Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دوستان من زیاد به انلاین زدم وارد نیستم.می خواستم ببینم چه جوری میتونم با ایرانی های خودمون بازی کنم یا همین بچه های بازی سنتر که خیلی بهتر میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان من زیاد به انلاین زدم وارد نیستم.می خواستم ببینم چه جوری میتونم با ایرانی های خودمون بازی کنم یا همین بچه های بازی سنتر که خیلی بهتر میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید اون هارو تو لیست دوستانتون اضافه کنید
یا به شما درخواست دوستی بدن .

دوستان چه جوری میشه پینگو اوورد پایین.خیلی مشکل ایجاد میکنه سرعت دانلودم هم بالای 100تاست ولی بازم مشکل دارم.ممنونم میشم اگه راهنمایی کنید

به لطف و یزدان و این آقا میلاد که کلی با هم رفیق شدیم مپ آخر "دووم آوردنی" رو رفتیم و زامبیا رَم کشتیم و جاتون خالی خیلی چسبید!:دی حالا یه تیم 4 نفره مجرب برای اگزو، تا راوند 50 نیاز هست که متقاضیان بگن، هماهنگ کنیم، کلک این یکیَم بکنیم :hug: :d !
پ.ن: ازون دراز کشیدن زیر آسانسور (!!!) و گلیچ بازی اصلا خوشم نمیاد:دی!

به لطف و یزدان و این آقا میلاد که کلی با هم رفیق شدیم مپ آخر "دووم آوردنی" رو رفتیم و زامبیا رَم کشتیم و جاتون خالی خیلی چسبید!:دی حالا یه تیم 4 نفره مجرب برای اگزو، تا راوند 50 نیاز هست که متقاضیان بگن، هماهنگ کنیم، کلک این یکیَم بکنیم :hug: :d !
پ.ن: ازون دراز کشیدن زیر آسانسور (!!!) و گلیچ بازی اصلا خوشم نمیاد
:دی!
درود.
اقا ما هم بازی:d
bahram goor هستم در خدمت شما :d
مجرب نیستم اصلا ولی به دردتون میخورم:d

این dlc بازی که قراره ۲۶ام عرضه شه رایگانه که شامله ۴ مپو اصلحه است؟؟؟
اگه منظورت havoc هست که مپ زامبی هم داخلشه نه پولی هست و اگه اکانت دو استرالیا رو داشته باشی واسه فروش گذاشته فکر کنم حدود بیست دلاره

اگه منظورت havoc هست که مپ زامبی هم داخلشه نه پولی هست و اگه اکانت دو استرالیا رو داشته باشی واسه فروش گذاشته فکر کنم حدود بیست دلاره
این dlc بعدا رایگان نمیشه اخه تو انتخاب اسلحه تو انلاین اومده بود for early access buy this یا همچین چیزی و منظور از دسترسی سریع تر میتونه این باشه بعدا رایگان شه یه جورایی هم ناجوره اینجوری اونایی که ندارن با اونایی که دارن نمیتونن انلاین بازی کنن تو اون مپا یا اگه تو رای گیری قبله بازی یه مپ انتخاب شه که بقیه نداشته باشنم معلوم نیست چی میشه!!

سلام دوستان
بازی من ریجن all امریکاست و اکانت اصلیم برای انگلیس و چندتا dlc با اکانت ریجن ۱ برای بازی خریدم و کل dlcها به اکانت ریجن ۱ اضافه شد و همینطور به بازی
اما متاسفانه فقط تو اکانت ریجن ۱ میونم ازشون استفاده کنم و به اکانت اصلیم اضافه نشد !!!!!
primary هردو اکانت هم اکتوه
بنظرتون مشکل از کجاست ؟!!!
ممنون از راهنماییتون

این dlc بعدا رایگان نمیشه اخه تو انتخاب اسلحه تو انلاین اومده بود for early access buy this یا همچین چیزی و منظور از دسترسی سریع تر میتونه این باشه بعدا رایگان شه یه جورایی هم ناجوره اینجوری اونایی که ندارن با اونایی که دارن نمیتونن انلاین بازی کنن تو اون مپا یا اگه تو رای گیری قبله بازی یه مپ انتخاب شه که بقیه نداشته باشنم معلوم نیست چی میشه!!

هيچ اتفاق خاصي نميفته اونايي كه dlc رو خريدن فقط به اون مپ ها دسترسي دارند،و همچنين هيچوقت هم رايگان نميشه
و early access هم براي افراديه كه كل dlc هارو يك جا پيش خريد كرده باشند

اينترنتم ٣ مگه با پينگ ٣٠ اينا ولي بازي وحشتناك انلاينش لگ داره چند روز و اصلا نميتونم خوب بازي كنم. شمام همين مشكلو دارين؟
امیر حسین جان چه بازی داری میری اگه بازی خاصی هست شاید مشکل از بازی باشه اگه همه بازیها رو میگی مشکل از اینترنتت هستش واسه من که مشکل نداره البته من دوازده مگه ولی روی پونصدو دوازده هم مشکلی با آنلاین نداشتم

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
بازی من ریجن all امریکاست و اکانت اصلیم برای انگلیس و چندتا dlc با اکانت ریجن ۱ برای بازی خریدم و کل dlcها به اکانت ریجن ۱ اضافه شد و همینطور به بازی
اما متاسفانه فقط تو اکانت ریجن ۱ میونم ازشون استفاده کنم و به اکانت اصلیم اضافه نشد !!!!!
ممنون از راهنماییتون
رضای عزیز مشکلی در کار نیست توی دانلود دی ال سی ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون
رضای عزیز مشکلی در کار نیست توی دانلود دی ال سی ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or