Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یکی به من هم بگه اخه خیلی وسوسه شدم بخرم ولی میترسم 5 ساعته تموم شه:|
یکی از دوستام روی 3 تموم کرده .
گفت هر مرحلش خیلی بکشه دیگه 30 دقیقس . در مجموع روی veteran تموم کرده 7ساعت و نیم با جمع اوری collectible اینا گفت :\ ...
فک کنم گفت 15 مرحله هست کلا.

دوستان این قضیه 2xp برای day zero که قرار بود برای اونایی که pre -order کرده بودن باشه امروز فعال شد
فقط جالبیش این بود برای کسایی هم که دیسک بازیو داشتن هم 2xp فعال شد مفتی مفتی

قضیه infected چیه؟

یه مود مولتی پلیره که دو تا تیم توش هست یکی ایتفکتید یکی survivor بعدش اول بازی همه survivor اند تایمر که تموم میشه یکی میشه infected
که فقط چاقو داره هر infected ـی که یکی از تیم مقابلو بکشه اون یارو میاد تو تیم خودش

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفا کمی در مورد بخش coop توضیح بدید
بخش سینگل coop هستش یا مثل MW3؟

مث مدرن 3 هست فقط 100 برابر باحال تر!!!!

بخش زامبی انگار هم تو season pass هست هم میشه جدا تو یه DLC خرید . تو خود بازی نیست :(. ولی مثل بلک اپس یه مود زامبی کامل داره :) دیگه خرید season pass واجب شد :d

Digital Foundry که بخش مهمی از سایت مشهور Eurogamer قلمداد می شود و در مباحث سخت افزاری و فنی بازی های ویدئویی فعالیت دارد، بالاخره ویدئو مقایسه نرخ فریم بازی Call of Duty: Advanced Warfare را برای دو کنسول Xbox One و Playstation 4 منتشر کرده است. طبق توضیحات ارائه شده از سوی تهیه کنندگان این مقایسه، گرافیک به طور کلی در هر دو نسخه برابر است اما زمانی که بحث عملکرد هم مطرح می شود، Xbox One اینجا بهتر می درخشد.نسخه PS4 در حالی آزمایش شده است که بسته بهینه ساز ۱٫۰۴ نصب شده اما این مسئله بی دردسر نبوده است. در مرحله کشور سئول نرخ فریم دائما بین ۵۰-۶۰ متغییر است و حتی در صورت پرتاب نارنجک شناسایی دشمنان، این مقدار به ۴۰ نیز می رسد. قابلیت v-sync در کنسول PS4 طوری طراحی شده است که صبر می کند تا فریم بعدی کاملا پردازش شود اما همین مسئله کمی کندی را برای کنسول سونی به همراه داشته است.
viva xbox one:d

امتیازات نهایی من:
داستان:5/10
گیم پلی:6/10
گرافیک:7.5/10
موسیقی و صداگذاری:7.5/10
مولتی پلیر:4.5/10
از نظر سینگل، بی ارزش ترین بازی نسل 8 تا این لحظه و از نظر مولتی پلیر، تکراری ترین و کلیشه ای ترین مولتی نسل جاری لقب می گیره از این جانب.به محض اومدن AC:Unity ، با یک لگد دیسک این بازی رو از کنسولم دورش می کنم!:|:d

خوب Acti لعنتی موفق شد روی من رو کم کنه! مجبورم حرفام رو پس بگیرم!:|:d بعد از 20 ساعت بازی کردن مولتی کاملاً معتادش شدم و ارتباط معنوی باهاش برقرار کردم!:dبا آپگرید کردن تجهیزات فاز مولتی عوض میشه کلاً و حس لذت بخش و مبارزات نفس گیری رو بوجود میاره! با توجه به قابلیت Jumping ، هیچ نوب و کمپری در امان نیست! با ترکیب قابلیت ها و Perk ها،یک کیل های نازی گرفتم که از شدت هیجان نزدیک بود کار دست خودم بدم!:dمد Infected با وجود Jumping ، به طرز وحشتناکی جذاب تر شده! توی یک مچ ، من فقط به عنوان Surviver مونده بودم و بقیه همه Infected! اون قدر مبارزه و جنب و جوشم زیاد شده بود که صدای قلبم رو می شنیدم! 12 نفر همین طوری مثل زامبی می پریدن روی من و من با شاتگان دیوانه وار شلیک می کردم و جاخالی میدادم! قشنگ اتمسفر Alien : Isolation برام تداعی شد!:-s خلاصه Nice Job Team و از این تعریفات !:d
گیم پلی:8.5
مولتی پلیر:8

برای نایف کردن ایشون،6 نفر جلوی من کشته شدن و من بالاخره تونستم نایفش کنم! ما Infected بودیم!:d موقعیت حساسی بود.

همیشه شخصی سازی در مولتی پلیر بازیا برای من،منجر میشد به ایجاد حال بهم زننده ترین کاراکتر های موجود در تاریخ! منتها خیلی عجیبه این دفعه Player با کمالاتی رو ایجاد کردم!:-/:d

پ ن:من برم در افق محو بشم، Good Bye!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or