Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
خدایی آشغال به تمام معناست.
همه در حال سر خوردن و پشتک زدن رو هوان. اون سنگینی و وزنی که مثلا تو بلک اپس ۲ بود رو با این زباله مقایسه کنید.

کلا نمیدونم چه خبره، اما همه بازیسازها رفتن سمت شل و ول کردن بازی و اسکیت. مثل فیفا، pes و همین کالاف.
حالا دلیلش چیه که این کارو کردن، نمیدونم. با این وضعیت کاملا واضحه که چرا سونی دنبال احیای کیلزون نیست. کیلزون با اون سنگینی و فیزیک، تو بازار امروز یک میلیون هم نمیفروشه.
من که پاکش کردم و میخوام همون cold war رو پلی بدم.

• Like
Reactions: Esperanto
همه در حال سر خوردن و پشتک زدن رو هوان. اون سنگینی و وزنی که مثلا تو بلک اپس ۲ بود رو با این زباله مقایسه کنید.

کلا نمیدونم چه خبره، اما همه بازیسازها رفتن سمت شل و ول کردن بازی و اسکیت. مثل فیفا، pes و همین کالاف.
حالا دلیلش چیه که این کارو کردن، نمیدونم. با این وضعیت کاملا واضحه که چرا سونی دنبال احیای کیلزون نیست. کیلزون با اون سنگینی و فیزیک، تو بازار امروز یک میلیون هم نمیفروشه.
ربط گودرز به شقایق بود کاملا. اینکه سونی کیلزون رو نمیسازه به هورایزن ربط داره که فعلا گاو شیردوش شده اگه شیرش تموم بشه شاید اون زمان به فکرش بیافته ولی الان لگو و آنلاین و آفلاین از هورایزن ساخته. از اون طرف کیلزون در مقابله با هیلو ساخته شد الان هیلو هم تو PS5 هست پس واقعا دلیلی این وسط نیست واسه ادامه کیلزون. اینکه بازی های اینجوری شدند همه برمیگرده به فورتنایت که همه میخوان استاندارد فورتنایت رو داشته باشند. ولی امتیاز کاربران گویای همه چی هست که درصد رضایت چقدره

• Like
Reactions: VEGETAR
ربط گودرز به شقایق بود کاملا. اینکه سونی کیلزون رو نمیسازه به هورایزن ربط داره که فعلا گاو شیردوش شده اگه شیرش تموم بشه شاید اون زمان به فکرش بیافته ولی الان لگو و آنلاین و آفلاین از هورایزن ساخته. از اون طرف کیلزون در مقابله با هیلو ساخته شد الان هیلو هم تو PS5 هست پس واقعا دلیلی این وسط نیست واسه ادامه کیلزون. اینکه بازی های اینجوری شدند همه برمیگرده به فورتنایت که همه میخوان استاندارد فورتنایت رو داشته باشند. ولی امتیاز کاربران گویای همه چی هست که درصد رضایت چقدره
ربط گودرز و شقایق نیست.
فکته که شما متوجهش نمیشی.

مد ۲۰ به ۲۰ که خوبه .

• Like
Reactions: VEGETAR
هر بار که کالاف عرضه میشد یک عده هی میگفتن تکرار مکرراته و هیچ تغییری نکرده ولی الان که تغییر کرده همه دنبال همون تکراری قدیمی هستند!
به نظرم یک عده آمدن فقط برای هیت دادن دنبال یک بهانه ای میگردن که هیت بدن

View attachment 400727

اینجوری میخواستن صدای طرفداراشونو بشنون! :D
کمترین امتیاز از سوی گیمرا توی کل فرنچایز! وضعیت پلیرای استیمش هم که گویای وضعیت هست.
قابل درکه که اون کامیونیتی و پلیرهای مثلا ۱۰ ۱۵ سال پیش دیگه مخاطب هدف اینا نیستن و مخاطبینش بیشتر کم سن و سالن ، ولی‌ بازم‌ یه کالاف‌ جنگ جهانی خفن یا مدرن وارفر بسازن خیلی ها برمیگردن 🫡

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or