Call of Duty: Black Ops 3 معرفی شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
Screen-Shot-2015-04-09-at-12.35.34-PM-620x360.png

Activision و Treyarch امروز به صورت رسمی در یک تریلر عنوان Call of Duty بعدی را معرفی کردند، Black Ops 3. در این تریلر عنوان شده که رونمایی از این بازی در تاریخ یکشنبه، April 26th رخ می‌دهد. (دانلود تریلر - 720p)

ویرایش:

box artها:

mapهای بازی تو تریلری که قرار هست منتشر بشه نمایش داده می‌شوند. فعلا یک سری اطلاعات راجبشون اومده:

MP map name one - Hunted - A mid to long range engagement map with a waterfall in the middle allowing for swimming mechanics. #BlackOps3
MP map name 2 - Combine - A tight, close quarters map allowing for SMG's and shotguns to dominate with a risky wall running spot. #BlackOps3
MP map name 3 - Stronghold - A snowy/icey based map in the foothills of Switzerland, allowing for CQB with long range engagements #BlackOps3
modeهای بازی:
Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Hard point, Free for All, Ground War, Demolition, S&D, CTF will all be returning. #BlackOps3

و در نهایت:

.Creating your own camo's in #BlackOps3 will be possible. 64 layers allows for interesting combinations

https://twitter.com/Long_Sensation/with_replies

تریلر

71729112968388207689.jpg

(Official Call of Duty®: Black Ops III Reveal Trailer | 1080 (60fps

تاریخ عرضه بازی (6th November) تایید شد.
هنگام دوییدن و شنا کردن می‌تونید از اسلحه استفاده کنید.
تو بخش مولتی می‌‌تونید از وسایل نقلیه استفاده کنید.

rlhhnc2nod63gvsli7zm.gif

بازی تنها برروی PS4, Xb1 و PC در November 6th عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
درست میگی. این صنعت داره تبدیل میشه به یه "جوک بد".
یه جوک تلخ (طنز تلخ).... این بازی داره با Assassin Creed در تکرار مکررات مسابقه میده.. بهتره یه نفسی بهش بدند... الان این شبیه هر چیزی هست الا COD ... فقط داره از نام این سری سو استفاده میشه برای فروش بیشتر وگرنه جا داشت یه عنوان جدید معرفی کنه....

:-&:-&:-&:-&:-&
واقعا ناامیدم کرد همون بهتر که سقوط کنه حالم داره دیگه بهم میخوره از این همه تقلید :-&
Vanquish هم دیده میشد Halo و Killzone هم که تابلو ست. ترآی‌آرک کلا کپی کاره :دی.
Bioshock هم رویت شد :|

=============================================
ادیت تریلر یـ چیزی از افتضاح هم اونور ترـه :-&
درکل :-&

خداوکیلی این چیه ساختن ؟ :d خود Respawn نمی تونست یه کپی/پیست به این زیبایی از بازیش بسازه :d
اگه به یه بدبختی این تریلر رو نشون بدی بگی نسخه دوم تایتانفاله حتماً باور میکنه. هیچ نوآوری ندیدم من.

شاید بازی خوبی بشه اما هیچ ارزشی نداره. عملاً توی این 3 سال نتونستن هیچ ایده نوآورانه ای به گیمپلی اضافه کنن خاک برسر ها :d ببینیم IW برای سال بعد چیکار میکنه

یه جوک تلخ (طنز تلخ).... این بازی داره با Assassin Creed در تکرار مکررات مسابقه میده.. بهتره یه نفسی بهش بدند... الان این شبیه هر چیزی هست الا COD ... فقط داره از نام این سری سو استفاده میشه برای فروش بیشتر وگرنه جا داشت یه عنوان جدید معرفی کنه....
از AC هم چیزی نمونده مثل تفاله چای ته قوری :دی ولی باز توی اون سری یه پیشرفت گرافیکی یا ارتقای اساسی انجین یا 4تا انیمیشن نرم دیده میشه درهرشماره ولی CoD این چیزها رو نداره.
تریلر رو میدیدم حداقل از بابت این بحثها نسل قبلی بود.

جالبه.نه کلا مثل اینکه cod کتک خورش همچین میچسبه.خیلی هم میچسبه.
البته این به خاطره اینه که بازی رعایت یه بازی استاندارد کرده و هسته ی اصلی اون که گیم پلیشه در سبک خودش به بهترین نحو ممکنه طراحی شده.و چیز خوب زیاد دفاع کردن نمیخواد فناش هستن و مثل همیشه میخرن و بازی میکنن لذت میبرن.
بازی غیر از هسته ی اصلی گیم پلیش که مال خودشه یه سری تغییرات کرده قبول،کپی کرده قبول،اما مخصوص بچه هاست؟؟؟؟؟چشم بابا بزرگ شما بیا بگو ما چی بازیکنیم.
یعنی کال هیچی نداشته باشه ،هیچی نداشته باشه ،تاکید میکنم هیچی نداشته باشه یه گیم پلی داره که منو خیلی های دیگه دوست دارشیم.گیم پلی سرعتی با عکس العمل های زیاد ،مپ های خوب با وسعت بسیار بالانس و یه هماهنگی خوب میون بازی و ذهن مخاطب.
من از codتوقع یه بازی فوق حرفه ای ندارم مثل ساخته های والو که کمترین نقصو داشته باشه ولی در حد خودش قبولش دارم بازی میکنم و بازی خواهم کرد و لذت هم خواهم برد

بنده به شخصه از اینکه تاپیک این بازی رو زدم عرق شرم می‌ریزم! :دی اینا چطور روشون شد همچین چیزی رو بسازن؟!

من خودم از کسایی بودم که از قسمت campaign این سری به نسبت بقیه بازی‌ها تو این سبک معمولا بیشتر لذت می‌بردم. (البته از Ghosts فاکتور بگیریم، اون یک فاجعه بود رسما!) همیشه هم نمایش‌های اولیه CoDها رو دوست داشتم، حتی اگر به نظر بقیه تکراری بود. البته این رضایت رفته رفته کمتر می‌شد و هرسال داشت به سمت meh بودن حتی برای من هم تمایل پیدا می‌کرد.
باید بگم اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم. تا حالا نشده بود از نمایش اولیه CoD اینقدر بدم بیاد! یکی به Activision و Treyarch و بازیسازهایی که قراره nتا CoD بعدی رو بسازن بفهمونه، نوآوری نداشتن خیلی بهتر از copy/paste از چنتا بازی و درازگوش فرض کردن مردم هست! اون قبلی‌ها حداقل CoD بود، این رسما یه فاجعه هست! همین که Eidos Interactive و Crytek و Respawn و ... با چوب نیافتادن دنبالشون، باید شاکر باشن.
احتمالا سال‌های بعد هم همین روال رو داریم. هرسال mehتر از پارسال! این current gen بودن بازی هم فکر کنم تنها نوآوری‌شون بود. گرچه به نظر فقط برای حفظ ظاهر هست، گرافیک از خود تریلر mehتر بود! :|

آخرین ویرایش:
اقا این چیه فقط اسم بازی شبیه call of duty هست خودش شبیه 200 تا بازیه دیگس
امیدوارم اینقدر شعور براشون مونده باشه که حدالعقل زامبی رو با ربات ندن بیرون

البته همه ی ما می دونیم توی این مدت اونقدر بازی اومده که توی جنگ جهانی بودن و بسیاریشون هم به هیچ وجه راضی کننده نبودن. مثل Enemy Front. خود من دیگه دلسرد شدم از این دوره. ولی اگه میشد که اکتی یه داستان قوی و شخصیت پردازی بی نظیر رو به این دوره تزریق کنه داستان های سال های آینده و پیشرفته دیگه تعظیم می کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or