Call of Duty: Black Ops 3 معرفی شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
Screen-Shot-2015-04-09-at-12.35.34-PM-620x360.png

Activision و Treyarch امروز به صورت رسمی در یک تریلر عنوان Call of Duty بعدی را معرفی کردند، Black Ops 3. در این تریلر عنوان شده که رونمایی از این بازی در تاریخ یکشنبه، April 26th رخ می‌دهد. (دانلود تریلر - 720p)

ویرایش:

box artها:

mapهای بازی تو تریلری که قرار هست منتشر بشه نمایش داده می‌شوند. فعلا یک سری اطلاعات راجبشون اومده:

MP map name one - Hunted - A mid to long range engagement map with a waterfall in the middle allowing for swimming mechanics. #BlackOps3
MP map name 2 - Combine - A tight, close quarters map allowing for SMG's and shotguns to dominate with a risky wall running spot. #BlackOps3
MP map name 3 - Stronghold - A snowy/icey based map in the foothills of Switzerland, allowing for CQB with long range engagements #BlackOps3
modeهای بازی:
Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Hard point, Free for All, Ground War, Demolition, S&D, CTF will all be returning. #BlackOps3

و در نهایت:

.Creating your own camo's in #BlackOps3 will be possible. 64 layers allows for interesting combinations

https://twitter.com/Long_Sensation/with_replies

تریلر

71729112968388207689.jpg

(Official Call of Duty®: Black Ops III Reveal Trailer | 1080 (60fps

تاریخ عرضه بازی (6th November) تایید شد.
هنگام دوییدن و شنا کردن می‌تونید از اسلحه استفاده کنید.
تو بخش مولتی می‌‌تونید از وسایل نقلیه استفاده کنید.

rlhhnc2nod63gvsli7zm.gif

بازی تنها برروی PS4, Xb1 و PC در November 6th عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اون IWـی نسخه MW2 رو ساخته بودن الان در حال توسعه Titanfall 2 هستن .
از IW نمیشه انتظار زیادی داشت که در حالی که مهره های کلیدیش نیستن

اون IW ی هم که ghost و ساخت داره رو کپی جدید titanfall کار میکنه!!

شاید مهره های اصلی IW سر جاشون نباشن و اونور باشن ولی مهره های جدید IW اونور هستن! نگران نباش

تا حالا کسايى که بازى کردن خوششون اومده
من مطمئنم بازى فوق العادست
و اون تريلر بد ساخته شده بود و شما هم فکر کردين بازى بديه
اصلا آدم تو اون تريلر محيط هاى زمستون و جنگل و.. رو ميبينه لذت ميبره

واقعا سره چی دارین بحث میکنید cod خیلی وقت هست که مرده دو یا سه نسخه ی دیگه از بازی عرضه بشه مساوی میشه با angry birds که با مخ خورد زمین جون های اخر کد قطعا تا ۲و یا ۳ سال دیگست برای همین اکتی انقدر روی destiny سرمایه گذاری میکنه چون خودش میدونه کد زیاد عمری براش باقی نمونده
بازی همونی هست که هر سال با هایپ میاد یه مشت خردسال ر دور خودش جمع میکنه و باز سال بعد

واقعا سره چی دارین بحث میکنید cod خیلی وقت هست که مرده دو یا سه نسخه ی دیگه از بازی عرضه بشه مساوی میشه با angry birds که با مخ خورد زمین جون های اخر کد قطعا تا ۲و یا ۳ سال دیگست برای همین اکتی انقدر روی destiny سرمایه گذاری میکنه چون خودش میدونه کد زیاد عمری براش باقی نمونده
بازی همونی هست که هر سال با هایپ میاد یه مشت خردسال ر دور خودش جمع میکنه و باز سال بعد
من همینجا قول میدم CoD تا 10 سال دیگه هم عرضه میشه و تا 10 سال دیگه هم همینقدر فروش میکنه چون همیشه کلی آدم هستن که فقط پول به اسم CoD بدن :)
فعلا هم که خوب داره فروش میکنه و یکی از دلایلی که اکتیویژن بازی رو برنمیگردونه به زمان جنگ جهانی همینه که میترسه بچه مچه هایی که بازی رو میخرن دیگه طرف بازی نیان وگرنه طرفدارای قدیم بازی که مهم نیستن :دی

- - -ویرایش - - -

با احتمال آخرت زیاد موافق نیستم......اون یه سه گانه بود و تمام شد...بعید می دونم دوباره زندش کنن، اما پرایس به احتمال زیاد زنده است:d
وقتی نسخه سوم BO ـی که داستانش تموم شده رو اومدن ساختن هیچ بعید نیست MW4 رو هم بسازن!
ولی چون من دیگه سر Ghosts اعتمادمو به IW از دست دادم بهتره خاطرات مارو با سری فوق العاده MW خراب نکنن :) باز MW3 ـم با اینکه در حد قبلیا نبود میشد به عنوان یک بازی سطح بالا قبولش کرد اما از اون به بعد همش افت بوده.

حالا مگه اینکه این افرادی که IW جذب کرده بتونن نسخه بعدی بازیو یک چیز خوب در بیارن!

تاپیکو کشیدم بالا بخاطر اینکه الان ویدئوی صحنه های برتر سری Call of duty رو یوتیــوب دیدم واقعا یک حس نوستالژیک عجیبی بهم دست داد نتونستم جلو خودمو بگیرم :| توی این چند دقیقه پلک نزدم از بس رفته بودم تو کف.
این صحنه هارو فراموش کرده بودم و رسما بعد از دیدن دوبارش امیدم به این سری بخاطر روندی که پیش گرفته کلا از دست دادم، خودم با BOII هم خیلی حال کردم حتی AW ـم جالب بود برام و سینگلشو تموم کردم اما آدم وقتی اینو ببینه یک دفعه این نسخه های جدید محو میشه براش و میفهمه این چند نسخه آخر مثل فحش میمونه به هرچی گیمر و طرفدار CoD ـه :|
youtube.com/watch?t=308&v=Q92VhmXBBZc
[video=youtube;Q92VhmXBBZc]https://www.youtube.com/watch?t=308&v=Q92VhmXBBZc[/video]

اکثرش مال سری MW بود بقیش هم BOI و WaW ! حتی کلی صحنه از MW3 توش داشت که نمیشه زیبا بودنشو تکذیب کرد حتی اگه یک چیز در حد همون MW3 هم بده من خیلی هم راضیم اما سطح بازی جوری اومده پایین که وقتی میاد متای 83 میگیره میگن بازگشت CoD و این حرفا :| ( سر نسخه AW )

پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

تاپیکو کشیدم بالا بخاطر اینکه الان ویدئوی صحنه های برتر سری Call of duty رو یوتیــوب دیدم واقعا یک حس نوستالژیک عجیبی بهم دست داد نتونستم جلو خودمو بگیرم :| توی این چند دقیقه پلک نزدم از بس رفته بودم تو کف.
این صحنه هارو فراموش کرده بودم و رسما بعد از دیدن دوبارش امیدم به این سری بخاطر روندی که پیش گرفته کلا از دست دادم، خودم با BOII هم خیلی حال کردم حتی AW ـم جالب بود برام و سینگلشو تموم کردم اما آدم وقتی اینو ببینه یک دفعه این نسخه های جدید محو میشه براش و میفهمه این چند نسخه آخر مثل فحش میمونه به هرچی گیمر و طرفدار CoD ـه :|
youtube.com/watch?t=308&v=Q92VhmXBBZc
[video=youtube;Q92VhmXBBZc]https://www.youtube.com/watch?t=308&v=Q92VhmXBBZc[/video]

اکثرش مال سری MW بود بقیش هم BOI و WaW ! حتی کلی صحنه از MW3 توش داشت که نمیشه زیبا بودنشو تکذیب کرد حتی اگه یک چیز در حد همون MW3 هم بده من خیلی هم راضیم اما سطح بازی جوری اومده پایین که وقتی میاد متای 83 میگیره میگن بازگشت CoD و این حرفا :| ( سر نسخه AW )

پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

استارتینگ Black Ops 1 تو کافه و ... و در بازی کردن در نقش منندز در Black Ops II که برای نجات خواهرش میدوه هم جزو ماندگارهای من هستند

خدایی تو کل سری COD فقط و فقط و فقط BO1 به من چسبید اونم صحنه اول بازی تو کافه ... بقیه نسخه ها رو هم تست نکردم از بس رفته تو فاز جنگ مدرن ... یکی از تصاویر بالا رو دیدم یاد Ghost Recon FS افتادم ... حالم از هرچی جنگ مدرن و پهپاد و پرش بلند بهم میخوره ...

بنظر من اینکسای که میگن کالاف هرسال ارزه میشه و تا 10ها سال دیگه ادامه داره کاملا درست میگن واین ادامه درسته که بخاطر پول و طرفداران بچه سال هست اما اینو بدونین که بازی های مثل این و بتلفیلد خوراک ارتش امریکا و دوستانش مثل انگلستان ودوستان هست تا روحیه سربازاشون و احساسات از خود گذشتی و حس قهرمان جنگو نجات دنیا همیشه درشون باقی بمونه و البته تعثیرش روی جوانان دیگر کشور ها که امریکارو ابرقدرت دنیا بدونن هم نباید فراموش کرد

چقدر قبل از پست گذاشتن فکر میکنی؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or