Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
سلام به دوستان. یه سوالی دارم اگر جواب بدید ممنون میشم ...من call of duty گرفتم روش عربی نوشته بعد پشتش زده رجیون3 ,ولی اکانتم رجیون 2 هست الان میتونم بعداا باهاش dlc بگیرم

سلام به دوستان. یه سوالی دارم اگر جواب بدید ممنون میشم ...من call of duty گرفتم روش عربی نوشته بعد پشتش زده رجیون3 ,ولی اکانتم رجیون 2 هست الان میتونم بعداا باهاش dlc بگیرم
سلام .
نه نميشه .
بايد ريجن اكانت و بازى يكى باشه .

خوب ما هم بازی رو دیروز خریدیم و یه چن ساعتی داستانیش رو رفتیم.بسی حال داد اگه به شوتر علاقه مندید حتمن بازی رو تجربه کنید ،گیم پلی مثل نسخه های قبلی سریع و هیحان انگیزه و ادم لذت میبره گرافیک بازی هم تو سطخ مطلوبی قرار داره.حیف که این هفته شاهکاری به اسم جی تی ای میاد وگرنه نگه میداشتم بازی رو یه حالی هم تو بخش انلاینش میکردیم:d

از بچه هرکی بازی رو میخاد بخره یه ندا به من بده

خب امروز با سختی بسیار زیاد طی 42 دقیقه تونستم exo survival رو توی comeback تا راند 25 برم بعدشم میشد رفت دیگه خستگی نذاشت!#:-s
عکسشم توی گروپ چت بازیسنتر توی پی اس ان هست:دی

دور من خط بکشید
61135519334077539316.gif
خریت کردیم روی دو تا کنسول خریدیمش... این دیگه titanfall 2 حساب میشه نه Call of duty
61135519334077539316.gif

ghosts رو میشد تحمل کرد... ولی این یکی امده از Spec ops mw3 کپی کرده همونجا هم نتونسته و به کل بازی رو به گند کشیده
61135519334077539316.gif

برای فن Modern warfare توصیه میشه طرف این بازی نرید...اگه میرید کپی این بازی رو بخرید ..فکر کنم اوضاع دیگه برای ما قرمزه که بشینیم وقتمون رو روی این تلف کنیم

آخرین ویرایش:
دور من خط بکشید
61135519334077539316.gif
خریت کردیم روی دو تا کنسول خریدیمش... این دیگه titanfall 2 حساب میشه نه Call of duty
61135519334077539316.gif

ghosts رو میشد تحمل کرد... ولی این یکی امده از Spec ops mw3 کپی کرده همونجا هم نتونسته و به کل بازی رو به گند کشیده
61135519334077539316.gif

برای فن Modern warfare توصیه میشه طرف این بازی نرید...اگه میرید کپی این بازی رو بخرید ..فکر کنم اوضاع دیگه برای ما قرمزه که بشینیم وقتمون رو روی این تلف کنیم
به نظر منم فرقی با تایتانفال نداره و خرید تایتانفال به صرفه تره.
حالا شما که روی دوتا کنسول تجربه کردید، تفاوت گرافیکی ای وجود داره؟

به نظر منم فرقی با تایتانفال نداره و خرید تایتانفال به صرفه تره.
حالا شما که روی دوتا کنسول تجربه کردید، تفاوت گرافیکی ای وجود داره؟

گرافیک روی Xbox one بهتر کار شده به خاطر نور دهی بهتر در بازی
کلا Call of duty دیگه جوک شده ... بهترین روزهای که داشتم با مولتی یا Spec ops رویmw2-mw3 بود... بازی ghosts رو میشد تحمل کرد اونهم به خاطر extinction...ولی مولتیش نه هر چند که واقعی تر از ADvanced warfare بود ولی بازی Aw واقعا مسخره خلق شده... از spec ops mw3 تقلید ناقص کرده که موفق نبوده و همینطور بپر بپرهای روی مولتی این بازی یکم رو اعصابه... چون بازی فانتزی شده
من از خود titanfall هم خوشم نیومد ...تجربه اش کردم چون فانتزی گیم هستش ولی به شما توصیه میکنم طرف titanfallبرو چون گرافیگ بهتری داره هم این که بابایی Advanced warfare حساب میشه

دیروز بازی رو گرفتم.. گرافیکش خوبه ولی اون تصوری که ازش داشتم با توجه به تریلرا و ... نبود متاسفانه دلیلشم نسل ۷ هستش ! هر وقت انحصاری واسه ۸ زدن میشه به گرافیک فیلمی امیدوار بود.

دیروز بازی رو گرفتم.. گرافیکش خوبه ولی اون تصوری که ازش داشتم با توجه به تریلرا و ... نبود متاسفانه دلیلشم نسل ۷ هستش ! هر وقت انحصاری واسه ۸ زدن میشه به گرافیک فیلمی امیدوار بود.
منتظره گرافیکه فیلمی نباش . اینا دنباله 60 فریم ثابت روی pc-one-4 هستن . از سره ته خیلی چیزا میزنن که فریم رو ثابت نگه دارن D:
البته فک کنم میتونست "مقداری" بهتر باشه اگر فقط برای نسل جیدید بود اما چه مقدار نمیدونم.

اما در هر صورت وقتی به پیشینه COD نگاه میکنی کلا هر نسل این بازی فقط یک engine داشته که رفته رفته upgrade شده .
انتظاره چیزه فضایی ازش هیچوقت ندارم D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or