Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
با این اینترنت نفتی من دو روزه دارم دانلود میکنم تموم نشده همش ترس دارم یک هو یک آپدیت سنگین بده :|
ایرانسل بسته جدید داره ۱ تا ۱۱ صبح ۱۰۰ گیگ.
با نت ۴جی گوشی و ۲تا بسته ۱۰۰ گیگ من استارفیلد و فلوت ۴ رو یه شب تا صبح دانلود کردم.
حدودا ۱۵۰ گیگ

اینترنت شما هرچقدر که ضعیف باشه با این بسته ۵۰-۶۰ گیگ رو راحت دانلود میکنه.

من 1-2 ساعت کمپین رو بازی کردم
حتما باید انلاین باشی و با 3 نفر دیگه لابی بشی
البته اتوماتیک خودش برات پیدا میکنکه برای من تقریبا 5 دقیقه طول کشید
گرافیک بازی خوبه، کات سین ها وحشتناک واقعی و سینمایی هست
سرعت کمپین وحشتناک بالاست و خب نمیدونم خوشم اومده یانه ! حال میده اما دلم جنگ جهانی و یه جنگ واقعی میخواست

فعلا نظر نمیدم اما از چیزی که فکر میکردم بهتره

من کمپینش کمی بازی کردم
گرافیکش خیلی عالی بود مخصوصا گرافیک کاترین ها که پشم ریزان بود
کمپینش اینجوری نیست که حتما ۴ نفره بری و من تکی رفتم
طراحی مرحله اولش عالی بود محیط بزرگ و آنمی هم چه انسانی چه رباتی به اندازه می آمد و بازی از سرعت نمی افتاد

کمپین رو اگه جدا نقد می‌کردن بازی سلاخی می‌شد. بین افتضاح و نسبتا خوب نظرات در نوسانه. امسال زامبی بازی رو نجات میده احتمالا.

من که فعلا مولتی رو بازی کردم از بتا خیلی خیلی بهتره و نکته مهم تعداد زیاد مپ هستش. Ttk رو به بالانس خوبی رسیدن و با اینکه بازی هنوز لانچ رسمی نشده و کژوال پلیرها نیومدن اما حال میده کلا.

به نکته خوب ام انتقال همه تنظیمات از BO6 هستش. ۱-۲ ساعت سیو کرد زمان رو برام. البته یه باگ ریز برای رنگ انمی ها داره اگه کاستوم کرده بودین اینجا مشکی نشون میده.

من کمپینش کمی بازی کردم
گرافیکش خیلی عالی بود مخصوصا گرافیک کاترین ها که پشم ریزان بود
کمپینش اینجوری نیست که حتما ۴ نفره بری و من تکی رفتم
طراحی مرحله اولش عالی بود محیط بزرگ و آنمی هم چه انسانی چه رباتی به اندازه می آمد و بازی از سرعت نمی افتاد
من هر چی گیمپلی از کمپین تو یوتیوب دیدم همه چند نفره بودن
پس اینطور که میگی میشه مثل آدمیزاد تک نفره بازی کرد
داشتم میرفتم نصب بازی رو کنسل بکنم :D

• Like
Reactions: prop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or