Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
بازی امروز به دستم رسید. سرور های انلاینش برای من تعجب آور بود. لگ و تأخیر محسوس اصلاً نداشتم !!! خیلی خوب بود. جالب، سریع و جذاب.
گرافیک این بازی به نظرم خیلی کم هست با توجه به قدرت سخت افزارهای این نسل.

چرا واسه من برعکسه؟!!!
من مولتی همه بازی هارو بی مشکل بازی میکنم
بتل..لست اف اس..دستینی..فیفا
ولی واسه codجدید مشکل دارم همیشه دوخط بیشتر از اون انتنه واسم پر نیست و لگ دارمو گاهی اوقت تاخیر
پینگمم با با 8.8.8.8،،،100با 4.2.2.4،،115
نمیدونم چیکارکنم
اینهمه بازیو خریدم که با مولتیش حال کنم
ولی این مشکل اذیت میکنه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

چرا واسه من برعکسه؟!!!
من مولتی همه بازی هارو بی مشکل بازی میکنم
بتل..لست اف اس..دستینی..فیفا
ولی واسه codجدید مشکل دارم همیشه دوخط بیشتر از اون انتنه واسم پر نیست و لگ دارمو گاهی اوقت تاخیر
پینگمم با با 8.8.8.8،،،100با 4.2.2.4،،115
نمیدونم چیکارکنم
اینهمه بازیو خریدم که با مولتیش حال کنم
ولی این مشکل اذیت میکنه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

صبح که بازی کردم بدون لگ بود و آنتن هم یا پر بوده (4 خط) یا سه خط بود. در چند پست قبلی خودم ثبل از اینکه این بازی و بخرم طبق تجربه ای که با سایر مولتی ها cod داشتم تأخیر نیم تا یک ثانیه ای هست. اما از ghost بهتر شده. در ghost من که تیر میزدم اصلاً به طرف نمیخورد. اما در این ورژن بهتر شده.
در kill cam تأخیر واضح هست، شما دشمن و میبینی، شلیک می کنی اما زودتر kill می شی. در دوربین دشمن شما با تعجب میبینی که تیری از اسلحه ات خارج نشده.
نت من پارس آنلاین هست، پروفایل گیم را برای من تنظیم کردند و پینگ من بین 110 الی 120 هست. اما غروب ها دیگه خرچنگ غورباقه میشه.

در بازی cod سرور یا میزبان یکی از بازیکن ها می شود و بقیه به اون وصل میشن. پس هر دست ممکنه که شانسی شما پینگ خوبی داشته باشید یا بد.

کاری که قرار هست انجام بدم اینه که خط adsl dedicated یا premium بگیرم. این خط اختصاصی هست و تا جاییکه من تحقیق کردم به راحتی به مشتری نمی دهند. حداقل که نمایندگی شهر من این حرف و زده. هزینه اش هم زیاد هست. از 75 تومان در ماه شروع میشه. از میزان ترافیک هنوز اطلاعاتی ندارم اما به محض اینکه انجام دادم جزئیاتش و در اختیار شما قرار می دهم تا بلکه استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
من پينگم تو بازی تا قبل اپديت سه چهار تا خط نشون میداد بعد از اپديت شد یکی دوتا:dقرمز و زرد

احتمالا سرورا که ایراد داشتن اینطوری نشون میداده خودم هم تعجب کرده بودم :))

من پينگم تو بازی تا قبل اپديت سه چهار تا خط نشون میداد بعد از اپديت شد یکی دوتا:dقرمز و زرد

احتمالا سرورا که ایراد داشتن اینطوری نشون میداده خودم هم تعجب کرده بودم :))

به طور کلی مشکل از اینترنت داغون ایران هستش که متاسفانه هر چی هم بگیم کم گفتیم . من نمیدونم چرا در این بخش هیچ پیشرفتی حاصل نشده و نت داغون تر هم شده؟! ای کاش روزی اینترنت ایران به سطح جهانی و حتی فراتر از آن هم برسد .

به طور کلی مشکل از اینترنت داغون ایران هستش که متاسفانه هر چی هم بگیم کم گفتیم . من نمیدونم چرا در این بخش هیچ پیشرفتی حاصل نشده و نت داغون تر هم شده؟! ای کاش روزی اینترنت ایران به سطح جهانی و حتی فراتر از آن هم برسد .

ما سرور های داخلی اشغالی داریم اگر این به قول معروف اینترنت ملی راه بیوفته هم این سرویس که اسمشو اینترنت میذارن وضع بهتری پیدا میکنه هم از نظر پهنای باند

اونا هم اگه بخوان با سرور هایی که توو ایران هست بازی کنن وضع بهتری از ما ندارن(به طور مثال پینگ اینترنت ه1مگ مخابرات با پینگ 128 اش هیچ فرقی نمیکنه)...تنها فرقشون با ما توی پهنای باند ه که اونا بستر سازی کردن و اینترنت ه ملی دارن ...ما هنوز چیزی با این کارایی نداریم
-------------------------------------------------------------------------------
تا الان چه قدر اپدیت اومده؟

بابا ۲روزه همش رو قرمزه
وجدانا رفت رو اعصابم

Sent from my iPhone using Tapatalk

من هم دو روزه که صبح ها سعی می کنم بازی کنم اما خداییش خیلی روی اعصاب هست. روز اول که بازی و گرفتم خیلی خوب بود و تأخیر نداشتم، با اینکه با گیم پلی بازی آشنایی نداشتم راند اول تونستم 15 نفر و kill کنم. اما امروز صبح با اینکه پینگ من تا لندن 120 هست توی بازی لگ شدید دارم. معلوم نیست ما را با کجای دنیا join می کنه. چین، امریکا یا قطب جنوب .... مسلماً اگر میزبان از اروپا باشه اینطور لگ و تأخیر نداشتم. طرف اگر افقی run کنه که اصلاً تیز بهش نمیخوره. صبح از پشت دو بار مشت زدم به یارو اصلاً عمل نکرد، طرف برگشت و با سه تا تیر کار و تمام کرد !!!!

آقا بعد از ۲ هفته اومدم بازی کنم دیدم ۵۰۰ مگ آپدیت داده .....

برا شما هم ۵۰۰ مگ بوده آخرین آپدیت؟

آره اخرین آپدیت همین حدود هست. مربوط به تنظیم کردن اسله ها در بخش multiplayer

من هم دو روزه که صبح ها سعی می کنم بازی کنم اما خداییش خیلی روی اعصاب هست. روز اول که بازی و گرفتم خیلی خوب بود و تأخیر نداشتم، با اینکه با گیم پلی بازی آشنایی نداشتم راند اول تونستم 15 نفر و kill کنم. اما امروز صبح با اینکه پینگ من تا لندن 120 هست توی بازی لگ شدید دارم. معلوم نیست ما را با کجای دنیا join می کنه. چین، امریکا یا قطب جنوب .... مسلماً اگر میزبان از اروپا باشه اینطور لگ و تأخیر نداشتم. طرف اگر افقی run کنه که اصلاً تیز بهش نمیخوره. صبح از پشت دو بار مشت زدم به یارو اصلاً عمل نکرد، طرف برگشت و با سه تا تیر کار و تمام کرد !!!!

آره اخرین آپدیت همین حدود هست. مربوط به تنظیم کردن اسله ها در بخش multiplayer

کلا این پینگ باعث شد انلاین بتزی تجربه بدی برام بزاره. بقیه بازسا مخصوصا the last of us سروراش خوب بود. اما این انگار نه انگار. همش با انگولا و ابریقا میفتیم!
شانسه دیگه

کلا این پینگ باعث شد انلاین بتزی تجربه بدی برام بزاره. بقیه بازسا مخصوصا the last of us سروراش خوب بود. اما این انگار نه انگار. همش با انگولا و ابریقا میفتیم!
شانسه دیگه

دقیقاً همینطوره. اما فقط که مشکل سر پینگ نیست. همان اندازه که پینگ مهمه packet loss هم مهم هست. یکی از دلایلی که از 10 تا تیر 5 تا به هدف میخوره همین packet loss هستت.
TLOU را من هم آنلاینش و بازی کردم. لگ و تاخیر کجا بود !!! اصلاً بحث این حرف ها نبود، BT4 هم آنلاینش فوق العاده ست.
با تمام سری های COD این مشکل و داشتم، تو آنلاین destiny هم تأخیر واضحی دارم. کلاً باید بازی هایی را تهیه کنیم که بخش آنلاین اش برای ما مناسب باشه، البته به این معنا نیست که از خرید COD AW پشیمان باشم، ولی چه میشه کرد. هر ساله باید ورژن های COD و BT را خرید و آرشیو کرد. بازی دیگه ای در سبک شوتینگ نیست که به پای این دو تا برسن.

دیگه با نت معمولی پینگ از این بهتر که نمیشه: اما COD اصلاً جواب نداد امروز و دیروز. ببینید نوشته "نمیتواند packet loss را تست کند"!!!

دقیقاً همینطوره. TLOU را من هم آنلاینش و بازی کردم. لگ و تاخیر کجا بود !!! اصلاً بحث این حرف ها نبود، BT4 هم آنلاینش فوق العاده ست.
با تمام سری های COD این مشکل و داشتم، تو آنلاین destiny هم تأخیر واضحی دارم. کلاً باید بازی هایی را تهیه کنیم که بخش آنلاین اش برای ما مناسب باشه، البته به این معنا نیست که از خرید COD AW پشیمان باشم، ولی چه میشه کرد. هر ساله باید ورژن های COD و BT را خرید و آرشیو کرد. بازی دیگه ای در سبک شوتینگ نیست که به پای این دو تا برسن.

دقیقا کن الان نشستم دنبال dns خوبم با مال ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ ۸۰میلی سانیست چنوتایی پیدا کردم ۴۸ اا باید تست کنم ببینم چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or