Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
همون دالتا فورس فری شرف داره به این.چیه اخه.انگار گذاشتنش دور تند..مخصوصا بخوای با کنترلر اینو پلی بدی

مسئله اینجاس که حتی روی کنسول هم کنترلرهای خیلی خفنی موجود هست که میشه این دلقک بازیارو دراورد و توی کالاف هم چیزی که زیاده، جماعت ترای هارده. واقعا آرزوی صبر دارم برای بچه‌های این فروم که قراره اینو بازی کنن :D

مسئله اینجاس که حتی روی کنسول هم کنترلرهای خیلی خفنی موجود هست که میشه این دلقک بازیارو دراورد و توی کالاف هم چیزی که زیاده، جماعت ترای هارده. واقعا آرزوی صبر دارم برای بچه‌های این فروم که قراره اینو بازی کنن :D
یه دونه از اینا وصل میکنی به کنسول دهن این بچه مچه ها با کنترلر های ۱۵۰ دلاری رو سرویس میکنی :دی
71pHnBCAqmL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

فکر میکردم کالاف جلوی موس کیبورد رو کنسول رو گرفته. اگه نگرفته که پس واویلا :D
بازی کراس پلی کامل داره با ساپورت رسمی :)) بدون XIM و فلان و بهمان راحت میشه از کیبورد و موس USB تو بازی استفاده کرد :))

این treyarch یک دونه call of duty خوب از زمان cod black ops 3 نداشته نمی‌دونم دوستان چه امیدی به این بازی دارند
Black ops 4 رو دوست نداشتم هم زامبیش و هم مولتیش در مقایسه با bo3 ناامیدکننده بود
Cold war هم که تنها نکته مثبتی که داشت campaign بازی بود هم raven ساخته بود
تازه اساتید treyarch مسئول زامبی های فاجعه vanguard و Cod mw 3 هم هستند
استریم این بازی رو هم دیدم و این بازی هم به نظر من هیچی نمیشه
همون infinite warfare فقط سرش به تنش می ارزه که به جز ghost هر call of duty داده بیرون واسه من لذت بخش بود و ماه ها بازی کردمش

• Like
Reactions: Destro and eddprime
فکر میکردم کالاف جلوی موس کیبورد رو کنسول رو گرفته. اگه نگرفته که پس واویلا :D
دقیقا وضعیت برعکسه الان دسته تو کالاف بخاطر ایم اسیست aka ایم بات برتری کامل داره همون طور که خیلی از استریمر های معروف موس کیبورد کوچ کردن به دسته .

دقیقا وضعیت برعکسه الان دسته تو کالاف بخاطر ایم اسیست aka ایم بات برتری کامل داره همون طور که خیلی از استریمر های معروف موس کیبورد کوچ کردن به دسته .
همه میگن اینو ولی من اصلا نمیتونم :دی مخصوصا اسنایپ با کنترلر سرطان خالصه برای من :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• payot
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or