخوام وارد شم تشخیص میده توی ایران هستم نمیذاره وارد شم چون کشور ساپورت نمیشه

مشکل اینجاست تمام dns های مختلفی که میشناختم تست کردم کار نکردن باز میفهمه ایرانم راهی هست بشه دورش زد یا dns خاصی هست؟ چیززشکن ها به زور وصل میشن یا بره تو پینگ غیر قابل بازیه!

سلام با gamepass بازی میکنم روی PC سر این بازی هر بار میخوام وارد شم تشخیص میده توی ایران هستم نمیذاره وارد شم چون کشور ساپورت نمیشه

مشکل اینجاست تمام dns های مختلفی که میشناختم تست کردم کار نکردن باز میفهمه ایرانم راهی هست بشه دورش زد یا dns خاصی هست؟ چیززشکن ها به زور وصل میشن یا بره تو پینگ غیر قابل بازیه!
از گیر آپ و چیزهای مشابه استفاده کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or