Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
من دیروز آپدیت ۳۴ گیگی رو زدم الان که می رم تو بازی آپدیتی نداده برام .
ورژن بازیم 1.0.52.0
View attachment 347996
من فکر کنم مولتی MW3 رو اول دانلود کرده الان تازه رفت رو بتا

من بعد آپدیت مید سیزن تیک مولتی رو برداشته بودم که حجم دانلود کم تر شه فقط وارزون بمونه...

واقعا گندش در آورده از آپدیت هنوز آپدیت قبلی تازه تموم شده بود،سر MW3 هم همین بساط بود و تپ تپ آپدیت و وادار کردن به دانلود دیتا بیخودی ،این ادغام کال ها بدترین کار بود به خصوص برای ما با سرعت ماورایی اینترنت که داریم :-w

• Like
Reactions: Helghast
بچه ها کسی خبر داره ؟
میخوام برم مسافرت مهمه که بدونم این قضیه رو
بر خلاف سال های قبل، فعلا خبری از اینکه مد داستانی چند روز قبل از عرضه در دسترس باشه نیست و به نظر باید تا تاریخ عرضه بازی که 25 اکتبر هست منتظر باشید.
*قصد جسارت ندارم، ولی اگر انقدر شرایط ضروری بود که دوتا پست بدید، خودتون هم یک سرچ میکردید راحت جوابش تو نت هست.

• Like
Reactions: amonre
بر خلاف سال های قبل، فعلا خبری از اینکه مد داستانی چند روز قبل از عرضه در دسترس باشه نیست و به نظر باید تا تاریخ عرضه بازی که 25 اکتبر هست منتظر باشید.
*قصد جسارت ندارم، ولی اگر انقدر شرایط ضروری بود که دوتا پست بدید، خودتون هم یک سرچ میکردید راحت جوابش تو نت هست.
مرسی
سرچ کردم دادا همه گفتن معلوم نیست یا فعلا خبری نیست کسی جواب قطعی نداده بود، میخواستم 100% مطمئن بشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or