Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
حاضرم قسم بخورم بخش مولتی بازی هیچ فرعی با نسخه قبلی هیچ نداره، هیچ حتی از زمان بلک اپس 3 هم تغیری نکرده البته گرافیک تر و تمیز تری هم داره ولی خوب نمیدونم چطوری اکنی این قدرت رو داره هر سال یک مولتی تکراری میده و اینقدر هم میفروشه
همین ریبوت های MW اینقدر بینشون فرق هست که بین پلیر های COD هر کدوم فن ها و هیتر های خودشون رو دارن، خیلیا تو جزییات متا و بالانس و دیزاین بازی های مولتی پلیر نمیرن و متوجه نیستن.

IMG_7143.jpeg
چطوری Black Ops 7 رو زودتر بازی کنیم:

فقط مخصوص Xbox، PSN و PC Game Pass

در سایت رسمی Call of Duty، کشور یا آدرس خودتون رو به نیوزیلند تغییر بدین.

در Xbox، ناحیه (Region) رو روی New Zealand بذارین.

در PlayStation، منطقه‌ی زمانی (Time Zone) رو روی Sydney یا Wellington تنظیم کنین.

پریلود واسه ایکس باکس کی میاد ؟
IMG_7144.jpeg
🔄 پیش دانلود بازی Black Ops 7 با حجم ۱۶۲ گیگابایت برای کاربران Xbox منتشر شد.

⚠️ حجم بازی برای همه یکسان نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر باشد.

مگه فرقی میکنه ؟ معمولا بین ۶ تا ۸ ساعته بستگی به سطح پلیر داره
این سری از co op هم پشتیبانی میکنه تا ۴ نفر
فرقی نمیکنه ؟! دیگه حالم از بازیهای تماما آنلاین محور بهم میخوره .

• Like
Reactions: Thundersky
فرقی نمیکنه ؟! دیگه حالم از بازیهای تماما آنلاین محور بهم میخوره .
تایمش مهم نیست کیفیتش مهمه
کالاف همیشه بخش داستانی بین ۶ تا ۸ ساعت بوده تازه سری BO بخش زامبی هم داره که ساعتها آدم سرگرم میکنه

یه پیش دانلود ۹۴.۵ گیگی دیگه همین الان برای بازی روی PSN امد
بزنید دانلود شه

IMG_7147.jpeg

🔥 Call of Duty: Black Ops 7 — لو رفتن جدید نشان می‌دهد محیط‌ها کاملاً قابل تخریب هستند! 💣

شایعات می‌گن که Black Ops 7 ممکنه یک تغییر بزرگ به بازی اضافه کنه: نقشه‌هایی که کاملاً قابل تخریب هستن، درست مثل فروپاشی ساختمان‌ها در بازی‌های Battlefield! 🧱💥

منابع می‌گن که موتور جدید Treyarch این امکانات رو می‌ده:

⚙️ فیزیک واقعی فروپاشی ساختمان‌ها در زمان بازی

💥 شکستن شیشه‌ها و ریختن آوار به صورت دینامیک

🚧 تخریب‌هایی که مسیرهای جدید باز می‌کنن یا مسیرهای موجود رو می‌بندن

هواداران می‌گن این می‌تونه جرات‌آمیزترین حرکت در تاریخ COD باشه.

اگر Treyarch موفق بشه، Black Ops 7 می‌تونه تجربه FPS رو کاملاً تغییر بده و نقشه‌های ثابت رو به میدان‌های جنگ زنده و در حال فروپاشی تبدیل کنه. 🌆

آخرین ویرایش:
خب به نظر میاد حجم کلی رو باز آوردن پایین تر، الان که پریلود اومده حدود یه ۴۰-۵۰ گیگ هم از حجم Black Ops 6 کم کردن :دی کمپین BO6 از ۱۰۰ گیگ رسید به ۴۶ گیگ :))
BO7 هم هر سه مودش روی هم ۱۰۰ گیگ (Series S)
من توی منیجمنت کالاف میرم اصلا در مورد bo7 هیچی نیست جز چندتا پک چند مگی (سریز ایکسم )

• Like
من توی منیجمنت کالاف میرم اصلا در مورد bo7 هیچی نیست جز چندتا پک چند مگی (سریز ایکسم )
یه بار خاموش روشن کن شاید اومد
البته من رو ریجن آمریکا اینو دیدم شاید برای بعضی ریجن ها هنوز نیومده باشه
---
خدا رو شکر امسال زامبی هم از مولتی پلیر جدا شده گرچه تفاوت حجمش در عمل زیر ۱۰ گیگه :دی

آخرین ویرایش:
خب به نظر میاد حجم کلی رو باز آوردن پایین تر، الان که پریلود اومده حدود یه ۴۰-۵۰ گیگ هم از حجم Black Ops 6 کم کردن :دی کمپین BO6 از ۱۰۰ گیگ رسید به ۴۶ گیگ :))
BO7 هم هر سه مودش روی هم ۱۰۰ گیگ (Series S)
به من چرا 89 گیگ آپدیت داده این زهرمار؟

من فقط وارزون دارم :| تیکشو باید بردارم؟

• Like
به من چرا 89 گیگ آپدیت داده این زهرمار؟

من فقط وارزون دارم :| تیکشو باید بردارم؟
خب همینه دیگه کل فایل های بازی رو به هم ریختن باید از اول نصب بشه :دی اگر هیچ آپشنی نداری (حتی گزینه نصب کمپین و مولتی BO6) و روی Xbox هستی یه کم با نت ور برو و کنسول رو خاموش روشن کن اگر درست نشد فکر کنم مجبوری فکتوری ریست کنی. من پارسال سر پریلود BO6 به همین باگ خوردم آخر فقط با فکتوری ریست کارم راه افتاد. به نظرم فعلا همین وارزون رو آپدیت کن خدا بزرگه :دی شخصا از ترس این باگ امسال سمت پریلود هم نمیرم، فعلا یه چی دیگه بازی میکنم تا بازی لانچ بشه و هات فیکس های اولیه بیان :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or