آخرین ویرایش:
روی گیم پس که همه چی قابل دسترس هست. منتها درباره ارلی اکسس کمپین هیچی نگفتند. درباره ارلی اکسس اوپن بتا گفتند که با پیش خرید یا داشتن گیم پس قابل دسترس هست.انی انسر ایا ؟
DMZ رو برگردونن و این دفعه مثل آدم ساپورت کنن 10/10 میشهبا اطلاعاتی که امروز از بخش زامبی اومد میشه گفت ترکیبی از بلک اپس ۳ و کلد وار هست منتها پیشرفته تر و با مکانیزم های درست.
حتی برای پلیرهای تازه وارد هم بازی کلی امکانات مثل سیو و راهنما داره تا سردرگم یا خیلی سخت براشون نباشه.
امسال اگه همه چی اونطور که بنظر میاد باشه یکی از بهترین های CoD رو داریم+پرمحتواترین.
کمپین+مولتی+زامبی+وارزون. تو هر ۳ مورد به وضوح پیشرفت دیده میشه و درباره وارزون مونده که تو CoD Next بیشتر ازش میبینیم.
من فکر کنم DMZ شد مود اختصاصی IW و از این به بعد هم فکر نمیکنم کلا رایگان باشه. DMZ مدرن ۲ بتا بود ولی به مرور زمان محتوای پولی هم بهش اضافه شد. بنظرم به بهترین حالت خودش رسیده بود و با اضافه کردن ۳ تا مپ دیگه داخل مپ اصلی بزرگ بازی به نقطه اوج رسیده بود.DMZ رو برگردونن و این دفعه مثل آدم ساپورت کنن 10/10 میشه
امیدوارم کاد بعدی رو فقط نسل نهی بسازن و بساط این cod hq رو جمع کنن.قبلا هم گفته بودم این CoD hq مثل نیوفولدر میمونه. اکتی هر چی دم دستش میاد میریزه تو این فایل.
حالا هم کل کات سین های کمپین لیک شده.
کی میشه از شر این زهرمار خلاص شیم
چقدر تخیلی شده. خدایی اینقدر حرکات هم نیاز نیست.فقط امیدوارم بتونن این موومنت جدید رو اپتیمایز کنن وگرنه بنظرم گند میخوره به بازی البته تا خودمون تست نکنیم نمیتونیم نظر قطعی بدیم
در هرحال آدم خیالش از سینگل راحته فقط امیدوارم مولتی رو خراب نکنند
دیدن این کلیپ هم خالی از لطف نیست!
View attachment 347136