Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
IMG_7229.jpeg

تری آرک تأیید کرده که در یک به‌روزرسانی آینده، حالت «Cursed Mode» به بخش زامبی‌Black Ops 7 اضافه خواهد شد. این حالت جدید چالش‌های سخت‌تری برای بازیکنان ایجاد می‌کند، زامبی‌ها قوی‌تر و رفتارشان غیرقابل پیش‌بینی‌تر خواهد بود و بازیکنان باید استراتژی‌های تازه‌ای برای مقابله با آن استفاده کنند.✅🔥

خب درست شد و دو مچ بازی کردم.

مچ اول جرم دادن و ۳ کیل و ۲۵ دث :(( :D
اما مچ دوم ۱۸ به ۱۴ شدم :>

در کل خوبه، حال داد. اما حس میکنم بلک اپس ۶ بهتر بود. حالا باز باید بازی کنم تا نظر قطعی بدم.

آخرین ویرایش:
با هوش مصنوعی ساختن؟
🔥اکتیویژن به ادعاهای مربوط به استفاده از هوش مصنوعی در Black Ops 7 واکنش نشان داد

اکتیویژن در بیانیه‌ای رسمی که از طریق ایمیل برای وب‌سایت Insider Gaming ارسال شده، به ادعاهای مطرح‌شده درباره استفاده از هوش مصنوعی تولیدی برای ساخت calling card های بازی Call of Duty: Black Ops 7 پاسخ داده است.

در این بیانیه که متن آن ابتدا در Xbox Era منتشر شد، سخنگوی اکتیویژن اعلام می‌کند که این شرکت از مجموعه‌ای از ابزارهای دیجیتال، از جمله ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای پشتیبانی از روند توسعه بهره می‌برد.

با این حال، شرکت تأکید کرده که هدایت فرآیند خلاقانه همچنان توسط نیروهای انسانی ماهر در استودیوها انجام می‌شود.

در بخش اصلی بیانیه آمده است:
مانند بسیاری از تیم‌ها در سراسر جهان، ما از ترکیبی از ابزارهای دیجیتال، از جمله ابزارهای هوش مصنوعی، برای توانمندسازی و حمایت از سازندگان خود استفاده می‌کنیم تا بهترین تجربه ممکن را برای بازیکنان ارائه دهیم. روند خلاقانه ما همچنان توسط افراد بااستعداد شاغل در استودیوها هدایت می‌شود.

• Wow
Reactions: Anakin
خب درست شد و دو مچ بازی کردم.

مچ اول جرم دادن و ۳ کیل و ۲۵ دث :(( :D
اما مچ دوم ۱۸ به ۱۴ شدم :>

در کل خوبه، حال داد. اما حس میکنم بلک اپس ۶ بهتر بود. حالا باز باید بازی کنم تا نظر قطعی بدم.
بذار رنکت یه خورده بره بالا ، دوباره مثل همون دست اولت میشه :دی

من 5 اکت از کمپین بازی کردم
کمپین تقریبا دوبخش داره یک بخش عادی و شما باید انم های معقول تو یک فضای واقعی بزنید و اما بعضی وقتها (تا این 5 مرحله فقط 2 بار) شما تحت تاثیر یک گاز سمی به حالت توهم میرید و در یک فضای فانتزی بازی میکنید یعنی این چیزهای عجیب و باس های بزرگ و... ای که میبینید بسیار محدود هست و فقط تو اون فاز توهمی اتفاق می افته و اکثر بازی حالت عادی داره
بازی به شدت درگیرانه هست و رسما عرق شما در میاره یعنی خبری از گشت و گذر های بیهوده و دکمه زدن ها و دنبال ایتم گشتن ها برای پر کردن تایمی بازی نیست و همش در حال مبارزه هستین و تو مرحله 2 میلیارد گلوله شلیک میکنید! اسلحه ها تنوع زیادی دارند و تو هر مرحله کلی اسلحه و مهمات میتونید چنج کنید بعضی از راحل رسما OpenWorld هست در حدی که با قایق موتوری میتونید دور مپ بزنید و با ماشین کلی مصافت برید انگار مپ وارزن اوردن تو بخش داستانی البته بعضی مراحلش اینجوری هست و مرحله خطی هم داره تنوع انمی ها هم بد نیست و انمی ها با اسکیل های مختلف داره و هر کدام یک قابلیت خاص خودشان دارند بازی پر از باس هست و تو هر مرحله به یک باس برخورد میکنی و چلنج های خاص خودش داره گرافیک عالی هست و گیم پلی روان هست
مشکلات بازی یکی تغییرات گسترش هست که برای بار اول آدم شوکه میکنه دوم نبود چک پوینت درست حسابی و باید تقریبا هر مرحله تمام کنی تا سیو بشه سوم درجه سختی بازی پایینه و سختی بازی فقط قسمتهای هست که یک هو 100 نفر میریزن سرت و اینکه کلا بازی بسیار در گیرانه هست و آدم های که بازی های آرام با روند کند دوست دارند اذیت میشن

نشستن لیست کردن ببینن چطور نابود کنیم بازیو. همه ی ایده هایی که در این راستا بهش فکر کردن رو عملی کردن.

یاد میسون، گوست، پرایس، سوپ، گاز و... بخیر. این چه آشغالیه انصافا؟

نشستن لیست کردن ببینن چطور نابود کنیم بازیو. همه ی ایده هایی که در این راستا بهش فکر کردن رو عملی کردن.

من رو پی سی میزنم
طرف از صد متری با دوتا تیر هدشات میکنه :|
منم اصلا نمی تونم با موس بازی کنم. برای همین جر خوردم :-"
امسال ایم اسیست رو مثل اینکه نرف کردن، دیگه وقتی رو پی سی با کنترلر بازی میکنی هر مشکلی که پیش میاد تقصیر خودته :-"

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or