Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
شما که بازیرو نابود کردی :d درسته بازی اشکالاتی داره ولی دیگه نه تا این حد!

اينجوري هم نيستشا..
من cod mw 2 و cod ghosts رو خييلي بازي كردم... شب و روز بازي ميكردم..
با پينگ 210-280خداييش مشكلي نداشتم دوست عزيز :)
البته با خارجيا يوقتايي مشكل پيش ميومد اما با ايراني ها اصلا هيچ مشكلي نبود.

بازی هیچ اشکالی خاصی نداره و هیچوقت هم نداشته، عرض کردم که سرور ها به درد ماها نمیخوره.
من هم منظورم در matchmaking هست، که با خارجی ها بازی می کنید، لذت بازی آنلاین بیشتر به اینه که به صورت متغیر با سایر گیمر ها بازی کنید، نه اینکه 24 ساعته با چند تا از دوستان خودتون death match بازی کنید. نت شما با پینگ 280 الی 210 یعنی تا دو ثانیه تأخیر دارید. شما میخواید بگید که در 10 مورد برات پیش نمیاد که در 8 مورد شوتینگ face to face ، کیل kill بشید؟ شما مگه kill cam را پس از اون مشاهده نمی کنید؟ برای من اینطوریه و می دونم واسه 99 درصد ایرانی ها هم همینطوره که طرف و میبینید، تیر بهش می زنید اما با دو سه تا تیر می میرید. بعد در kill cam از زاویه حریف داستان فرق داره!!! او شمار و میبینه، سه تا تیر میزنه و تیری از اسلحه شما خارج نمیشه !!! هر جا هم خوندی که سرورها در مولتی پلیر بدون مشکل اجرا میشن و فقط بخون و باور نکن
COD بهترین بازی شوتینگ تاریخ شناخته شد، اخبارش در IGN هست و در کتاب رکوردها نیز ثبت شده. حرف من اینه که آنلاین اش به درد ما نمی خوره.

آخرین ویرایش:
معلومه که نداره عزیز. بازیهای cod برای ما ایرانی ها ارزش خرید ندارند. سرور های آنلاین این بازی به درد ماها نمی خوره. همیشه 1 ثانیه شما حداقل تأخیر دارید. تمام مدل های cod را من آنلاین بازی کردم و همه همین اشکال و برای ما داشته. پینگ من روی 8.8.8.8 , 4.2.2.2 هست 115. حالا من سر در نمیارم چطور بعضی از دوستان می گن با مولتی اش حال می کنن. این شماره هم مثل همه ست و فرقی نداره. سرورهای آنلاینش آشغاله، واسه 5 ساعت گیم پلی کمپین این بازی و نخرید. روی 360 حداقل بخرید که 15 تومنه .
یه مشکلی واسه شخص خودتونه جمع نبندی بهتره فک کنم
ghost رو من مشکلی نداشتم آنلاینشو
این رو هم مشکلی نداشتم تا الان و راحت بازی میکنم
سروراش ضعیفه درست ولی اینجوری ها هم که شما گفتی نیست .

یه مشکلی واسه شخص خودتونه جمع نبندی بهتره فک کنم
ghost رو من مشکلی نداشتم آنلاینشو
این رو هم مشکلی نداشتم تا الان و راحت بازی میکنم
سروراش ضعیفه درست ولی اینجوری ها هم که شما گفتی نیست .

با این اپديت جدید کمی بهتر شده و به زودی هم مثل شمارهاي قبلی عالی میشه :)

دوستان یه سوال این نسخه ریجن2 بازی میکن در مقایسه با ریجن1 مقداری سانسور داره؟
درسته و تائید شده این موضوع؟
اگه آره چه چیزایی سانسور شده

دوستان یه سوال این نسخه ریجن2 بازی میکن در مقایسه با ریجن1 مقداری سانسور داره؟
درسته و تائید شده این موضوع؟
اگه آره چه چیزایی سانسور شده
×_×
هیچ چیزی سانسور نشده ...
اون فقط یه قسمت مولتی بازی tlou بود عزیز ...

دوستان season pass بازی رو الان میشه گرفت ؟ یا این که هست پیش فروش هست ؟
میشه گرفت . SP رو همیشه گرفت.
منتهی DLC که هنوز نیومده ! تا بیاد...

آقا یه سوال: بازی ارزش خرید داره؟! یا اینکه یه شوتر معمولیه؟! من امرزو میخواستم بازی رو بگیرم ولی دو دل شدم گفتم شاید ارزش نداشته باشه ادم 200 تومن هزینه کنه. از لحاظ گرافیک و داستان و گیم پلی و اینا چجوریه؟!
سلام... من کلا پیشنهاد میکنم طرف بتلفیلد بری... تو مولتی کد اکثرا خارجی های نوب با یه پینگ درست و درمون چند ثانیه ای جلوتر از شما هستن:/
سینگل پلیر هم اگه فقط میخوای کلا برو سر وقت فارکرای، دراگون ایج یا جی تی ای که دو سه روز دیگه ریلیز میشن... البته فارکرای اومده ولی نجومیه قیمتش:d
داستان هم در حد سه گانه "جنگاوری نوین" و دوگانه بلک اپس نیست

توصیه به کال اف بازهای محترم
گرافیک عالی
داستان خوب
انیمیشن های مهیج فراوون
اکشن و هیجان بازی بالا
حتما بازی تهیه کنید
20216076657392674941.jpg

03100535440624814160.jpg

آخرین ویرایش:
ب هیچ عنوان فک نمیکردم با این پرش Exo بتونم ارتباط برقرار کنم... لامصب اعتیاد پیدا کردم ب این پرش... اصن خوراکم شده....
مولتی بازی واقعا لذت بخش هست...
دیشب تا حالا فقط ی مرخله از سینگل رو رفتم....بقیه مولتی زدم

احساس میکنم نوب زیاد ریخته تو بازی... شما هم همین حس رو دارید؟

طبق گفته های سازندگان واقعا هسته ی بازی حفظ شده ... فقط تغییرات کوچک

خرید Season Pass تو شاخشه...

معلومه که نداره عزیز. بازیهای cod برای ما ایرانی ها ارزش خرید ندارند. سرور های آنلاین این بازی به درد ماها نمی خوره. همیشه 1 ثانیه شما حداقل تأخیر دارید. تمام مدل های cod را من آنلاین بازی کردم و همه همین اشکال و برای ما داشته. پینگ من روی 8.8.8.8 , 4.2.2.2 هست 115. حالا من سر در نمیارم چطور بعضی از دوستان می گن با مولتی اش حال می کنن. این شماره هم مثل همه ست و فرقی نداره. سرورهای آنلاینش آشغاله، واسه 5 ساعت گیم پلی کمپین این بازی و نخرید. روی 360 حداقل بخرید که 15 تومنه .

اینجوری که میگین نیست...من با نت 256 توی کال اف بازی میکردم نسل قبل مولتی...بعضی وقتا مشکل داشت ..نه همیشه...خیلی هم حال میده...
الان که یه مگ دارم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or