Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
با اطلاعاتی که امروز از بخش زامبی اومد میشه گفت ترکیبی از بلک اپس ۳ و کلد وار هست منتها پیشرفته تر و با مکانیزم های درست.
حتی برای پلیرهای تازه وارد هم بازی کلی امکانات مثل سیو و راهنما داره تا سردرگم یا خیلی سخت براشون نباشه.

امسال اگه همه چی اونطور که بنظر میاد باشه یکی از بهترین های CoD رو داریم+پرمحتواترین.
کمپین+مولتی+زامبی+وارزون. تو هر ۳ مورد به وضوح پیشرفت دیده میشه و درباره وارزون مونده که تو CoD Next بیشتر ازش میبینیم.

• Like
Reactions: Big Band
با اطلاعاتی که امروز از بخش زامبی اومد میشه گفت ترکیبی از بلک اپس ۳ و کلد وار هست منتها پیشرفته تر و با مکانیزم های درست.
حتی برای پلیرهای تازه وارد هم بازی کلی امکانات مثل سیو و راهنما داره تا سردرگم یا خیلی سخت براشون نباشه.

امسال اگه همه چی اونطور که بنظر میاد باشه یکی از بهترین های CoD رو داریم+پرمحتواترین.
کمپین+مولتی+زامبی+وارزون. تو هر ۳ مورد به وضوح پیشرفت دیده میشه و درباره وارزون مونده که تو CoD Next بیشتر ازش میبینیم.
DMZ رو برگردونن و این دفعه مثل آدم ساپورت کنن 10/10 میشه :دی

DMZ رو برگردونن و این دفعه مثل آدم ساپورت کنن 10/10 میشه :دی
من فکر کنم DMZ شد مود اختصاصی IW و از این به بعد هم فکر نمیکنم کلا رایگان باشه. DMZ مدرن ۲ بتا بود ولی به مرور زمان محتوای پولی هم بهش اضافه شد. بنظرم به بهترین حالت خودش رسیده بود و با اضافه کردن ۳ تا مپ دیگه داخل مپ اصلی بزرگ بازی به نقطه اوج رسیده بود.
احتمالا ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ خبری ازش بشه. چون سال بعد هم بلک اپس داریم.

معمولا اخبار و جزییات ریز بازی رو به طور مفصل دوست عزیزمون @ps34 قرار میداد.
امیدوارم که حالش خوب باشه و موقع لانچ بازی هم باشه.

قبلا هم گفته بودم این CoD hq مثل نیوفولدر میمونه. اکتی هر چی دم دستش میاد میریزه تو این فایل.
حالا هم کل کات سین های کمپین لیک شده.
کی میشه از شر این زهرمار خلاص شیم

• Like
Reactions: R O N I N
قبلا هم گفته بودم این CoD hq مثل نیوفولدر میمونه. اکتی هر چی دم دستش میاد میریزه تو این فایل.
حالا هم کل کات سین های کمپین لیک شده.
کی میشه از شر این زهرمار خلاص شیم
امیدوارم کاد بعدی رو فقط نسل نهی بسازن و بساط این cod hq رو جمع کنن.

• Like
Reactions: prop
نمایش دیشب نوید یه کمپین در سطح استاندارد سطح بالای این سری رو میده. در یک کلام محشر بود و همه چی داشت.
یه سری ویژگی جدید هم اضافه شده که من همیشه میگفتم چرا باید نباشه و اضافه نمیکنن، چون به نظرم لذت و تعلیق رو بیشتر میکنه. از جمله همین موومنت های جدید.

• Like
Reactions: prop
فقط امیدوارم بتونن این موومنت جدید رو اپتیمایز کنن وگرنه بنظرم گند میخوره به بازی البته تا خودمون تست نکنیم نمیتونیم نظر قطعی بدیم
در هرحال آدم خیالش از سینگل راحته فقط امیدوارم مولتی رو خراب نکنند
دیدن این کلیپ هم خالی از لطف نیست!
View attachment 1000001636.mp4

فقط امیدوارم بتونن این موومنت جدید رو اپتیمایز کنن وگرنه بنظرم گند میخوره به بازی البته تا خودمون تست نکنیم نمیتونیم نظر قطعی بدیم
در هرحال آدم خیالش از سینگل راحته فقط امیدوارم مولتی رو خراب نکنند
دیدن این کلیپ هم خالی از لطف نیست!
View attachment 347136
چقدر تخیلی شده. خدایی اینقدر حرکات هم نیاز نیست.

• Like
Reactions: *CATALAN*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or