Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من اينترنتم ٥٠ مگ هست با پينگ پايين و مشكلي تو اين مورد نيست.. تفنگاش واقعا بد بالانس شدن
Asm كه خداي بي دقتي هستش
Ak12 دميجش زده خوبه و واقعا خوبه ولي نرخ اتش خيلي بدي داره و عملا بايد كلي تير زد تا طرف بميره و تو اين حين يكي ديگه دخل ادمو مياره
Hbr بد نيستش ولي همونطوري كه گفتم نميشه جوري جمع كرد كه باب ميل باشه و قطعا يه جاش هميشه ميلنگه
يه مدت با عاملي بازي كردم همه چيش خوبه الا draw اش كه با quick draw هم اوكي نميشه! و اينكه سنگينم هست سرعت عملو ميگيره بدرد كمپ كرد جن ميخوره

خلاصه بجز اسنايپراش بقيه رو گند زدن با اين تركيبشون! گوست يادمه قشنگ ميشد تفنگ مطابق با سليقه جمع كرد

اين سيتم كارتي perk ها هم خيلي مسخره اس

سلام به نظر من bal27اگه اسمشو درست یادم باشه همون اسلحه ای که تو اسالت رایفل اولی هست بهترین اسلحه برا مود کور یا هاردکور هست اکثرا این اسلحه رو استفاده میکنن هم aimگرفتن باهاش راحته هم سرعت تیر خوبی داره هم دمیج بالایی میده

سلام به نظر من bal27اگه اسمشو درست یادم باشه همون اسلحه ای که تو اسالت رایفل اولی هست بهترین اسلحه برا مود کور یا هاردکور هست اکثرا این اسلحه رو استفاده میکنن هم aimگرفتن باهاش راحته هم سرعت تیر خوبی داره هم دمیج بالایی میده

دقتش با رنجش زياد بالا نيست! دقت و رنج بالا دار بخايم يا از اين سه تير ها هست يا دميج خيلي پايين! ميگم بدجور تقسيم شده ويژگي اين تفنگاش.. ايكاش حداقل تفنگاي واقعي قرار ميدن توش اينجوري نميشد! يه مشت تفنگ خيالي معلومه بهتر از اين نميشه

Ae-47 كه واسه dlc ها هستش بعضي وقتا ميميرن از رو جنازه ور ميدارم به نظر خوب مياد خصوصا اينكه ريلودي هم نيست و حرارتيه

دقتش با رنجش زياد بالا نيست! دقت و رنج بالا دار بخايم يا از اين سه تير ها هست يا دميج خيلي پايين! ميگم بدجور تقسيم شده ويژگي اين تفنگاش.. ايكاش حداقل تفنگاي واقعي قرار ميدن توش اينجوري نميشد! يه مشت تفنگ خيالي معلومه بهتر از اين نميشه

Ae-47 كه واسه dlc ها هستش بعضي وقتا ميميرن از رو جنازه ور ميدارم به نظر خوب مياد خصوصا اينكه ريلودي هم نيست و حرارتيه
فکر میکنم شما اصلا اسلحه الیت نگرفتی کلی اسلحه خوب مثل ak12 rip /hbra3 insanity/bal 27 obsidian steed توی بازی هست که هر کدومش رو داشته باشی مطمئن باش زیر 25 تا کیل نمیگیری شما مثلا ak12 رو با laser sight +extended mag+supressor امتحان کن نتیجش رو میبینی
بهترین اسلحه بازی هم به نظر من asm1 که اگه یاد بگیری درست ازش استفاده کنی k/d میره بالای 2
AE4 هم فقط خوراکه هارد کوره من یه بار تو هارد کور 35 تا کیل باهاش گرفتم

فکر میکنم شما اصلا اسلحه الیت نگرفتی کلی اسلحه خوب مثل ak12 rip /hbra3 insanity/bal 27 obsidian steed توی بازی هست که هر کدومش رو داشته باشی مطمئن باش زیر 25 تا کیل نمیگیری شما مثلا ak12 رو با laser sight +extended mag+supressor امتحان کن نتیجش رو میبینی
بهترین اسلحه بازی هم به نظر من asm1 که اگه یاد بگیری درست ازش استفاده کنی k/d میره بالای 2
AE4 هم فقط خوراکه هارد کوره من یه بار تو هارد کور 35 تا کیل باهاش گرفتم

چرا از هر تفنگ چند تا نسخه گرفتم ولي لوت كم ميوردم همرو مجبور شدم بريزم دور الا دو سه تا تفنگ كه خيلي استفاده ميكنم ازشون. Insanity رو دارم. مزيته ليزر چيه؟! Asm خيلي به چپ و راست ميره بخاطر اين خوشم نمياد ازش ولي خيليا ازش استفاده ميكنن نميدونم چرا

چرا از هر تفنگ چند تا نسخه گرفتم ولي لوت كم ميوردم همرو مجبور شدم بريزم دور الا دو سه تا تفنگ كه خيلي استفاده ميكنم ازشون. Insanity رو دارم. مزيته ليزر چيه؟! Asm خيلي به چپ و راست ميره بخاطر اين خوشم نمياد ازش ولي خيليا ازش استفاده ميكنن نميدونم چرا
لیزر واسه hip fire خیلی تاثیر داره دقت اسلحه بدون aim down کردن خیلی بالا میره و مواقعی که فرصت نشونه گیری نداری خیلی به کمک میاد
اگه زیاد میمیری exo shield هم یه امتحان بکن
اگه جا واسه اسلحه کم داری نگران نباش اکتی کنار شماست و شما با پرداخت پول میتونی جای اسلحه رو تا 120 بالا ببری :))

لیزر واسه hip fire خیلی تاثیر داره دقت اسلحه بدون aim down کردن خیلی بالا میره و مواقعی که فرصت نشونه گیری نداری خیلی به کمک میاد
اگه زیاد میمیری exo shield هم یه امتحان بکن
اگه جا واسه اسلحه کم داری نگران نباش اکتی کنار شماست و شما با پرداخت پول میتونی جای اسلحه رو تا 120 بالا ببری :))

كلا از اول اگزو شيلد استفاده ميكردم و بقيشون واقعا به لعنت خدا نميرزن! اون نامرئي شدنش كه چرته و پرته نميدونم اصلا واسه چي گذاشتن! كلا ١٠ ثانيه نامريي ميشه اونم نامريي خيلي تابلو كه از صدمتري كاملا visible هست طرف! اگه نامريي شدن مثل كرايسس بود كه اصلا نميشد طرفو ديد باز يه چيزي
ليزر رو پس بايد امتحان كنم

كلا از اول اگزو شيلد استفاده ميكردم و بقيشون واقعا به لعنت خدا نميرزن! اون نامرئي شدنش كه چرته و پرته نميدونم اصلا واسه چي گذاشتن! كلا ١٠ ثانيه نامريي ميشه اونم نامريي خيلي تابلو كه از صدمتري كاملا visible هست طرف! اگه نامريي شدن مثل كرايسس بود كه اصلا نميشد طرفو ديد باز يه چيزي
ليزر رو پس بايد امتحان كنم
دوست من exo hover هم چیز خوبیه حتما امتحانش کنید.

Sent from my GT-S7582

دوستان اینsupply dropsها اومدنش از قانون خاصی پیروی میکنه؟مثلا من یه سلاح و بخوام باید چی کار کنم تا الیته همونو به من بده؟لطفا کمک کنید ممنون میشم.

دوستان اینsupply dropsها اومدنش از قانون خاصی پیروی میکنه؟مثلا من یه سلاح و بخوام باید چی کار کنم تا الیته همونو به من بده؟لطفا کمک کنید ممنون میشم.

بايد انقدر با اون اسلحه تو شرايط مختلف ادم بكشي تا بهت بده.
مثلا يه تعداد خاص بايد هدشات كني ، يه تعداد بايد از راه دور بكشي ، يه تعداد بدون اينكه هدف بگيري بكشي و....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or