Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
یه نیم ساعتی کمپین پلی دادم اولا سرچ پلیر کرد سریع دو نفر ایرانی دیگه اورد کمپینش خیلی شلخته پلخته بود مرحله اول تموم نشده خودم اومدم بیرون . بعد مولتیشو پلی دادم خیلی بهتر بود اون مد ۲۰ نفره جدید هم خوب بود . مچ مکینگش هم خیلی سریع پیدا میکنه دیگه اصلا نیاز نداره بره بات بیاره جای پلیرها .

🔳 افت چشمگیر آمار بازیکنان هم‌زمان Call of Duty در روز عرضه Black Ops 7

▫️تعداد بازیکنان هم‌زمان Call of Duty: Black Ops 7 در روز انتشار روی استیم تنها ۸۷ هزار نفر بود؛ در حالی‌ که یک سال پیش، نسخه‌ی قبلی یعنی Black Ops 6 در روز عرضه بیش از ۳۰۰ هزار بازیکن هم‌زمان داشت. برای مقایسه:

▪️بازی ARC Raiders بیش از ۴۰۰ هزار بازیکن هم‌زمان ثبت کرده است.

▫️عنوان Battlefield 6 نیز فقط امروز، بیش از ۲۷۱ هزار بازیکن همزمان داشته است.

IMG_7225.jpeg

🆕 پچ نوت جدید Black Ops 7 منتشر شد.

📌 رفع باگ اکس پی بونوس در مود S&D و افزایش اکس پی دریافتی در مود های Skirmish، Free for All، Kill Order، Kill Confirmed، Overload

📌 اضافه شدن مدال جامپ شات کیل بعد از انجام وال جامپ

📌 رفع باگ ریست شدن چلنج های روزانه بعد از لول آپ کردن پرستیژ

📌 بهبود پایداری در مود های مختلف و رفع مشکل کرش کردن

یه استریمر/یوتوبر ندیدم از بازی تعریف کنه!
مولتیش به مراتب بهتره (نسبت به BO6 کیلومترها سرگرم کننده تر و جذابتره مولتیش) ولی وضعیت کلی بازی رو همون آمار پلیرهای استیم مشخص کرده. کافیه آمار بازیای آنلاین جدید و محبوبی مثل AR و BF6 رو بذاریم کنارش.
فروششو قطعا میکنه ولی واضحه که ریزش پلیرش شروع شده و از اون جایگاه دست نیافتنی اومده پایین مخصوصا امسال که بازارش شلوغ شده و دست پلیرا بازه برای انتخاب. بلکه سرشون به سنگ بخوره دری وری نسازن.
کل اینستاگرام من شده ترول این بازی! ناراحت کنندس که به کجا رسیده این IP.
آمار استیم:
1001538424.jpg

ینی کمپینش فاجعس
مولتیشم چیز خاصی نداره بخدا سگ bf6 شرف داره به این کافیه dom-tdm بتل بازی کنی بفهمی
فقط دوتا دلیل داره بازیش میکنم:
۱-مفته(گیمپس)
۲-صداشو قطع میکنم پادکست سیاسی گوش میدم :D

مولتیش به مراتب بهتره (نسبت به BO6 کیلومترها سرگرم کننده تر و جذابتره مولتیش) ولی وضعیت کلی بازی رو همون آمار پلیرهای استیم مشخص کرده. کافیه آمار بازیای آنلاین جدید و محبوبی مثل AR و BF6 رو بذاریم کنارش.
فروششو قطعا میکنه ولی واضحه که ریزش پلیرش شروع شده و از اون جایگاه دست نیافتنی اومده پایین مخصوصا امسال که بازارش شلوغ شده و دست پلیرا بازه برای انتخاب. بلکه سرشون به سنگ بخوره دری وری نسازن.
کل اینستاگرام من شده ترول این بازی! ناراحت کنندس که به کجا رسیده این IP.
آمار استیم:
برای چی آمار پلیرهای استیم باید وضعیت کلی بازی رو مشخص کنه وقتی اکثر پلیر هاش تو استیم بازی نمیکنن ؟ شما اگر لطف کنی آمار سیرکانا رو هفته بعد بزاری معلوم میشه وضعیت کلی این سه تا بازی چجوریه

• Like
Reactions: Terova
برای چی آمار پلیرهای استیم باید وضعیت کلی بازی رو مشخص کنه وقتی اکثر پلیر هاش تو استیم بازی نمیکنن ؟ شما اگر لطف کنی آمار سیرکانا رو هفته بعد بزاری معلوم میشه وضعیت کلی این سه تا بازی چجوریه
چون جایی هست که روز عرضه نسخه قبلیش 300 هزارتا پلیر ثبت کرده بوده. پارسال چرا ملاک بوده اگه اکثر پلیرهاش روی استیم نیستن؟! پارسال ملاک بود امسال که ۷۰ ۸۰ هزارتا شده ملاک نیست؟!
تا بوده استیم ملاک حساب میشده بابت نقدهای کاربراش و پلیرهای آنلاین هر بازی مولتی پلتفرم! که گویا چون BO7 اعداد و ارقامش روی استیم افت کرده از دید شماها دیگه صلاحیت نداره! :D

• Smile
  • Like
Reactions: AM!R and Efikiller
چون جایی هست که روز عرضه نسخه قبلیش 300 هزارتا پلیر ثبت کرده بوده. پارسال چرا ملاک بوده اگه اکثر پلیرهاش روی استیم نیستن؟! پارسال ملاک بود امسال که ۷۰ ۸۰ هزارتا شده ملاک نیست؟!
اینکه از bo6 کمتر فروخته و بازیکن داره که شکی توش نیست چون bo6 یکی از پرفروش ترین بازی های نسل نه هست ولی همین هشتاد هزار پلیر هم برای بازی که روی گیم پس قابل دسترسی هست واقعا زیاده خود شما اگر گیم پس داشته باشی بازم میری رو استیم میخری بازی رو؟ الان اگر AR و B6 رو گیم پس بودن فکر میکنی نصف این 80 هزار تا پلیر رو هم رو استیم داشتن؟ البته من خودم قصد تجربه بازی رو ندارم و سری MW رو به این چهار تا بازی ترجیح میدم . بازم میگم یه لطف کن آمار سیر کانا رو هفته دیگه بزار

آخرین ویرایش:
اینکه از bo6 کمتر فروخته و بازیکن داره که شکی توش نیست چون bo6 یکی از پرفروش ترین بازی های نسل نه هست ولی همین هشتاد هزار پلیر هم برای بازی که روی گیم پس قابل دسترسی هست واقعا زیاده خود شما اگر گیم پس داشته باشی بازم میری رو استیم میخری بازی رو؟ الان اگر AR و B6 رو گیم پس بودن فکر میکنی نصف این 80 هزار تا پلیر رو هم رو استیم داشتن؟ البته من خودم قصد تجربه بازی رو ندارم و سری MW رو به این چهار تا بازی ترجیح میدم . بازم میگم یه لطف کن آمار سیر کانا رو هفته دیگه بزار
علاوه بر گیم پس یکی دو سالی هم انحصاری لانچر بلیزارد بود و بعضی ها حتی اگر با گیم پس هم بازی نکنن رو خود بتل نت میخرن

• Like
Reactions: VEGETAR
حالا جالبه فقط انگار بخش کمپین رو کوبیدن

ولی مولتی و زامبی طبق معمول خوبه

یه چیز جالبم راجع به مپ Avalon هست که قراره برای وارزون هم بیاد گویا بشدت بزرگ و پر جزئیاته

امیدوارم همینطوری که میگن باشه، البته اپتمایز هم بمونه :|

سال بعد MW4 بیاد احتمالاً بیشترین هایپ سر اون هست. منتهی تا اون زمان فکر کنم بتونه همین BO7 فن های سری رو همچنان راضی نگه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or