Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
برا من هنوز مشکل داره و نمیشه به سرور نتم هم مخابرات

کلا نت این روزا داغونه . نگران نباشید مخابرات از همش بهتره . یکدفعه مشکل از سرورا بود که با آپدیت درست شد اما ایندفعه به خاطر وضع اینترنت ایران هستش .

کلا نت این روزا داغونه . نگران نباشید مخابرات از همش بهتره . یکدفعه مشکل از سرورا بود که با آپدیت درست شد اما ایندفعه به خاطر وضع اینترنت ایران هستش .

حاجي نت هميشه داغونه!!!اين برامون عادي شده!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

حاجي نت هميشه داغونه!!!اين برامون عادي شده!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
آره دیگه درست میگید . دوستان دیگه عادت دارن با اینجور نت ها کار کنن . باور کنید همین امکاناتی که داریم نصف خارجی ها هم نیست . مثالش همین آنلاین بازی کردن هست خارجی ها هر موقع اراده کنن با بهترین پینگ و کیفیت و بدون هیچ مشکلی سریع دسترسی دارن به بازیشون اما اینجا یک موقع یا یا اینترنت قطعه یا پینگ خرابه و صفحه ها باز نمیشن . یا کلا بحث خرید اینترنت و قیمتش هم که بدتر . در کل وضع خرابه .:d

یک سوال دارم که میدونم تکراری هست اما نتونستم جوابش و پیدا کنم. بازی را اگر به صورت region 2 بگیرم با توجه به اینکه دستگاه و psn من رجیون 1 و امریکا هست، برای بازی آنلاین به مشکلی برنمی خورم؟ یا فقط برای خرید dlc باید اکانت جدید رجبون 2 بسازم و با اکانت رجیون 1 بازی کنم. ممنون میشم یک راهنمایی کوچیک کنید تا من خریدم و زودتر انجام بدم.

یک سوال دارم که میدونم تکراری هست اما نتونستم جوابش و پیدا کنم. بازی را اگر به صورت region 2 بگیرم با توجه به اینکه دستگاه و psn من رجیون 1 و امریکا هست، برای بازی آنلاین به مشکلی برنمی خورم؟ یا فقط برای خرید dlc باید اکانت جدید رجبون 2 بسازم و با اکانت رجیون 1 بازی کنم. ممنون میشم یک راهنمایی کوچیک کنید تا من خریدم و زودتر انجام بدم.

ریجن کنسول مهم نیست. اگر بخواید DLC دانلود کنید یا از کدی که همراه بازی خریدید استفاده کنید باید ریجن بازی و اکانت شما یکی باشه. در بازی آنلاین هم مشکلی پیش نمیاد. اگر میخواید DLC بخرید پیشنهاد میکنم بازی ریجن 1 گیر بیارید تا بعدا به مشکل برنخورید.

رجین ها فقط یک تفاوت دارن اونم اینه که برای Dlc گرفتن باید ریجن بازیتون با ریجن اکانتتون ( نه دستگاهتون) یکی باشه . برای بازی آنلاین هم بازیتون هر ریجنی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت میتونید بازی کنید و آپدیت کنید بازیتونو .

ریجن کنسول مهم نیست. اگر بخواید DLC دانلود کنید یا از کدی که همراه بازی خریدید استفاده کنید باید ریجن بازی و اکانت شما یکی باشه. در بازی آنلاین هم مشکلی پیش نمیاد. اگر میخواید DLC بخرید پیشنهاد میکنم بازی ریجن 1 گیر بیارید تا بعدا به مشکل برنخورید.

رجین ها فقط یک تفاوت دارن اونم اینه که برای Dlc گرفتن باید ریجن بازیتون با ریجن اکانتتون ( نه دستگاهتون) یکی باشه . برای بازی آنلاین هم بازیتون هر ریجنی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت میتونید بازی کنید و آپدیت کنید بازیتونو .

دست هر دو شما دوست عزیز درد نکنه، dlc خریداری نمی کنم و فقط همان بخش آنلاین برام مهم است. ممنون از اینکه سریع پاسخ داید.

دست هر دو شما دوست عزیز درد نکنه، dlc خریداری نمی کنم و فقط همان بخش آنلاین برام مهم است. ممنون از اینکه سریع پاسخ داید.

خواهش میکنم وظیفه هست . پس سعی کنید بازی هاتونم ریجن 1 ( All) خریداری کنید ارزون تر هم در میاد به طور کلی حالا میتونید Dlc هم استفاده کنید میتونید هم نکنید .

ديشب چند دست انلاين زدم زياد نچسپيد، فك كنم به خاطر اينه كه بتل بازم... سينگلشم اولين كا اف كه زياد برام جذاب نبوده يا شايدم به خاطر اينه كه پير شدم شدم:|

ديشب چند دست انلاين زدم زياد نچسپيد، فك كنم به خاطر اينه كه بتل بازم... سينگلشم اولين كا اف كه زياد برام جذاب نبوده يا شايدم به خاطر اينه كه پير شدم شدم:|

در کل هر کسی بتلفیلد رو مولتی بازی کرده و اومده کال اف دیوتی مشخص هست که مایوس میشه و کسل کننده هست براش چرا که در زمینه مولتی پلیر و آنلاین تو این چند ساله واقعا بتل فیلد برتری کامل داشته و کال اف دیوتی داره سعی میکنه خودش رو به بتل فیلد برسونه و از اون پیشی بگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or