Call of Duty: Black Ops 3 معرفی شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
Screen-Shot-2015-04-09-at-12.35.34-PM-620x360.png

Activision و Treyarch امروز به صورت رسمی در یک تریلر عنوان Call of Duty بعدی را معرفی کردند، Black Ops 3. در این تریلر عنوان شده که رونمایی از این بازی در تاریخ یکشنبه، April 26th رخ می‌دهد. (دانلود تریلر - 720p)

ویرایش:

box artها:

mapهای بازی تو تریلری که قرار هست منتشر بشه نمایش داده می‌شوند. فعلا یک سری اطلاعات راجبشون اومده:

MP map name one - Hunted - A mid to long range engagement map with a waterfall in the middle allowing for swimming mechanics. #BlackOps3
MP map name 2 - Combine - A tight, close quarters map allowing for SMG's and shotguns to dominate with a risky wall running spot. #BlackOps3
MP map name 3 - Stronghold - A snowy/icey based map in the foothills of Switzerland, allowing for CQB with long range engagements #BlackOps3
modeهای بازی:
Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Hard point, Free for All, Ground War, Demolition, S&D, CTF will all be returning. #BlackOps3

و در نهایت:

.Creating your own camo's in #BlackOps3 will be possible. 64 layers allows for interesting combinations

https://twitter.com/Long_Sensation/with_replies

تریلر

71729112968388207689.jpg

(Official Call of Duty®: Black Ops III Reveal Trailer | 1080 (60fps

تاریخ عرضه بازی (6th November) تایید شد.
هنگام دوییدن و شنا کردن می‌تونید از اسلحه استفاده کنید.
تو بخش مولتی می‌‌تونید از وسایل نقلیه استفاده کنید.

rlhhnc2nod63gvsli7zm.gif

بازی تنها برروی PS4, Xb1 و PC در November 6th عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من که هنوز تریلرو ندیدم اینجوری که بچه ها گفتن اصلا ارزش گرفتنم نداره :دی

آقا یک سال جلو این بچه مچه ها 12-13 ساله رو بگیرن نرن میلیونی بخرن سال بعد ببینین اکتی چیکار میکنه :دی از آینده همچین قشنگ میکشه بیرون برای اینکه طرفدارای قدیمو برگردونه میزنه تو کار همون گذشته :|
ما انتظار نسخه جنگ جهانی داشتیم دیگه کارمون به جایی کشید دیگه زمان حال برامون آرزو شده بود از بس آینده رو خز کردن :دی

ولی خوب با اینکه همش کپی پیست بوده اگه حداقل داستان و طراحی مراحل و شخصیت پردازی درستی داشته باشه ارزش پایریت کردن رو داره :دی

سیاست اکتیویژن برای این IP خیلی خیلی محتاتانه هست (برای گیمرها عذاب آور) به خاطر همین سمت انجام کاری میره که میدونه 100% با استقبال مواجه میشه، یعنی ایده هایی که امتحان ــشونو پس دادند، ایده های برتر TF ،Crysis ،Deus Ex و .... اما وقتی خواسته گیمرها (خیلی هاشون) از بازی ــش چیز دیگه ای باشه دقیقا این سیاست بر عکس نتیجه میده ....
با این جوی که علیه بازی بوجود اومده، این توییت ها و .... احتمالا اینبار افت فروش بازی خیلی خیلی چشم گیرتر میشه!
به نظرم تو نسخه بعد اون تحول بزرگ ــه (نه تقلید) که خیلی ها چند ساله منتظر ــش هستند دیگه واجب میشه، یه تحول در حد MW1 (مثلا بازگشت دوباره به جنگ جهانی). اما اگر بخواد همین روال رو ادامه بده و سال بعد هم Ghosts 2 و .... دیگه فک نکنم چیزی از این فرنچایز بمونه .

خبر خوب اینه که فقط برای نسل حاضر منتشر میشه و شاید البته احتمالش کمه ولی خب شاید یه تغییر اساسی نسبت به قبل تا روز عرضه بازی بکنه

من خودم فن CoD هستم ، ولی بیشتر بچه ها بیشتر بخاطر جو و محیطش که شبیه نسخه های قبلی هست شاکی هستند ، اینم بیشتر شبیه AW هست بخاطر همین از بازی دل خوشی ندارند ،ولو اگر میومدن جنگ جهانی دوم رو میزدن محال بود کسی از بازی بدگویی کنه

سیر تکامل call of duty black ops:

call of duty black ops:
black_ops_colt_commandwhxr.jpg

call of duty black ops 2:
8B98OS5043UD0031.jpg

call of duty balck ops 3:
82rf6ky3qhmonoghbyy6.jpg

خدا آخر عاقبت black ops 4 رو بخیر کنه...!
ایا من تنها کسی هستم که فکر میکنه گرافیکه بلک اپس یک از بلک اپس دو بهتره یا نه؟

پ.ن به مولا شما ها باورتون نمیشه من کال اف اصلا برام مهم نیست دارم نماز شب میخونم که اکتی دستنی دو رو برای امسال معرفی نکنه

درسته منم خوشم نیومد اصلا و چند سالی هم هست دیگه این IP کهنه رو بازی نکردم ولی ایراد گرفتن دوستان از اکتی رو هم خیلی درک نمی کنم
بابا ملت مثه نون شب دارن میخرن این بازی رو اونوقت اینام طبیعیه میسازن میدن دیگه....وقتی چه جنگ جهانی چه فضا چه قرون وسطا چه حال حاضر باشه ملت بازی رو میخرن دیگه چه کاریه خودشونو به زحمت بندازن ؟؟؟
اندازه 2..3 میلیون نسخه برا بازی هزینه می کنن ولی 20 میلیون نسخه میفروشن:dاینا معدن طلا رو پیدا کردن

.

خبر خوب اینه که فقط برای نسل حاضر منتشر میشه و شاید البته احتمالش کمه ولی خب شاید یه تغییر اساسی نسبت به قبل تا روز عرضه بازی بکنه
کاد از اون دست بازیایی که کراس جن بودن یا نبودن براش فرقی نداره :)) گرافیک بازی به قطع میشه گفته کپی برابر اصل AW ! به خدا اسمش رو میزاشتن AW 2 سنگین تر بود :)) بازم تا حدودی میشد هضمش کرد ولی الان باید بگی همچی میزنه الا COD ....

آخرین ویرایش:
درسته منم خوشم نیومد اصلا و چند سالی هم هست دیگه این IP کهنه رو بازی نکردم ولی ایراد گرفتن دوستان از اکتی رو هم خیلی درک نمی کنم
بابا ملت مثه نون شب دارن میخرن این بازی رو اونوقت اینام طبیعیه میسازن میدن دیگه....وقتی چه جنگ جهانی چه فضا چه قرون وسطا چه حال حاضر باشه ملت بازی رو میخرن دیگه چه کاریه خودشونو به زحمت بندازن ؟؟؟
اندازه 2..3 میلیون نسخه برا بازی هزینه می کنن ولی 20 میلیون نسخه میفروشن:dاینا معدن طلا رو پیدا کردن

.

دوست عزیز حالا من به میزان فروش cod نسبت به بازی های همزمان خودش کاری ندارم و کاری هم ندارم چندتا از این میلیون ها فروخته .

ولی سیر نزولی بسیار شدید و قابل توجه در فروش cod خودنمایی میکنه . کافیه فروش mw3 و bo2 رو با aw و یا ghosts مقایسه کنی . نصف به نصف شده ( گاهی حتی کمتر )

و مطمینا اکتیویژن این مساله رو خیلی جدی گرفته . شاید این رقم ها برای ما همچنان بالا باشه ولی برای اکتی و اینده این شرکت یک خطر جدی به حساب می اد

واسه همینه داره انقدر دست و پا میزنه در مورد بازی هاش و برای نمونه اوردن destiny در کنار cod به خاطر مطمین نبودن از اینده cod

اجتناب کردن از خلاقیت و خرج اضافه در مورد cod و برگردان سری های موفق قبلی ( bo2 ) به بازی صرفا جهت فروش بهتر

من موندم اینا 3 تا شرکت با اعضای قوی دارن که سالانه cod عرضه بشه و هرکدوم 3 سال وقت دارن ، اونوقت چطور میشه این بلا سر بازی میاد . گیج شدم

واااای عجب فاجعه ای بود !!! حالا مساله تقلید کپی و ... به کنار گرافیک بازی رسما داغون بود !!! خجالت آوره که بگیم این بازی نسل هشتمیه...

با اینکه همیشه به نوعی طرفدار cod بودم ولی برا اولین بار ازش چندش محضم شد:d

اوه اوه :|
الان تازه تریلرو دیدم! واو عجیب فاجعه بود :| گفتم این همه فحش که بچه ها میدن سر همون قضیه سالانه بود و این حرفا و نهایت تکراری بودن بازی باشه نه دیگه این :|
باز حداقل سر Ghosts تریلر نشون میدادن آدم یکم هایپ میشد از آخر یک چیز گند میدادن بیرون ولی این یکی که رسما از الان مشخصه چی قراره بشه.

اعضای تیم Treyarch هم تغییر کردن؟ چون واقعا هیچ جوره نمیتونم تصور کنم کسایی که WaW و BOI به اون خوبی درست کردن همچین بول شتایی یک دفعه بدن بیرون :|

"ندای وظیفه" و زدن یک مشت ربات :| واقعا چند سال پیش کی فکرشو میکرد این سری کارش به اینجا ها بکشه که از جنگ جهانی بلند شی بیای ربات بکشی!

انشالله نصف نسخه قبلی فروش نکنه (که با وجود دوستان بیشتر نشه کمتر نمیشه :دی ) که اکتیویژن یکم به خودش بیاد دست از این حرکات خودش برداره :|

RIP COD :))
تریلر رو که دیدم یه لحظه فکر کردم تریلر یه بازی آماتور کژوال FPS تحت اندرید و آی او اسه:-&
مولتی پلیرشم احتمالا به جای اینکه بعد 100 سال سرور اختصاصی بزارن و نفرات رو ببرن بالا احتمالا شده 4vs4
یعنی انقد سخته یه مولتی پلیر در حد Mw1&2 و WAW ساختن؟!
مولتی پلیر بتلفیلد کجا و این کجا

دیگه باس رفت برای مراسم کفن و دفن cod :|
از قدیم العیام روی تریلر ها اقلا یه اهنگ خوب میزاشتن این دیگه چی بود :|
خیلی سبک ساخته بودن دیگه چه ضیغه ایه که هنگام دویدن بشه تیر اندازی کرد :|
من موندم اینا با اینقدر تکنولوژی و ساخت رباط هنوز با AK 47 میجنگن :|
خودم یکی از دو آتیشه های سریه COD بودم ولی دیگه نه :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or