Call of Duty: Black Ops 3 معرفی شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
Screen-Shot-2015-04-09-at-12.35.34-PM-620x360.png

Activision و Treyarch امروز به صورت رسمی در یک تریلر عنوان Call of Duty بعدی را معرفی کردند، Black Ops 3. در این تریلر عنوان شده که رونمایی از این بازی در تاریخ یکشنبه، April 26th رخ می‌دهد. (دانلود تریلر - 720p)

ویرایش:

box artها:

mapهای بازی تو تریلری که قرار هست منتشر بشه نمایش داده می‌شوند. فعلا یک سری اطلاعات راجبشون اومده:

MP map name one - Hunted - A mid to long range engagement map with a waterfall in the middle allowing for swimming mechanics. #BlackOps3
MP map name 2 - Combine - A tight, close quarters map allowing for SMG's and shotguns to dominate with a risky wall running spot. #BlackOps3
MP map name 3 - Stronghold - A snowy/icey based map in the foothills of Switzerland, allowing for CQB with long range engagements #BlackOps3
modeهای بازی:
Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Hard point, Free for All, Ground War, Demolition, S&D, CTF will all be returning. #BlackOps3

و در نهایت:

.Creating your own camo's in #BlackOps3 will be possible. 64 layers allows for interesting combinations

https://twitter.com/Long_Sensation/with_replies

تریلر

71729112968388207689.jpg

(Official Call of Duty®: Black Ops III Reveal Trailer | 1080 (60fps

تاریخ عرضه بازی (6th November) تایید شد.
هنگام دوییدن و شنا کردن می‌تونید از اسلحه استفاده کنید.
تو بخش مولتی می‌‌تونید از وسایل نقلیه استفاده کنید.

rlhhnc2nod63gvsli7zm.gif

بازی تنها برروی PS4, Xb1 و PC در November 6th عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
رسما مثلث Treyarch,Infinity Ward,Sledgehammer Games زاییدن اساسی

Treyarch ای که نسخه ماندگار WoW رو ساخته میاد این مضخرفات رو ریلیز می کنه
IW ای که خالق COD هست و با MW این عنوان رو به اوج رسوند میاد مضخرفی به اسم Ghosts می ده بیرون
Sledgehammer هم که انتظاری ازش نمی ره ، بماند که با همین تازه کاریش از دوتای دیگه توی AW بهتر کار کرد اما امیدی هم به این نیست ، AW بازی خوبی بود اما COD نبود ، بیشتر به بازی های دیگه شبیه بود

فقط در مورد این قضیه کپی کاری، به نظرم یه کمی بیش از حد به این قضیه گیر داده شده. :دی آینده جنگ یعنی همین. یعنی استفاده از روبات های کوچیک و بزرگ وسط میدون جنگ، یعنی استفاده از اعضای مکانیکی و روباتیک و تبدیل شدن سربازها به نیمچه سایبورگ، یعنی بالا بردن توانایی ها با کمک ExoSuit و ... هیچ کدوم از اینا چیزی نیستن که بازی خاصی اون ها رو اختراع کرده باشه و همه ـشون پیش بینی هایی هستن که دانشمندها از آینده جنگ ارائه میدن. به نظرم تنها بخشی که تقلید واضح از Titanfall بود، اون تیکه دویدن روی دیوار بود و بقیه موارد با اینکه تقلیدی به نظر میرسن، ولی چیزهایی هستن که انتظار میره بشر در اون دوران توی جنگ ها ازشون استفاده کنه. یعنی اگه کسی بازی ای بسازه که مربوط به جنگ های آینده باشه و از این چیزا نداشته باشه، خیلی بیشتر مشکل داره تا اینکه این موارد رو توی بازی بذاره. :دی
گذشته از همه این حرفا، بدجوری دلم لک زده برای یه بازی درست حسابی با فضای جنگ جهانی دوم. :( هرچقدر توی یه دوره از این نظر اشباع شدیم و دیگه حالمون بهم خورده بود، الآن بدجوری کمبودش احساس میشه.
آریا تا حدودی قبول ندارم حرفت رو. اینکه مثلا آینده داره به سمت رباتیک بودن میره دلیل بر این نیست که بیایم طراح های مفهومی و ایجاد شده توسط دیگران رو استفاده کنیم! الان مثلا این همه بازی RPG تو دوران قدیم هست. مثل ویچر و اسکایریم و دراگون ایج. چرا به اینا نمیگن کپی برداریه؟ اینا رسما یه مقلد هستن. وقتی یه سازنده دیگه میاد برای اولین بار و چند سال قبلش یه طرح و گیم پلی رو مورد استفاده قرار میده، ناخودآگاه اگه بخوای از اون استفاده کنی متهم به تقلید میشی چون هیچ نوآوری جدیدی نداری. الان مثلا وقتی Titanfall میومد، جنگ مدرن و رباتیک بود، چرا از هیچ بازی ای تقلید نکرده بود؟ چرا نمیشه بهش انگ تقلید زد اما به به هرشماره CoD میشه این انگ رو زد؟

تو دوران مدرن کم بازی نداریم. همین الانش KZ Shadow Fall و Deus Ex و Titanfall و Crysis و BF داریم. اینا همشون واسه خودشون صاحب سبک هستن و هیچ شباهتی هم به هم ندارن. اما وقتی میرسی به CoD میبینی که از خودش هیچ سبکی دیگه نداره و تمامی المان های این بازی کپی پیست از بازی های دیگه است.

طراح هایی که استفاده میکنن هم که دیگه آخرشه. ربات ها و Exo Suit ها رو رسما از طرح های فیلم Elysium کش رفتن و کسی نمیتونه منکرش باشه و ظاهرا هم فعلا دست از سر این فیلم نمیخوان بر دارن. طراحی کاراکترها هم شده کپی DEus Ex. بگردی حالا بیشتر هم پیدا میکنی.

خوب تریلر رو دیدم! حالا بگذریم از این که موسیقی متن تریلر اصلا به بازی نمیومد! (در واقع فک کنم یه عقب مانده ی ذهنی این آهنگ رو گذاشته بود رو تریلر!:|) ولی خود بازی اصلا منو جذب نکرد! نمی گم بد بود! چون هنوز چیز زیادی از گیم پلی یا خود بازی نشون ندادن! ولی هرچی که بود اصلا منو هایپ نکرد! تا حالا هر نسخه ای که از کد بیرون میومد خیلی هایپ راه می انداخت (حتی گوست هم همین طور بود!) ولی احساس کردم این یکی هیچ جذابیتی نداره واسم! فک می کنم چون خیلی از چیزاش رو جاهای دیگه دیده بودیم ، برامون دیگه یه حالت تکراری پیدا کرده! مثلا تیرکمونش که دقیقا تو کرایسیس بود! یا ضربه زدن با انتهای اسلحه که تو بولت استورم بود یا مبارزه با ربات ها که تو ونکوییش بود یا هک کردن درون ها که تو خود نسخه ی قبلی بود ویا ... فک میکنم این ایده ها برای cod جدید بود ولی چون از بازی های دیگه گرفته شده بود جذابیتی نداشتن! در کل فک کنم باید خوشحال باشیم ! چون دیگه سری BO هم با نسخه ی سوم تموم میشه و به احتمال زیاد treyarch دوباره برمیگرده به جنگ جهانی دوم! (کاری که در تخصصش هست!)

تریلر به نظر من خیلیم قشنگ بود.موسیقی تریلرم زیبا بود.:bighug:
هرچند دوس داشتم یه دستمو قطع کنن ولی WAW 2 رو معرفی کنن ولی از این تریلر خوشم اومد.;;)

آخرین ویرایش:
کلا این فاز سنگینی که علیه cod گرفتن یه عده و فقط دارن مینالنو نمیتونم درک کنم ینی جوری از بازی و نابود شدنش میگید که انگار cod تبدیل شده به یه سری با متای 50 60 و کلا نابود شده در حالیکه اصلا اینجوری نیستو اتفاقا نسخه ی قبلیشم یه بازی خیلی خوب و‌موفق بود دیگه مثل قبلم نیس که فقط یه استدیو کال بسازه و بگیم همش شده تکرار الان سه تا استدیو دارن رو بازی کار میکنن و این ینی هر نسخه سه سال روش کار میشه تنها نسخه ی واقا ضعیفو نا امید کننده ی سریم تا الان همون گوست بوده که اونم بازی خیلی داغونی نبود و‌دلیل اینهمه بد گفتن و فاز منفی گرفتن نسبت به کل سری نمیتونه باشه تنها نا امیدی طرفدارا ازین نسخه برنگشتن بازی به جنگ جهانی دومه که خوب بازم نمیشه گفت نرفته جنگ جهانی پ فاتحش خوندست در کل اصلا این فاز منفیو‌نمیتونم درک کنم اونم در حالیکه سری cod هنوزم از نود درصد بازیایی که هر سال دارن عرضه میشن کیفیت بالاتری داره این نسخه ام قطعا بازی با کیفیتی میشه چون تیم درسی پشت بازیه و سه سال درحال ساخته
اگرم منتظر یه تغییر و یه جهش و پیشرفت وحشتناک هستید منتظر نسخه ی بعدی بمونید که iw با یه تیم تقویت شده داره میسازتشو قطعا بازی خفنی میشه

من مطمئنم تريلر زياد خوب درست نشده بود
ولى وقتى من محيط هاى غواصى و جنگل و برفى رو ميبينم به بازى اميدوارم ميشم
و به نظرم محيط هاى متنوعى داره
من که کلا تو کالاف به گرافيک اهميتى نميدم
صددرصد اگر تريلر بد باشه و بازى خوب باشه بهتر از اينه که بازى بد باشه و تريلر خوب باشه
من سر همين تريلر ها سر چند تا بازى گول خوردم
به نظرم اگر بخوان برگردن به زمان حال نميتونن نوآورى زيادى قرار بدن
و تو آينده بودن بهتره

بی زحمت به بازی ها دیگه مثل Batman گیر بده ، که هسته بازی همون شب توی ارکام هست ، یا ویتچر که توی همون جنگل هست ، تغییر خاصی ندیدم از لحاظ محیط ، یا همون آنچرتد هسته بازی مثل نسخه دوم هست ، فقط یه تناب اضافه شده
اکتیوژن به هر سازی برقصه میگید اشتباه هست ، توی AW کلی تغییر داده ، بازم شما میگید تغییر نداده ، مثلا میشه شخصیت رو آپگرید کرد یا EXO به بازی اضافه شده ، ببینم این چیز جدید نبوده؟
توی بخش کمپین هم Black oPS تنوع مراحل زیادی داره ، توی جنگل بوده ،روی ساختمون بوده ، توی جنگ جهانی بوده ، توی برف بوده ، حتی توی Black Ops 2 توی بیابون سوار بر اسب بوده ، اینم هسته که شما میگید تنوع مراحل Call of Duty نسبت به بازی ها دیگه خیلی بهتر هم بوده ، حتی سی MW هم این همه تنوع مراحل نداشته
Shadow of Mordor و The Evil Wighin نصف بازیشون تقلید بوده کسی نگفت چرا تقلید کرده ، مخصوصا Shadow of Mordor که کپی بتمن و اساسین کرید بوده
اکثر اینها که بد گویی CoD میکنند پلیر نیستن ، دلیلش اینکه امدن توی بخش مولتی پلیرش سیری شسته شدن یا هر بازی دیگه ، نمیتونند با هوش واقعی رقابت کنند ، و هی دلشون میخواد بد گویی ازش کنند

تبریک عرض میکنم هرچی بازی خوب بود بردی زیر سوال ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or